30. kolo
15.04.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Levante UD 1:0

Výkony Atlética Madrid se v letošní sezóně vyznačují velkou nevyrovnaností. I přesto madridský klub dokázal zvítězit těsným rozdílem nad Levante, které se tak ocitlo o krok blíže propasti sestupu. První poločas zápasu jen potvrzoval, že Atlético se stále hledá. Hlavní vinu nesl střed zálohy tvořený dvojicí Costinha - Gabi, který nedokázal rozhýbat hru a vytvořit šance. Jen na lavičce zůstal argentinský mladý talent Agüero. Jedinou příležitostí Atlética ke skórování tak byla střela kapitána Torrese, který však svůj pokus "opřel" do spoluhráče Misty. K tomu se ještě v 21.minutě zranil kolumbijský stoper Perea, kterého nahradil v červenobílém dresu Seitaridis. Levante se bránilo útokům domácích se ctí a spolehlivě likvidovalo nakopávané balony zadáků Atlética. Útočníci Levante se ovšem ke svatyni Lea Franca rovněž nedostávali podle svých představ. Na konci poločasu naopak dvakrát zahrozilo Atlético, ale šance Galettiho a Misty s jistotou zneškodnil brankář Molina. Po přestávce poslal trenér Atlética Aguirre na hřiště "Kun" Agüera místo Costinhy a hned byl znát rozdíl. Hra madridského klubu získala na rychlosti a přímosti a brzy se dostavily i další brankové příležitosti. Dvě z nich nevyužil opět Fernando Torres, který se ovšem dočkal v 59.minutě. Kapitán domácích převzal přihrávku od Misty a prudkou střelou zpoza šestnáctky překonal do té doby výborného Molinu. Obdržená branka nabudila hostující Levante, které se s vervou vrhlo do útoku, kde však hrozilo pouze ze standardních situací. Avšak ani jejich tradiční exekutor Kapo neměl svůj den, a tak jedinou výraznější šancí týmu z Valencie byla střela Salvy, která šla mimo. V samém závěru zápasu ještě promarnili na každé straně své příležitosti Agüero a Kapo. Hubené vítězství posunulo Atlético na šesté místo, znamenající postup do Poháru UEFA. Tým Levante bude muset o setrvání ve španělské nejvyšší soutěži ještě tvrdě bojovat.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Tonda

3:1

Reagovat
HOST*

atlatico ole !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele