16. kolo
19.12.2004 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Real Betis 2:1

Andalusské derby vyhráli domácí FC a připsali si sedmé vítězství v osmi domácích zápasech v tomto ročníku. Zápas začal s 45 minutovým zpožděním, jelikož rozhodčímu se zdály bílozelené dresy Betisu příliš podobné bílým týmu FC a hosté tak museli přes celé město pro náhradní kombinaci. Jako první se dostal do šance hostující Joaquín, ale Esteban se zaskočit nenechal, naopak na druhé straně zařídil domácím rychlé vedení ve třetí minutě Daniel Alves. Obránci Betisu neodkopli míč a Alves jen uklidil do sítě k pravé tyči Doblasovi branky. Carlitos zvýšil po centru Alvese vedení domácích, ale sudí odmával velmi diskutabilní ofsajd. Vyrovnání zařídil Joaquín, obešel na pravé straně tři hráči, nacentroval Oliveirovi na vzdálenější tyči, jeho hlavičku tečoval Sergio Ramos a míč do branky doklepl Fernando. Na začátku druhé půle strhl vedení zpět na stranu FC Javi Navarro. Jesuli centroval a Navarro přesně hlavičkoval. Hosté se snažili o vyrovnání, ale další cestu k Estebanovi už nenašli.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele