17. kolo
20.12.2003 21:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 1:0

Jediný gól zápasu z hlavy Misty rozhodl o tom, že 3 body zůstanou na Mestalle. Lépe ale začali hosté. Nejdříve hlavičkoval volný Martí vedle, poté nebezpečně vystřelil na branku Valencie Darío Silva. Domácí se obtížně prosazovali proti obraně Sevilly, která byla výborně vedená Pablem Alfarem. Valencii se zranil Albelda a byl nahrazen Sissokem. Po rohovén kopu hlavičkoval vedle Ayala, neprosadil se ani Marchena kopem přes hlavu ani Jorge Lópezova ani Sissokova střela. Po Vicenteho centru se proti Mistově hlavičce skvěle vyznamenal Esteban, když ji vytěsnil mimo tyče. Po následném rohovém kopu opět vyskočil nejvýše Mista a hlavou skóroval. Valencia dále útočila, jen vedle vystřelil Aimar. Sevillským nepomohlo ani nasazení Reyese.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele