12. kolo
08.11.2003 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Middlesbrough FC 0:2

Aston Villa se trápí a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Carlo Nash, debutant v brance Middlesbrough, totiž moc starostí neměl a i přes vyrovnané statistiky měli hosté zápas pod kontrolou. První šanci měla Villa, ale Angelovu hlavičku Nash chytil. Hlavní postavou první půle byl Brazilec Juninho v dresu hostů, který nejprve neuspěl v dobré pozici, ale ve 30. minutě už se postaral o první gól. Po sérii nepřesných přihrávek se dostal k míči na půlící čáře, vysunul dopředu Queudrueho a po jeho centru se u bližší tyče prosadil Boudewijn Zenden – 0:1. Ten mohl před přestávkou přidat druhou branku, ale po uvolnění od Juninha pálil jen do boční sítě. Tři body si hosté pojistili hned po změně stran. Po faulu na Zendena následoval pokutový kop a ten bezpečně proměnil Michael Ricketts – 0:2. Domácí reagovali střídáním, na hřiště přišli Vassell a Hitzelsperger. Oba se také dostali k nadějným střelám, obě však lapil Nash. Hosté už jen bránili výsledek a vyráželi k brejkům. Přestože se Villa v závěru zlepšila, recept na obranu Boro už nenašla. Aston Villa se propadla na sedmnáctou příčku, Middlesbrough si o dvě místa polepšil a je dvanáctý.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele