29. kolo
23.03.2006 22:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 0:1

Sevilla zvítězila na Atlétiku Madrid, utkání bylo pro problémy v hledišti na 20 minut přerušeno. Jediným gólem rozhodl o osudu utkání střídající Puerta. Smutným hrdinou byl domácí gólman Leo Franco, který v první půli chytil penalty Saviolovi i Kanoutému. Domácí dohrávali bez vyloučených Petrova, Luccina a Perey, problémy v hledišti odstartoval právě gól Puerty. V úvodu utkání dvakrát neuspěl v koncovce domácí mladíček Manu del Moral. Pak fauloval ve vápně Luccin Saviolu a Franco chytil první penaltu Kanoutého. Na druhé straně si Palop poradil s pokusem Velasca. Martího trestný kop trefil ruku Antonia Lópeze a hosté kopali další penaltu, tentokrát ale neuspěl Saviola.

Hosty to nezlomilo, naopak další dobrý zákrok si Leo Franco připsal po střele Daniela Alvese, domácí Antonio López poslal trestný kop nad břevno. V druhé půli hrozila Sevilla z brejků. Adriano ale hlavičkoval mimo, na druhé straně Gallettiho vychytal Palop. Po vyloučení Luccina konečně padla branka, z voleje se trefil Puerta. Postranní sudí mával ofsajd, hlavní Ayza gámez jej však uznal a domácí fans zasypali hřiště předměty. 20 minut se nehrálo, gólman hostí Palop tvrdil že byl zasažen lahví whisky! Nakonec se utkání dohrálo, na skóre se již nic nezměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Andy

Tak co, vytáhneme se ne? Ty šunky Sevillsský si můžou jít vytřít prdel... ATLETICO!!!!!!!! RULEZZZZZZZZZ

Reagovat
HOST*aleš

že by 2? dobrý kurz...

Reagovat
HOST*Andy

Nejsme hodni poháru UEFA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele