6. kolo
20.09.2003 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Manchester City 2:2

Přestože v prvním poločase žádný ze čtyř gólů nepadl, nebylo nouze o pěkné fotbalové momenty. Ofenzivně naladěny šli do zápasu oba dva týmy a zpočátku měli navrch hosté. Nejprve Wright-Phillips nedosáhl na centr McManamana, jen gólmana van der Sara trefil Sinclair, později ve velké šanci neuspěl Wanchope. Postupně se iniciativa přelila na stranu domácích a skóre mohli otevřít Knight, který hlavičkoval nad, Boa Morte, jenž pálil těsně vedle, nebo Saha, kterého vychytal Seaman.

Ještě než se domácí stačili rozkoukat po přestávce, už prohrávali – po individuální akci se střelou z 20 metrů prosadil Nicolas Anelka, který tak dal svůj sedmý gól v sezóně (0:1). Z druhého poločasu uplynulo pouhých 17 vteřin. Domácí se nechtěli nechat lacino a pustili se do útoku. Odměny se dočkali v 73. minutě, když po Moritzově centru Boa Morte přiťukl před prázdnou branku a Steed Malbranque se nemýlil – 1:1. O pár minut později se domácím podařilo dokončit zvrat, Malbranque se ze střelce proměnil v nahrávače a Seamana překonal Louis Saha – 2:1. Svěřenci Kevina Keegana se však nevzdali, v závěrečných deseti minutách svého soupeře zatlačili do obrany a v samotném závěru se dočkali vyrovnání a zasloužené dělby bodů, když se po centru Sun Jihaie trefil Paulo Wanchope – 2:2.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele