17. kolo
21.12.2003 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Barcelona - Celta Vigo 1:1

První zásah si připsal Rustu po hlavičce Berizza. Barca kontrovala dvěma pokusy Gabriho. Na první střelu mu přihrával Ronaldinho, druhá byla obránci zblokována. Rustuho debut na Nou Campu pro něj ale nebyl šťastný. Měl dost času rozehrát Puyolovu malou domů, ale míč mu nepochopitelně odskočil až k Miloševičovi, ten našel Jesuliho a ten s přehledem zasunul míč do branky. Barcelona zabrala. S Kluivertovou střelou si poradil Cavallero, Overmarsova byla zblokována. Před koncem poločasu vyrovnal hlavičkou po rohovém kopu Kluivert, ale sudí jeho gól neuznal pro faul Patrika Andersona. Televizní záznam ale ukázal že gól měl platit. Xaviho volej vytěsnil Cavallero nad břevno, stejně tak si poradil s dalším Kluivertovým pokusem. Barca se dočkala alespoň vyrovnání. Po rohovém kopu přiťukl Kluivert hlavou ke Cocumu, a ten zblízka zajistil bod.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (37)

Přidat komentář
HOST*Barcafan

Tak co uděláme je? Bude to hodně těžký bez těch červenáčků. Těšil jsem se na obranu PUYOL - MÁRQUEZ!!!!! a znovuobnovenou zálohu XAVI - COCU. Ale bohužel možná příště. Každopádně doma vyhrát potřebujeme a je jedno jak. 3 BODY JSOU NUTNOSTÍ

Reagovat
PJ

To je fakt, Vigo je takový nijaký a porazit byste ho měli. Ale možná bude nabuzený po postupu v LM. A Barca už dokázala vybuchnout i se slabšíma...

Reagovat
smazaný uživatel

Vigo letost není ve formě (v La Lize). Bude to těžkýž zápas,ale Puyol už je fit. Hm,ale zas Lucho a Motta ne,jsem zvědavý,jak si s tím Franklin poradí.

Reagovat
antimadrista

Doufám, že bude chytat opět Rustu.

Reagovat
PJ

Jo je to fakt že neni ve formě, ale základní skupinu LM maji úspěšně za sebou a můžou se soustředit na ligu, to by jim mohlo pomoct. Barca je favorit, ale snadný to mít nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim!Taky tipuju vyhru Barci. Celta nevipada v La Lize moc dobre a tet Barca konečne vyhrali a se Celtou taky by nemely mít problémi. No ale uvidime,videli sme už překvapení!

Reagovat
antimadrista

To se tentokrát na 100% konat nebude.

Reagovat
PJ

Jaky už bych to tu několikrát slyšel... :-)

Reagovat
PJ

Ehm, na kolik procent že se to konat nebude? A jak mi vysvětlíš, že se to opět stalo? Sorry ale nevěřim už ti ani nos mezi očima :-)

Reagovat
antimadrista

2:0 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Též tak tipuju. A ty chceš ať chytá Rustu?? Mí je Víctor sympatučtější,ale ve výkonech asi horši. I když Rustu těď není moc ve formě. Aler doufám,že se do ní dostane a bude chytat jako na MS.

Reagovat
antimadrista

To bude asi tim, že Rustu zatim moc nechytal... já nevim, ale působí na mě víc jistějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to je pravda. Četl sem,že když ho má za zády jakákoli obrana,cití se mnohem jistěji (ti obránci). Je to prostě jistota.

Reagovat
PJ

On je hlavně zkušenej, což je v těžkejch zápasech rozhodně plus. Valdés je zmatkař.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc ne. Ale Jorquera,to je dělo. Nechápu,proč ho vedení ještě nevykoplo. Vůbec si není jistý ve zvduvduchu,při vybíhávání,vůbec si nekontroluje míč,a neregistruje protihráče!

Reagovat
PJ

Kde že si neni jistej? :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Barcelonáki. Ja dnes pujdu domu na svátky,tak,že se uvidime tady v novém roce. Přeju vám Veselé Vánoce a Štastný Nový Rok!!! REAL MADRID N.1 -Hala Madrid :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dík,taky ti přeju Veselé Vánoce,užij si svátky,a Šťastný nový rok,a to přeju VŠEM,co tu často píšou. Já tu teď příštích 14 dnů nebude,hojte :+))

Reagovat
antimadrista

Tak se měj :-)

Reagovat
antimadrista

Fajn, hezký Vánoce a štastnej Novej rok i tobě a celýmu EuroFotbal.com

Reagovat
Webmaster

Dííííky :-)

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak co jsem slyšel, tak Rustu dost gólu Viga pomohl.

Reagovat
antimadrista

Za pár hodin se vyhoupneme až na 6.místo !

Reagovat
HOST*yarda

Pokud mě zrak nešálí, tak jste pořád na devátém. Čím to? Nebo jsi už začal oslavovat a koukal jsi na čísla hlavou dolů?

Reagovat
PJ

:-)))))))

Reagovat
HOST*

Pořád sem si nevšimnul že by Barca byla nejlepší....

Reagovat
antimadrista

To byl zase zápas :-( Barca byla mnohem lepší než Celta, ale rozhodčí nás opět potopil. Nejdřív Ronaldinho skvěle oloupil Cavallera o míč a v pohodě ho vsítil do branky, ale rozhodčí to posoudil jako faul:-( Pak Kluivert dal další regulérní gol, když po rohu to tam krásně zavěsil hlavou, ale rozhodčí viděl faul Andressona, kterej samozřejmě nebyl. A co se týče Rustuho, tak to fakt zkurvil, ten si podle Rijkaardovi reakce podle mě dlouho nezachytá.

Reagovat
HOST*

Uplakanej Barceloňák!Jako vždycky....Aby ste nakonec nesestoupili ubožáci...no ty by ses pak stejně vymluvil na rozhodčí,na terén nebo já nevím na co a říkal bys pořád že ta ubohá Barcelona je nejlepší....

Reagovat
antimadrista

Neboj, ona nesestoupí. Ještě všichni budete koukat, kam až to tuhle sezonu dotáhneme!

Reagovat
HOST*

Na 8.místo?

Reagovat
antimadrista

Skončíme 4. a vyhrajeme Copal del Rey i pohár UEFA.

Reagovat
antimadrista

Patrick Andersson odchází! Hra proti Celtě byla jeho poslední v dresu blaugrana. V Barce měl strašnou smůlu se zraněními a to skonečnou platností zapříčinilo, že se nestal regulérnim hráčem v sestavě, nicméně by si měli z něho mnozí barcelonští hráči vzít příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

I fanoušci

Reagovat
antimadrista

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar!!!Ste jenom običejny podprumerny tym.Se Celto nevihrát to je váš další ostuda.Našel sem nahodou internet tak,že sem musel vás navštívit.NAZDAR!!!!

Reagovat
antimadrista

No jo, ty aby sis nerejpnoul :-)

Reagovat
HOST*Barceloñak

ja ty zas... rozhodci nesnasim. Je to skoda,3 body mohly byt nase. Rustu,to je taky smula,takova posila,a takovy shit. Hmmm, FORÇA BARÇA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele