9. kolo
15.10.2005 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:0

Everton měl na White Hart Line výborný start, ale Bentova střela mířila těsně vedle branky a následně si Robinson poradil s pokusem McFaddena. Až po půl hodině začal být aktivní i Tottenham, ale po Lennonově centru hlavičkoval ve velké šanci mimo Dawson. Před brankou "kohoutů" se do solidní šance dostal Kilbane, ale jeho střelu zblokoval Jenas. Do přestávky ještě neuspěl v šanci ani Mido, a když rozhodčí Gallagher neodpískal po průniku Lee-Young Pyo a následném zákroku Ferrariho penaltu, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Everton vstoupil lépe i do druhého poločasu, ovšem McFadden těsně přestřelil Robinsonovu bránu. Prvním varováním po přestávce pro Everton byla střela Jermaina Dafoa, Martyn ji však vyrazil. V 58. minutě už ale nezachránilo "Blues" nic, Ahmed Hossam Mido prostřelil Martyna a poslal domácí do vedení. V 63. minutě už se začalo na White Hart Line slavit, na 2:0 zvýšil Jermaine Jenas. David Moyes zareagoval na nepříznivě se vyvíjející stav a poslal do hry Fergusona a Beattieho namísto Ferrariho a Cahilla, Everton se dostal do několika menších šancí, ale Robinsona překonat nedokázal nikdo v modrém. Tottenham tedy vyhrál 2:0 a Everton zůstává na posledním místě tabulky.

Autor: Tomáš Kohlmann

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele