21. kolo
20.01.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Diváci v Roazhon Parku branku neviděli

V Roazhon Parku nakonec žádná branka nepadla, takže Rennes doma pouze remizovalo s Montpellierem 0:0. Spokojeni nemohou být ani domácí a ani hosté. Na obou stranách zabránila gólu branková konstrukce.

Oba týmy měly v tomto zápase co napravovat a lépe do něho vykročili domácí borci. Rennes sice hýřilo aktivitou, ale do větší šance se nedostalo, takže brankář Bertaud nemusel výrazněji zasahovat. Na druhé straně ale musel na zem Koubek, kterého dalekonosným pokusem prověřil Andy Delort. To už bylo půlhodiny času ze hry pryč. Těsně před koncem prvního si Rennes vytvořilo závar, který ukončil hodně nepřesnou střelou Sarr.

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral a diváci v Roazhon Parku doufali, že ve druhém dějství uvidí o poznání ofenzivnější představení. V 54.minutě je konečně zvedl ze sedadel hostující Mollet, jehož povedená rána orazítkovala tyč! O čtyři minuty později se totéž podařilo Ben Arfovi, takže na brankové konstrukce to bylo 1:1.

Důležitější statistika však zůstávala bez zápisu. Rennes se snažilo, ale v další slibné šanci neuspěl Ben Arfa a v samotném konci Grenier netrefil odkrytou branku, když balón poslal trestuhodně úplně mimo. Rennes recept na obranu Montpellieru nenašlo a remizovalo s ním 0:0. Výsledek je pro oba týy spíše ztrátou, Rennes chtělo doma vyhrát a Montpellier zase hodlal zastavit pád tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele