33. kolo
06.05.2007 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 2:1

Unavený Espanyol po čtyřech zápasech bez výhry konečně zvítězil a porazil o poháry bojující Atletiko. Madridští získali z posledních tří zápasů jediný bod, i přesto stále drží šestou pozici.

První poločas se odehrával pod taktovkou krajního záložníka Rufeteho, který už v deváté minutě našel v pokutovém území Mohu, marocký záložník se krásně položil do střely a poslal Espanyol do vedení. Po čtvrt hodině hry pálil jen do obránce Walter Pandiani, míč se odrazil k agilnímu Rufetemu, který ihned vrátil míč Pandianimu a ten z dobré pozice mířil mimo. I přesto, že španělský obránce Mariano Pernia většinou nestačil na šikovného Rufeteho, s postupem času získávali hosté půdu pod nohama, útočníci Mista a Aguero zkoušeli svoje štěstí z velké dálky, poté obránce Lacruz výborně zakročil proti Mistovi, na kterého už zívala prázdna branka.

O přestávce došlo k velkému návratu, po šestiměsíčním zraněním se vrátil na trávník záložník Atletika Maxi Rodriguez, když nahradil trochu nešťastného Perniu. Luis Garcia téměř překvapil hostujícího brankaře Pichu drzým přímým kopem, dále Moha střílel v 58. minutě nad branku. O pět minut později byl vyloučen na lavičce sedící Ito, který se dostal do sporu se čtvrtým rozhodčím. V 75. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení, střídající Corominas unikl na levé straně a po chybě brankáře měl Pandiani již snadnou úlohu – 2:0. Uruguayský útočník mohl v závěru ještě zvýšit náskok domácích, ovšem tváří v tvář gólmanovi Pichovi prováhal ideální moment ke střele a poté už byla šance ztracená. Ve třetí minutě nastavení vstřelil čestný gól Atletika Petrov, který prudkou ranou překonal Kameniho. Katalánský celek si výhrou polepšil a v tabulce je už jen pět bodů za sedmou Huelvou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*fgfg

je nejkrasnejsi na celim svete !!!!!

Reagovat
Radin

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele