32. kolo
09.04.2005 18:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Norwich City - Manchester United 2:0

Domácí jsou poslední a před zápasem ztráceli na příčky zaručující záchranu již deset bodů. Alex Ferguson prohlásil, že o titulu je již rozhodnuto, ale v sázce bylo ještě druhé místo, zajišťující přímý postup do prestižní Ligy mistrů. Manchester se musel obejít hlavně bez kapitána Roye Keana a Ryana Giggse, na lavičce zůstal Ruud van Nistelrooy.

Norwich Rudé ďábly ještě nikdy neporazil, proto v prvním poločase vsadil na bezchybnou defenzivu. Do dobré šance se až v nastaveném čase první pětačtyřicetiminutovky dostal Rooney, na Greenovi v brance domácích si však vylámal zuby. Do druhé půle vstoupili domácí Kanárci povzbuzeni faktem, že od silného soupeře neinkasovali a začali se více tlačit dopředu. V 55. minutě Rooney fauloval nevybíravě Helvega a dostal žlutou kartu. Následnou standardní situaci zahrával David Bentley a krásným centrem vyzval ke skórování Deana Ashtona, Howard neměl na jeho hlavičku umístěnou přesně k tyči nárok a stadion vybuchl nadšením. 66. minutu si opět za rámeček nedá Wayne Rooney, na polovině soupeře přišel v souboji o míč a domácí se ve dvou hrnuli do rychlého protiútoku. Dean Ashton poslal centr před odkrytou branku Leonu McKenziemu a ten rozjásal Carrow Road podruhé. Kanárci už Manchesteru do konce zápasu nic nedovolili a vybojovali tak své čtvrté vítězství v sezóně.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

1-4

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

To čumíte-co?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele