20. kolo
28.01.2007 17:00 CET
2 : 4
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 2:4

Sevilla zlomila nepříznivou sérii a vyhrála na Levante, kde vstřelila čtyři branky. Zápas přitom nabíral na tempu pozvolna, do šance se dostal až hostující Maresca, ale z voleje pálil nad. Zdálky pálil nepřesně i Dragutinovič. Do šance se dostal i defenzivní záložník hostí Martí, ale dvakrát neuspěl. Pak odcentroval debutující Keržakov a Kanouté vstřelil svůj 16. ligový gól. Po přestávce zase našel Keržakova přesným pasem Alfaro, Rus prostřelil Molinu a hosté vedli již o dvě branky. Za 11 minut si pak do vlastní sítě srazil míč domácí záložník Tommasi. Po rohu Harta snížil Dehu, ten samý hráč pak rozehrál trestný kop a Reggi snížil na rozdíl jediné branky. V 77. minutě ale do vápna poslal míč Daniel Alves a Alfaro pojistil výhru Sevilly. Třetí branku domácích mohl ještě přidat Niňo, ale jeho pokus levačkou trefil jen břevno Palopovy branky.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele