33. kolo
18.04.2004 17:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Villarreal CF 1:2

Mallorca prohrála doma s Villarealem a má na první sestupovou příčku náskok už jen dvou bodů. První šanci měl hostující Senna, ale s jeho střelou pravačkou si Leo Franco poradil. Za domácí zahrozil dvakrát Jesus Perera, Reina byl však na místě. Do vedení šel Villareal, když po trestném kopu Senny překonal Lea Franca Quique Alvarez. Mallorca vyrovnala z penalty nařízené za ruku Quiqueho Alvareze. Proměnil ji Eto´o. Ve druhé půli byla Mallorca lepším týmem, proti Pererovi však dvakrát dobře zakročil Reina. Vítězného gólu se tak dočkali hosté. Víctor tváří v tvář Leo Francovi ještě neuspěl, ale na dorážku Martího už brankář Mallorcy nedosáhl. Domácí se ještě snažili alespoň vyrovnat, ale Pererova střela po centru Delibašiče šla nad, Eto´o svou penaltu namířil jen do Reinovi náruče.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele