15. kolo
12.12.2004 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 1:2

Villarreal poprvé v sezoně vyhrál venku a dostává se z pásma sestupu. Na oba góly hostí Guayreho a Forlána přihrál skvělý Riquelme. Hosté opět nasadili čerstvou posilu Lucha (Figueroa), na Forlána zbyla jen lavička náhradníků. Hostů pomohl rychlý gól. Gabi nepohlídal Riquelmeho, ten poslal do šance Guayreho a mladý střelec poslal míč pravačkou podél Sanchéze Brota do sítě. Getafe gól ochromil a utápěli se v nepřesnostech. Do druhé půle poslali domácí zkušené Gallarda s Gicou, ale byl to střídající Forlán na druhé straně, kdo byl více vidět. Šanci mu připravil Riquelme a Forlán je zvyklý proměňovat. Domácí se hnali za snížením stavu, Riki střílel na vzdálenější tyči nad, Gallardo zase jen do boční sítě. Za Reinovými zády skončila až hlavička Nana, ale na vyrovnání už zbývalo příliš málo času.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele