12. kolo
25.11.2006 22:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Sociedad 1:1

San Sebastian sahal na Atlétiku po vítězství, připravil jej ale o něj vlastní gól Ansoteguiho. Úvodní tlak domácích byl neefektivní, do šancí se naopak dostali hosté. Uranga nejprve hlavičkoval nad, o dvanáct minut později už po centru nové posily Jesuliho hlavičkoval za záda Lea Franka. Atlético kontrovalo centrem Antonia Lópeze na vzdálenější tyč, ale Galletti hlavičkoval jen do gólmana Brava. Těsně před přestávkou vybojoval Galletti trestný kop, Antonio López jej zakroutil přes zeď, ale Bravo byl připraven. Stejně tak si poradil v druhé půli s trestným kopem Perníy. 13 minut před koncem přišlo vyrovnání, když Bravo nezachytil centrovaný míč a dezorientovaný Ansotegi si jej srazil do vlastní sítě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele