8. kolo
29.10.2006 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Celta Vigo - Sevilla FC 1:2

Sevilla vyhrála ve Vigu, v závěru chytil její gólman Palop penaltu. Hosté měli raketový start, ale Poulsen střílel mimo, stejně jako později Kepa. V sedmé minutě napřáhl domácí Nené a podařilo se mu překonat Palopa. Celta vedla. Další střelu poslal těsně vedle Canobbio. Na druhé straně těsně minul Martí, po skvělém centru Navase se přízemní střelou trefil Poulsen a bylo vyrovnáno. V druhé půli nejprve zkusil Palopa překvapit zdálky Iriney. Sevilla byla efektivnější a pokusem ze středu pokutového území jí vystřelil tři body Adriano. Celta pak hledala těžko cestu ke zkorigování skóre, Jesús Perera branku minul, po faulu Javiho Navarra právě na Pereru ale měla možnost penalty. Baianovu střelu ale Palop vyrazil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HOST*

doufám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele