20. kolo
28.12.2004 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bude to tezky ale smith rozhodne a kdyztak jeste rooney 0-1 nebo 0-2 ale prinejhorsim 1-2

Reagovat
HOST*gaper

bez Nisterloje jsou v žumpě´a nikdo neví jestli bude vůbec hrát ten Rooney.Jestli jako na Spartě tak ať hraje 2:1

Reagovat
HOST*Arsene

Dnes United prehra, ak budu mat stastie mozno remiza....

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi fakt vymazanej kreten manchester musi vyhrat

Reagovat
HOST*Bigger

G-Unit:vymazanej nevymazanej, proč si agresivní, si jeď na Východ se vybouřit. Villa byla nedávno ještě 5., teď je 10., v Premier se hraje vždy na výhru, bojuje se do poslední minuty, je to celkem houpačka. Villa už potřebuje vyhrát a Manchester občas ujede i s mnohem slabším celkem. Tak se uklidni a pak nám napiš něco inteligentnějšího.

Reagovat
HOST*

konečně rozumnej názor taky jsem dal neprohru AV

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze prijdete o penize, Manchester vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

stebou musim souhlasit ses fakt dobrej a tamty zmrdi co si myslej ze manchester klopýtne at si vylížou prdel a ty chytrej si vyliž prdel

Reagovat
HOST*Arsene

Ja som povedal len svoj tip, neprisiel som sa sem hadat, ale... osobne si myslim, ze o fotbale ako fanusik toho teda vela nevies,myslim ze fandit jednemu tymu neznamena urazat druhy a utocit za par slov na druhych ak som fan tak sa sustredim na dany sport a beriem vsetko vitaztva,prehry...Ale ty skor ako o futbal ti ide o hadanie sa a urazanie, proste to najubohejsie co v tebe je na druhej strane asi tvoja najsilnejsie stranka,ze???

Reagovat
HOST*

kdo videl ten zapas tak uzna ze manchester byl jasne lepsi a to dal jeste smith v 91 min břevno ale mancester podal kvalitni vykon

Reagovat
HOST*Maniac

V zápase měli jasnou převahu hostující hráči, ale i Aston Villa si vytvořila šance ke gólům.Uznávám že výsledek je spravedlivý i když sem zarytý zastánce Aston Villy.

Reagovat
HOST*Barca

MU se ted docela dari.Zapas sem nemela moznost videt.Jaka byla sestava?A kdo dal vlastne ten gol?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele