20. kolo
18.01.2004 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:1

Atlético Madrid stále drží čtvrtou příčku a postup do kvalifikace o Champions League ve svých rukou. Po prostrčení od Daría Silvy se ocitl v šanci Antonito, ale s jeho hlavičkou si Juanma poradil. Za domácí kontroval další hlavičkou Nikolaidis, ale Esteban ji konečky prstů vyrazil. Před přestávkou se dostalo Atletico do vedení. Ibagaza se prosmýkl mezi dvěma protihráči, přihrál Nikolaidisovi, ten sklepl do strany Aguilerovi. Aguilera poslal přízemní centr do vápna, kde se před Estebanem objevil Fernando Torres a poslal svůj tým do vedení. I se druhou Antonitovou hlavičkou si Juanma poradil. Nikolaidis si narazil s Ibagazou, ale do střely řeckého útočníka dal nohu Javi Navarro. Nikolaidis byl asi nejmenší na hřišti, přesto vyskočil nejvýše na Ibagazův centr a hlavou překonal Estebana. FC Sevilla stihla jen snížit. García Calvo fauloval ve vápně jednoho z hráčů soupeře a Reyes se z penalty nemýlil. Vyrovnat se téměř podařilo střídajícímu Carlosovi, ale nedokázal usměrnit míč po rohu mezi tři tyče.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele