22. kolo
10.02.2007 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Sevilla FC 0:0

To byl šlágr kola jak má být. Šance, skvělé výkony a emoce, jen góly tomu chyběly. Sevillské derby nakonec skončilo bezbrankovou remízou, více příležitostí ke vstřelení gólu měli domácí, ale osud si dnes přál, aby si oba týmy odnesly po bodu.

Zaplněný stadion Manuela Ruíze de Lopery viděl první příležitost ve čtvrté minutě zápasu, kdy Rivas hlavičkoval po rohovém kopu nad bránu Palopa. V 10. minutě kopali domácí penaltu po faulu Alvese na Fernanda. Míč si postavil Robert, ke smutku všech fanoušků Betisu však mířil vysoko nad. Dvě minuty nato po rohovém kopu Assuncaa neproměnil velkou šanci Maresca, vychytal ho Palop. 23. minuta a Sobis si našel místo ke střele, ale skvělý zákrok Palopa znemožnil domácím jít do vedení. Po půl hodině hry se zranil Arza, nahradil ho Rivera. Poté Alvés napřáhl z velké zdálky, Doblas si se situací poradil. Krátce před půlí brazilec Assuncao vyslal křížnou střelu, spolehlivý Palop znovu chytil. Do šatny šli hráči za stavu 0:0.

Pět minut po přestávce už diváci slavili první gól, ale zbytečně. Střídající Rivera vypálil, Palop vyrazil před sebe a Sobis dorážel do prázdné branky, ale v okamžiku střely byl Rivera v ofsajdu. Po uplynutí dalších pěti minut na druhé straně hřiště vystřelil Adriano, Poulsen v pádu tečoval rukou míč a ten končí na tyči. Po hodině boje zahrává trestný kop Assuncao, Palop chytá a Rivas ho následně kopne do ruky. V 76. minutě Adriano zakončuje zblízka akrobaticky ale jen do Doblase, který výraží na roh, a z toho Almaro hlavičkuje nad Sevillskou bránu. Tři minuty nato Robert unikl obraně hostů a namířil si to sám na gólmana Palopa, ale ten dnes již poněkolikáté předvedl brilantní zákrok a jen těžko ho mine místo v nejlepší jedenáctce kola. To byla také poslední šance utkání.

Sevilla tak zůstává na druhém místě tabulky o skóre za Barcelonou, která má ale k dobru zítřejší zápas s Racingem. Betis si také nepolepšil.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*sweet

V tomhle zápase by mohla Sevilla zase ztratit.Betisu se proti favoritům daří.2:1

Reagovat
Pharrell

jj, neprohra Betisu

Reagovat
Pharrell

Robert

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele