19. kolo
21.01.2007 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Madrid 0:1

Real Madrid nechal alespoň částečně zapomenout na vypadnutí ze španělského poháru a po výhře 1:0 se bodově dotáhl na Sevillu i Barcelonu, ta má však zápas k dobru. Důležité tři body fanoušky madridského velkoklubu jistě těší, nicméně hra opět nebyla taková, jak by si nejspíše představovali. Ani Mallorca ovšem nic světoborného nepředvedla, a tak si připsala pátou porážku v šesti zápasech. Kuriózně, jedinou výhru si připsala v minulém kole na hřišti v té době vedoucí Sevilly.

První poločas byl víceméně vyrovnanou záležitostí. Šancí bylo pomálu a postaral se o ně převážně Bílý balet, protože osamocený Maxi López na hrotu útoku domácích se nedostal prakticky k ničemu. Real si vypracoval hned dvojici velkých šancí zhruba po dvaceti minutách hry. Nejdříve se v souboji jeden na jednoho objevil před brankářem Moyou Higuaín, ale na brankáře domácích si nepřišel. Na následující roh si nejvýše vyskočil Sergio Ramos, avšak jeho skvělá hlavička skončila jen na břevně. To ovšem bylo na dlouho to jediné, co bylo na hřišti k vidění. Těsně před přestávkou ještě prověřil Casillasovu pozornost Jonas, ale na oporu zadních řad Realu si nepřišel.

Druhá část hry přinesla zvýšení tlaku hostů, nicméně dlouho se zdálo, že zápas míří k remíze. Van Nistelrooy byl neviditelný, Robinho a Reyes se ani přes zřejmou snahu prosadit po stranách nedokázali. Vše se změnilo třináct minut před koncem. V 77. minutě totiž zahrával přímý volný kop Reyes a míč trefil naprosto dokonale. Daroval tak Realu důležitou výhru, která ho nadále drží v boji o titul.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (206)

Přidat komentář
HOST*antimadrista

1:1

Reagovat
plechi

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, koho Capello uprednostní, keď vyzdravie Guti, Míchel, Carlos, Raul a Emerson, lebo fakt je, že posledne hrali mladí vcelku slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Ramos, Helguera, Cannavaro, Bravo - Diarra, Gago - Reyes, Higuaín, Robinho - Ruud. Gól dá Ruud.

Reagovat
HOST*Real

Higuaín v záloze? dal bych 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to není myšleno jako záloha...prostě někde pod Ruudem, asi tak jak hrál včera...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak podle mě včera nejlepší hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím se sestavou až na jeden post...výměna Torres za Helgueru a následné posunutí Sergia na stopera

Reagovat
RMCF

Tak bych to taky viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych hral 4-4-2. Trochu ma začína vytáčať Robinho. Mal aj včera aj dobré chvílky, ale v globále veľa sebčí a málo bojuje. Inak Reyes slušne, Gutiho trochu nahrádzal v tvorení hry.

Reagovat
RMCF

A zase sme u toho rozestavení...řekni mě jak sme hráli se Zaragozou bylo to 4-4-2 nebo 4-2-3-1 nebo 4-4-1-1? Já sem to teda osobně nepoznal o takový drobnosti v sestavě jako jestli je Higuaín uvedenej jako ofenzivní záložník nebo útočník vůbec nezáleží. I když hrával útok Raúl-Morientes v nejlepší formě tak to nebylo klasické 4-4-2, ale Raúl hrál podhrotem a to je podle mě ideal když je jeden z útočníku takový tvořivější a chodí si pro míče i zpátky a jeden klasická "devítka" ve vápně, proto si taky myslím a vždycky sem si to myslel že není idealní útok jako třeba Ronaldo-Nisterlooy, protože sou to oba koncoví hráčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Systémy sa prelínajú, to máš pravdu, v podstate ide o to, koľko hráčov je ofenzívne naladených. Keď máš dve čisto ofenzívne krídla, je to iné, jak keď trebárs Raul na strane viac bráni ako útočí. Takisto keď hraje Ronaldo s Ruudom a obidvaja stoja a škrabkajú sa nepoviem kde , je to iné jak keď síce Ruud pokračuje v škrabkaní nepoviem kde , ale má pri sebe Higuaína, ktorý sa snaží obranu rozhýbať. Takže včera to bolo vcelku slušné, aj keď Gutiho myšlienka tomu samozrejme chýbala. Ale verím, že keď k týmto mlaďasom postavíme ešte Gutiho, môže to byť dopredu veľmi slušné .

Reagovat
RMCF

No já bych tu sestavu viděl spíš bez Gutiho nedovedu si představit kam s ním? Místo Higuiana by to neklapalo Guti by se vracel moc do hloubi až někam ke Gagovi a navíc by sme se vrátili zas tam kde sme byli útok bez rychlosti. Křídlo to není nic pro Gutiho, tak snad jedině se střídat s Gagem, ale radši bych byl pro Gaga je pohyblivější dokáže hrát(narozdíl od Gutiho) oběma nohama, líp brání, tvořivej je taky a má před sebou budoucnost.

Reagovat
HOST*Real

"aj keď Gutiho myšlienka tomu samozrejme chýbala" Promiň vazquezi, že se tak směju. Ty víš, že proti tobě nic nemám, ale tohle byla fakt síla ... to se ti povedlo. Pobavil jsi mě neuvěřitelně. A jak řikam ... neber si to osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale viděl jsi, odkdy se naše hra na Riazoru začala hroutit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakt, že Guti býva tvorca našej hry snáď nemieniš spochybňovať Samozrejme, možno ho títo mladší nahradia, ale hrať doma so Zaragozou je iné ako hrať s Barcou, Valenciou resp. LM. Takže počkajme si a neodhadzujme všetkých starších.

Reagovat
HOST*Real

Guti dokáže akorát tak ztratit míč nebo blbě přihrát. To má být ta tvořivost? Nenech se vysmát vazquezi. Já bych taky neodhazoval všechny starší (v tom máš naprostou pravdu) ... já bych odhodil akorát Gutiho.

Reagovat
HOST*vazquez

Som zvedavý, kto by podľa teba tú hru potom tvoril. Má na to akurát Guti, Reyes a Gago sa uvidí. Gago hral dvakrát a to prvýkrát naprd, takže počkajme si radšej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Vazquezi, ale poprvé, na hřišti Deportiva, byl Gago jediný hráč Realu, na kterého se dalo koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu...je to přesně tak jak napsal dole Vazquez o Gutim: "viacej pokaziť môže len ten, kto má často loptu a kto sa nebojí si ju zobrať a niečo vymyslieť "...no a tohle přesně platilo pro Gaga na Riazoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten zápas mám svoj názor / katastrofa / , ale fakt je, že od Gaga zázraky nikto vtedy nečakal. Od nás patril k najlepším, ale my sme boli celkovo proste otrasní. Ale to je jedno, Host " Real" sa ho už po dvoch zápasoch snaží dať jednoznačne nad Gutiho, a to ma teda vytočil. Inak nič proti Gagovi.

Reagovat
HOST*Real

Já tě ale vytočit rozhodně nechtěl. A to že je nad Gutim je prostě fakt ... a rozhodně není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, vidím že tvoja viera je neotrasiteľná

Reagovat
HOST*Real

To je.

Reagovat
HOST*Real

Ach jo vazquezi snažím se ukázat na jeden fakt ... Guti hru tvořit NEUMÍ. A k tomu tvému dodatku bych ještě dodal, že on, když si veme balón, tak naprosto drtivá většina jeho "akcí" skončí naprostým fiaskem ... to ať si ho radši nebere. Guti je ten poslední kdo by měl v Realu tvořit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale píšeš hloupost...Guti je naopak momentálně jeden z mála kterej v Realu tvořit dokáže...nám teda vysvětli kdo u nás lépe tvoří???

Reagovat
HOST*Real

Prakticky kdokoliv, což je ale k pláči. Jinak je to Reyes a co jsem měl možnost pozorovat, tak Gago ... doufám, že ti to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak jediní dva kteří se mu můžou a to s přimhouřeným okem akorát rovnat...U Reyese musím to oko přimhouřit trochu víc protože ten má hlavně jiné přednosti a Gaga jsi viděl hrát 2x v životě a 2x u nás, z čehož to nejde jen tak posoudit...vůbec nevíš jestli se chytne a jestli bude moci se dostat do takového výkonu jaký předváděl v Argentině...nikdo další mě nenapadá tak nevím no, zatím jsi mi nic nevyvrátil...

Reagovat
RMCF

Reyes tvořit nevím nevím, to už by se pak jako tvůrce dal nazvat taky Robinho a Higuian, samozřejmě všichni tři k tvorbě hry výrazně přispívají, ale typické tvůrce hry máme fakt jenom dva Gaga a Gutiho, ale podle mě není moc realné aby byli oba dva zároveň na place to by sme se buď vrátili ktěm pokusům bez klasického defensivního záložníka jako když hráli střed Guti a Beckham a nebo by byl Guti místo jednoho z útočníku což by taky nefungovalo a nebo poslední možnost která se mě taky nelíbí a nepředpokládám že by nastala, že by bylo jenom jedno křídlo a místo toho druhého víc ze středu Guti. Tak já sem třeba Gaga viděl ve víc zápasech než v těch dvou za Real a věřím že je to hráč pro základní sestavu ve středu vedel Diarry.

Reagovat
RMCF

Ještě by samozřejmě mohl být tvůrce třeba DelaRed, ale ten by prně musel dostat příležitosti a trochu se otrkat v LaLize

Reagovat
HOST*vazquez

..a ešte stále platí - viacej pokaziť môže len ten, kto má často loptu a kto sa nebojí si ju zobrať a niečo vymyslieť.

Reagovat
RMCF

Podle mě Guti není hráč pro základ v Realu je to takovej hodně dobrej náhradník, hrát s Barcou nebo Valencii je sice rozdíl, ale furt si myslím že tam bude rozhodně lepší Gago(doufám že mě nezklame) Guti hru hrozně brzdí(i když semtam vykouzlí nějakou genialní přihrávku) a obzvlášť je to znát v Evropských pohárech proti mužstvům s mladou dynamickou zálohou jako třeba Arsenal, kterej sem tu už několikrát v této souvislosti jmenoval.

Reagovat
HOST*

Gutiho toho bych vyměnil i za kopačáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ty řeči o nějaké smlouvě s Realem jsou plané...

Reagovat
smazaný uživatel

To aby sme potom hodili pauzičku na eurofotbalu, pokým to prehrmí...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadlo, jestli nám nechceš naznačit, že jsi dvojitá nula?

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, čo ti na to odpovie...

Reagovat
HOST*empty

nic pac kdyz ho nekdo utre tak neodpovida

Reagovat
Pharrell

bude to pro nas ,velmi tezke utkani...ale doufam,ze to zvladnem! HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak , ten vztýčený prostredník si radšej strč nabudúce do nosa, lebo budú problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Z různých důvodů nám budou chybět nebo "chybět": Cicinho, R.Carlos, Marcelo, Emerson, Beckham, Raúl, Guti, Cassano a Ronaldo

Reagovat
RMCF

Cicinho docela chyběl, teď zahrál Miguel tak uvidíme jestli ho Fabio nechá hrát a dá Ramose na stopera a taky jestli svou výkonost potvrdí. A na druhé straně je teď jenom jedna možnost bez alternace, takže to bude docela krušný než bude k dispozici Roberto nebo Marcelo. Jinak by ty absence neměla být taková tragedie, možná DM teď není zdvojen pro případ zranění nebo trestu Diarry, tam by snad jediná varianta byla Gago s DelaRedem vestředu. Guti je mimo na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Guti na týden, Torry může hrát i levého beka (jako v RM Castilla).

Reagovat
RMCF

No jo vlastně na to bych málem zapoměl, to by zas musel Sergio na kraj Snad by to za dobře fungující zálohou zvládli i Ivan s Cannavarem. Kdo je vlastně dalším náhradníkem kapitána kdyby byla ta sestava bez Helgzery která se tu objevuje asi Iker co? Mám dojem ale nejsem si jistej že už s páskou chytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem o tom zrovna při usínání přemýšlel , s páskou doteď asi jen v repre, ale u nás by byl při absenci Helguery (a taky Salgada) v pořadí, další pak Bravo a Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues, daj si bacha - keď pri usínání premýšľaš o Reale namiesto toho, aby si premýšľal o tom, o čom sa má pri usínání premýšľať, tak začínam mať o teba starosť. To je minimálne na kúpeľnú liečbu...

Reagovat
HOST*merengues

Nejlepší je to stejně ráno

Reagovat
smazaný uživatel

No, keď máš ráno toľko času...

Reagovat
HOST*merengues

Na Real jsem nasranej celej večer a není se mnou řeč, ale ráno je vše zapomenuto a jsem hotovej hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
Xavi

Reagovat
antimadrista

No, Mallorca je teďka zvedlá po výhře venku nad Sevillou, klidně by mohlo přijít překvapení

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Casillas

Torres, Ramos, Cannavaro, Bravo

Reyes, Diarra, Gago, Robinho

RvN, Higuain

goly: Higuain, RvN

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná zostava z toho, čo je teraz k mání. Ja osobne začnem teraz podrobnejšie sledovať Torresa s higuaínom, tí vyzerajú, že by mohli byť dobrí. Ramosa bych tiež dal do stredu - pre prípad ďalšieho výpadku Cannavara. Ono ja bych tam najradšej dal Ramosa aj s Helguerom bez Cannavara.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tak nějak podvědomé tušení že Cannavaro se zlepší... Doufám že b udu mít pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že zhoršit už se ani nemůže, tak budeš mít zřejmě pravdu...

Reagovat
HOST*vazquez

tak to sa ti podarilo

Reagovat
smazaný uživatel

..mimochodem horší být může když začne sázet Ikerovi vlastňáky ...a taky je tu možnost že bude pokračovat ve svých "světových" výkonech... ...ale to snad ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o dosť, no jak som videl tú súpisku, tak bych to chcel takto :

Casillas - Torres, Ramos, Helguera, Bravo - Diarra - Robinho, Gago, Reyes - Higuaín, Ruud

..aj keď je mi jasné, že bude hrať "večný " Cannavaro.

Nerozumiem jednej veci : prečo hraje Reyes napravo a Robinho naľavo, keď Robinho vie s pravačkou aj s ľavačkou, zatiaľčo Reyes si všetko prehadzuje na ľavačku

Reagovat
HOST*merengues

Reyes zatím v Realu podával lepší výkony napravo a Robinho zase nalevo, toť můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A já s tím Cannavarem souhlasím, sice jsem tady ještě nedávno na něj nadával, ale dával bych mu šanci ať se rozehraje zase do jeho pohody...

jinak si vzpomínám že Robinho kdesi povídal že se mu hraje lépe nalevo...

Reagovat
HOST*Real

Jen se obávam, že ten minulý dobrý výkon byla jen vyjímka jako v případě zápasu s Barcelonou ... no uvidíme, ale rád bych se mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chceme toho Ronalda predať alebo nie? Keď má platiť to, čo píše Marca tak neviem . 20MIO? Dá to niekto? Ťažko... Možno je to len kačica, ale Rony to rieši po svojom - keď ho nepustíme, pôjde trucovať na tribúnu. Je to frajer Luke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti madristi na stadiónu jsou dobří chudáci.

Reagovat
RMCF

Ale ten rozhodčí ještě větší, stoprocentní penalta za stavu 1:0, a pak u toho golu Higuaín by sa dalo dost hádat jestli se Ramos zapojil do hry nebo ne, balonu uhnul a ani se ho nedotknul, brankáři taky neclonil, protože ten tam nebyl. No a pak zbytek zápasu už nezvládal vůbec a vyvrcholilo to tou strkanicí, kdy stejně nikoho nevyhodil ani nedal žlutou... Jinak hra špatná nebyla škoda že tam nic nepadlo, jenom Ruud byl ve předu opět takovej bezzubej.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu jejich gól byl jasnej ofsajd...v poločase to ukazovali a v době přihrávky (hlavou) byl Dani v ofsajdu... Říkám takový zásadní chyby by se neměly v tak vrcholovým fotbale stávat, ale zas jsme jenom lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne. Tys pil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl ofsajd...podívej se na to znovu zítra a pak napiš...jinak že by "podle sebe soudím tebe"????

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak ten gól opravdu ofsajd nebyl, tam vůbec není o čem. Ty dva vaše byly ofsajdy a proto byly písklé a proto se pokusili madristi rozhodčího zranit...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštní, já celej poločas před kámošema tvrdím že to byl ofsajd oni že ne...počkali jsme do poločasu a všech šest lidí mi potvrdilo z toho záběru že to ofsajd byl a ty jediný zas tvrdíš tak trochu "tradičně" opak...mně tohle přijde vážně zvláštní...podívej se na to ještě jednou a uvidíš...já to tedy skouknu taky 1x a pak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

No jediný očividně nejsem, asi jsi vážně něco pil, nebo neumíš číst. čekám omluvu, za to "jediný".

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jediný omluva...a přestaň s tím pitím!!!Evidentně by sis dal co?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš jak to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténské kecy. Dani v ofsajdu o půl kroku byl. A zranit prázdnou petkou? To bys možná dokázal tak ty...

Reagovat
RMCF

No stim jejich golem nevím o poločase sem se nedíval, ale při opakovačce v zápase mě připadlo že sice Dani stál za za obrancama, ale ta nahrávka hlavou šla trochu pod sebe takže by ofsajd nebyl, ale zas by to chtělo kameru přesně v rovině a pro rozhodčího strašně těžko posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich gól byl regulérní, pencle jasná a Higuaínův gól-negól, no, když si vzpomenu, jaký gól nedávno proti nám uznali Bilbau...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka se mi právě zdála dopředu z toho záběru...podle mě jasnej ofsajd

Reagovat
RMCF

To by chtělo zkusit někde najít ten záběr co dávali o půlce a pořádně se podívat jestli šla přihrávka dopředu, ale fakt mě to jako ofsajd nepřipadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To se najde zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne Kyslík už to hledá...

Reagovat
ronaldinho_10

Vžádným případě to ofajd nebyl! Protože když se podíváš, tak zakončující hráč byl za úrovní toho, který vracel míč před branku. Hlavička šla sice mírně dopředu, ale zakončující hráč byl v běhu a v době přihrávky za ÚROVNÍ MÍČE! A potom to nemůže být ofsajd ani kdyby byl za všema hráčema Realu!!! Projdi pravidly chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

A že měl být Helguera JASNĚ venku za tu ruku, kterou zcela jasně úmyslěn vyrazil míč aby nejel hráč Betisu sám, to nic? Nedal mu ani žlutou, výsměch.

A gól správně platit neměl, Ramos totiž aktivně ovlivňoval hru, nikde v pravidlech se nepíše o tom, že se musí dotknout míče.

Reagovat
smazaný uživatel

S Helguerou máš pravdu karta to být měla, ti rozhodčí byli prostě všichni mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Červená to být měla.

Reagovat
RMCF

Umyslné hraní rukou je žlutá karta...Střelu z branky nevyrazil a ani nebyl hráč Betisu sám před brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to je dobrý žvást. Takže když jede hráč sám a obrácne mu tam skočí a míč od nohy odrazí rukou, tak je to žlutá, jo? tomu sám nevěříš.

Reagovat
RMCF

já už si to uplně přesně nevybavuju ale těsně za Helguerou nebo na podobné urovni byl ještě jeden obrance mám dojem že Ramos, tak nevím nevím jestli by sel sám, ale už si to fakt přesně nevybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

Helguera se plácal na zemi, možná byl jeden lehce za obrácne betisu ale už nikdo předním. Každopádně za takovýhle zákrok nemůže být přece pouáh žlutá karta, to je přece nesmysl.

Reagovat
RMCF

A že už sem takovejch žlutejch viděl hromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zas přiznám, že jsem podobných "zákroků alá superman" moc neviděl, což mě teda překvapuje, když je to tak snadné a je za to blbá žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak sám by nešel tam ho vážně někdo jistil... Ale ta červená asi možná nevím jo

Reagovat
RMCF

No pokud tvrdíš že ho ještě někdo jistil tak to červená být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím no ono to bylo právě těžký...možná mohl ohrozit branku, to uasi určitě pač byl v rychlosti...fakt těžký posoudit...

Reagovat
RMCF

Ohrozit branku muže hráč aji ze třiceti metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ale myslel jsem to jinak.

Reagovat
RMCF

No, ale taky není přesně definováno co to je aktivně ovlivňovat hru...Za zapojení do hry se považuje třeba clonění brankáři, ale brankáři rozhodně neclonil. Ruku do ohně bych za ten gol nedal je to hodně na posouzení rozhodčího, ale taky se nedá stoprocentně říct že to ofsajd byl. co mě spíš štve tak to posuzování faulu v průběhu celýho zápasu a hlavně ta penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Clonění brankáři nebo clonění obránci an brankové čáře je to stejně. a on tomu hráči clonil, ten pak nestačil správně zareagovat, jasný ofsajd, dotyk nehraje tolik roli.

Penalta být měla (i když si pro ni Robinho šel), ale červená pro Helgueru taky, takže vy si opravdu nemáte nač stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ofsajd-gól

Reagovat
smazaný uživatel

To si někam schovej, tady ti to nikdo nežere.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra přijdu s důkazem šerife!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ho hledám tedka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde prd vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Si ze mě děláte srandu očividně.

Reagovat
RMCF

no clonil hráči a hráč nestihl správně zareagovat to snad ne ten obránce na to mohl vidět jak chtěl, ale jinak než aby míč postrčil do branky na to nedošáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je pak jedno, on tam prostě clonil a to je ten ofsajd, spekualce zda by to bez toho zvládl nebo ne jsou irelevantní...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde to zřejmě viděli v televizi, asi vím kde

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, tak to je omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, já to strašně nesnáším, když někdo něco hází, to je prostě ubohý, křičet si můžou co chcou (sám to dělávám ), ale tohle fakt ne. Každopádně jsem chtěl upozornit na fakt, že z úst fanouška Barcelony to zní docela úsměvně .

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, já bych si na Figa hodil taky (už se těším na moralizující řeči ). Ale na rozhodčího co zapíská správně ofajd opravdu ne. Ale madristům se až tak nedivím, oni na to nejsou zvyklí., jestli víš jak to myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo jen na Figa, pravidelně nám hážete kameny na autobus .

Reagovat
smazaný uživatel

To vy taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vysvětlit co to tam pískalo za čuráčky???Oni snad všechno obrátili... tolik chyb co udělali a byly to chyby osudný a rozhodující...

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda , dneska všichni kluci bojovali a hráli dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláště Higuaín byl vyloženě skvělí a ten váš druhý "brankář" taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl vážně skvělÍ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mere to stihl za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Právěžene, možná kdybys nereagoval, ale tak vyšlo jasně najevo, že to "í" tím nemyslel...(kdyby jo, tak se přece neopakuješ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jeho příspěvek neviděl...zjistil jsem to až s tvým...jsem zrovna psal tu reakci

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ti taky nikdo nesní, měl bys vymyslet něco originálnějšího, aspoň trochu důvěryhodného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bych to psal když to tam napsal Merengues

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam toho moc nenapsal, to je to, co se ti tu snažím naznačit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

No jasné to je, každopádně pro oba něco jiného, zdá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě práce kvapná hovno platná, jednou si to po sobě přečíst před OK a ušetřilo by se místo...

Reagovat
smazaný uživatel

López 5

Torres 6,5

Helguera 5,5

Ramos 6,5

Cannavaro 6

Bravo 5

Gago 7,5

Diarra 6,5

Reyes 6

Higuaín 6

Robinho 6,5

Ruud 4,5

Nieto 4

Rubén 6

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Nieto byl strašný, furt dokola dělal jednu kličku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jinak říkáš na "nový Real"? Talent a snaha tam je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, největší od zápasu s Barcou 2004/2005. Každopádně nevím no, ti mladí mají snahu (i Gago), ale kvalita tam skoro vždy chybí. O Nietovi jsem už mluvil, ten na levé straně obrany má světlé momenty, ale v útoku přesto není nijak viditelný přičemž nechává okna v obraně. Ale to by se asi nějak vypilovalo.

Nicméně Diarra - Gago občas hrozně zmatkujou, ztrácí hrozně moc míčů, jinak se mi teda Gago líbil. Narozdíl od Higuaína, který jednak vymazal Ruuda a jednak neudělal prakticky nic.

Casillas by ten gól nepustil.

Reagovat
RMCF

To by asi fakt nepustil ten centr měl být jeho. Higuaín se mě v první půlce líbil a že vymazal Ruuda to snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Soráč, ale pan RvN je hnusnej krknoun, kolikrát mohl přihrát, ale radši dementně střílel přes zeď lidí, potřebujeme druhou "devítku", jestli prodáme Ronalda... A Merenguesi, nemusíš se bázlivě dotazovat, jestli je nový Real OK a zrovna cula... Snaha tam byla a velká, mělo se vyhrát už v Betisu a nehonit to doma...

Reagovat
RMCF

Však sem to nemyslel jako nic pozitivního, ale že on je neviditelnej ani ho nemusí Higuaín vymazávat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.as.com/futbol/crr/partido.html?p=0210_04_02_0013_0004

Najděte si v tom popisu druhý gól (poznáte podle orandžových "ver") a klikněte na ten druhý ver, tam je to jasné...

Reagovat
RMCF

Tak moc tam vidět není, je to jakýsi malý, připadne mě to že už balon hlavičkuje Dani, nebo už je dokonce v brance takže to není v době přihrávky, ale znova opakuju že si "zatím" myslím že gol platit měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Klikls na ten druhý "ver" Tam jak je ten míč prakticky na hlav nahrávajícího a pak ta šipka...

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na to video...

http://files.filefront.com//;6559834;;/

Reagovat
smazaný uživatel

No šak jo, dyt tam to jde taky vidět.

Reagovat
RMCF

Teď sem se na to video díval a ten co nahrává už je v malým minimálně metr vápně a Dani je zhruba na hranici, takže ofsajd fakt není.Konkretně si to stopni v čase 00:25

Reagovat
RMCF

jo šipku vidím ale míč mě připadne už na hlavě Daniho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč je těsně před tou šipkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta hlavička Maldonada byla dopředu a Dani stál v okamžiku té hlavičky v ofsajdu...toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost asi to nebyl...týýý jo asi fakt ne...teď jsem si to celý důkladně prohlédl a Dani byl v úrovni Maldonada...musím se podruhé dnes omluvit... Ale fakt jsem nepil...

Reagovat
smazaný uživatel

No já když jsem si to tady tak četl, tak jsem začal pochybovat o svém zdraví, protože RMCF tvrdí, že ta fotka je focená až při hlavičce Daniho, ty zas že ten byl před ním a že to plyne z toho videa.

Jsem si říkal, jestli už přecejenom není po náročném dnu pozdě a neměl bych si jít lehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je fakt asi pozdě mě zmátla ta přihrávka dopředu a když jsem si to video postopoval tak jsem to viděl...on to byl okamžik ale regulérní gól...

Reagovat
RMCF

Aha to mě nenapadlo až teď když to říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

ale stejně je to blbost ofsajd nebyl, už su z toho tak zmatenej že sem si přesně pročítal pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme teda dneska dopadli všichni tři.

Reagovat
RMCF

Mere to jedinej zabalil a dopadl nejlíp. A jak to mají pak posoudit rozhodčí když sme se tady o tom hodinu schopní hadat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nezabalil, ale zrovna tohle mi bylo jasný hned při té první opakovačce. Ještě někdo dejte odkaz na tu penaltu a můžeme udělat "nezávislou" porotu .

Reagovat
RMCF

Mě to bylo taky od začátku jasný, ale pak se to začlo tak motat že sem na chvilku zapochyboval...Penalta je jasná i bez naší "nezávislé" poroty

Reagovat
smazaný uživatel

O penaltě bez debat...i když já radši už nic neříkám

Reagovat
smazaný uživatel

No nejhůř jsem asi dopadl já...bych se tady do krve hádal a nakonec se ukáže opak...jinak RMCF má pravdu, jak to pak mají rozhodčí posuzovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každopádně je to neomluvuje...je to přece jenom jejich práce a těch chyb bylo dnes dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore, drž si orgán, dorazil k nám orkán !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo ta přihrávka byla sice dopředu ale Dani stál ještě kousíček za Maldonadem...to mě zmátlo...

Reagovat
RMCF

Přesně je v pravidlech že aby byl ofsajd musí být hráč v době přihrávky blíž bráně než míč a to Dani nebyl, tak už v tom máme doufám jasno všichni tři

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

TÉMA : Dokedy vydrží Capello.

Môj tip : keďže prišiel, aby vyhral trofej a už teraz je jasné, že pohár to nebude, aj keď patril medzi jeho priority podľa jeho slov, vidím to takto : po posledných zlých výsledkoch keď v nedeľu nevyhrá v Mallorce, letí.

Paradoxne, včera sa chlapci snažili, ale futbal sa hrá 90 minút a nie posledných 20. Jednoznačne najlepší hráč na ihrisku Sergio Ramos. - aj keď v úvode to bolo na červenú

Rozhodca - nehodnotiť páni bude lepšie, ale z iného titulu - mužstvo , ktoré chce vyhrávať trofeje, nemôže dopustiť takýto vývoj zápasu a potom to zvádzať na rozhodcu. Príklad ?

plus : nevylúčil Ramosa ani Helgueru aj keď mohol

mínus : neodpískal penaltu na Robinha. Takže fifty - fifty.

Hala Madrid.

..a Fabio, začni baliť kufre.

Reagovat
RMCF

A za co měl být vyloučenej Ramos nějak si to neuvědomuju?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok na Daniho bol teda skoro až likvidačný, dostal iba žltú. On Ramos to s tým nasadením niekedy preženie, ale aspoň maká za Real. Videl si ten druhý polčas, to bolo super od neho.

Reagovat
RMCF

Chvilemi mě připadá jako bys chtěl aby sme na Mallorce prohráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

No tak já doufam, že Capella vyrazí co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych ho do června, aby pak nevznikaly zbytečné dohady, že neměl dostatek času a prostoru. Stejně by to po něm převzal Michel, takže budeme takjakotak bez trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude záležet na situaci po sezóně, pokud bude titul (což je asi utopie) pak možná zůstane...

Reagovat
HOST*Real

Jestli ovšem nepoletí už dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Trebárs už o 4 dni.

Reagovat
HOST*Real

To bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky beru...

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

pryč se všema v našem vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, ty to berieš zostra ale budiž, všetkých zvrhneme a nastolíme diktatúru eurofotbalu. Budeme sa striedať vo vedení klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A sláva klubu nabere starých známých obrátek...juchuchůůůůů!!!

Reagovat
Pharrell

v poharovem zapase vstrelil Ivan Helguera regulerni gol, ten ale nebyl uznan ,coz navstvalo fanousky Realu a doslo k vytrznostem ! Realu hrozi za to pokuta!

Reagovat
HOST*

kua mi tu mallorcu musime porazit aby sme se dostali do vetsiho kontaktu ze sevillou....

vyhrajeme 1:2... ruud a higuain...

letos tu ligu vyhrajeme ale stejne mi capello nepripada vübec nejak zvlast dobrej trener...

ja bych nejvic chtel do realu Arsena Wengera...to by bylo good

Reagovat
HOST*Real

Já zase Vicente Del Bosqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Frantu Straku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy v živote, nikdy, nikdy. Človek, ktorý z hrdého anglického klubu Arsenal spravil čisto mimoanglickú zmesku? Preč s ním a navždy.

Ja by som dal tento zoznam :

1. Del Bosque

2. niekto iný z Madridu / napr. Benitez alebo iní /

3. Zico

4. Mourinho.

Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

1. no nevím nevím jestli by to spravil, má plus že je madridista

2. Benitéz nikdy!!!!

3. určitě

4. okamžitě

A Wenger...hm...no...nevím...určitě lepší než Capello, ale!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kua chalani(madridskí), povedze reálne a s čistou hlavou..Je Real schopný dnes vyhrať ?

Nomálne sa bojím dať na tiket 2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je...protože staří páni jsou zranění

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dám 2 a výnimočne Realu fandím

Reagovat
plechi

Casillas – Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Torres – Reyes, Gago, Diarra, Robinho – Higuain, van Nistelrooy

Reagovat
smazaný uživatel

Typický podzimní ustrojený vítězství...

Reagovat
plechi

Typický italský vítězství...a nic se nevyřešilo, nic se nezlepšilo a nic nezhoršilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Z výhry sa teším, aj z pekného gólu, ale takýto brak ma už nikto nedonúti pozerať. Zabil som zbytočne dve nedeľné hodiny pozeraním na antifutbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, podezřívám tě z konzumace něčeho alkoholického, tipuju červené nebo borovičku, protože jsem viděl od Realu letos mnohem horší zápasy...

Reagovat
HOST*vazquez

To je možno pravda, ale ja chcem pozerať futbal, aby som videl futbal a nie futbalový odvar. A už toho je proste na mňa moc. Ale možno sa z toho za pár dní dostanem.

P.S. : bol som triezvy

Reagovat
smazaný uživatel

To přejde ale pochybuju že letos ještě uvidíš moc pěkných zápasů, protože naši hráči jak vidno si neuměj poradit s nátlakovou hrou soupeře, tak snad uvidíme pěknej fotbal na Nou Campu a možná s netopejrama či Sevillou...zbytek budeme potit jako včera...

Reagovat
HOST*vazquez

Dík za skvelú perspektívu

Reagovat
RMCF

Horších zápasů bylo dost, ale po Zaragoze a po Betisu(sice sme vypadli, ale hra byla dobrá) sem čekal že se hra bude dál zlepšovat a ono nic, předtím sem se odpoledne díval na Arsenal s Manchestrem a bavil sem se o dost víc než u Realu Když vidím v posledních zápasech Ruuda tak nevím nevím jestli se Ronalda za každou cenu zbavovat...

Reagovat
smazaný uživatel

V žádným případě se ho nezbavovat to by byla hloupost...anebo koupit novou devítku, protože jestli ho prodáme a Ruud se zraní tak je to v p...

Reagovat
RMCF

A nebo když to Ruudovi nejde, tak ho poslat na hřiště, ale tak bude hrát vždycky i kdyby tam skákal po jedné noze

Reagovat
HOST*Potty

Co takhle Roberto Soldado?

Reagovat
HOST*RMCF

Já bych byl jednoznačně pro, ale pánové Calderon, Mijatovič a Capello asi bohužel ne...

Reagovat
HOST*Real

Ta hra je opravdu otřesná ... Capello ven!!!!

Reagovat
HOST*vazquez

moja reč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele