9. kolo
04.11.2006 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Atlético Madrid 0:0

Mallorca se s Atlétikem Madrid rozešla bez branek. První šanci měli hosté Galletti ale střílel nepřesně. Na druhé straně se stejně vedlo Arangovi. Druhá Gallettiho možnost přišla z trestného kopu, ale Prats jeho střelu vyrazil, stejně jako záložníkovy nůžky po půlhodině hry. Pak převzali otěže zápasu domácí, po rohu Varely šel Nunesův volej vedle, Arangův centr hlavičkoval mimo Ballesteros. Po něm se stejně vedlo hlavičkujícímu Víctoru Casadesúsovi. Na druhé straně měl Prats práci s Luccinovým trestným kopem, Bravo hlavičkoval nad. Nad branku zamířil hlavou i Torres. V závěru dal o sobě vědět domácí Jordi. S jeho hlavičkou si ale Leo Franco poradil, v nastaveném čase střílel nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Atletico nakope Malorce prdel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele