Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina G, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Sehrou Guirassy (© AFP)

Rennes po výhře nad Murou novým lídrem skupiny G, předskočilo Tottenham

Rennes protáhlo svou neporazitelnost napříč všemi soutěžemi na šest utkání za sebou poté, co jakožto favorit zvládlo duel Konferenční ligy na půdě Mury. Ta v mnoha pasážích působila sympatickým dojmem, ostřílenější protivník si však očekávaný výsledek pohlídal. A protože Tottenham senzačně padl v Arnhemu, dostal se francouzský celek dokonce do čela tabulky.

Hostující výběr se tlačil za úvodní brankou už od úvodních chvilek, v 6. minutě se po centru z rohového čtvrtkruhu od Bourigeauda propracoval k hlavičce Traoré, nicméně ke své smůle trefil jen břevno. V 17. minutě se pak přece dočkal své odměny, to když sudí Činkov nařídil za faul Maruška na Guirassyho pokutový kop, který sám faulovaný bez problémů proměnil.

Avšak vedení vydrželo Rennes opravdu jen krátkou chvíli. Mura zaúřadovala ve 20. minutě, Karničnik totiž dobře zapracoval ve středu pole, seběhl si na levou stranu, všiml si, že příliš prostoru má Lotrič, na něhož adresoval svůj pas, a jeho spoluhráč před gólmanem Gomisem v koncovce nezaváhal. I nadále ovšem působilo nebezpečněji a aktivněji v ofenzívě SRFC.

Ten registroval rozhodující moment duelu ve 41. minutě. Dělovku Santamaríy vyrazil brankář Obradovič pouze k Labordemu, jenž míč z dorážky snadno dopravil za soupeřova záda. Do přestávky mohl vyrovnat Kous, z úhlu ale na Gomise nevyzrál, ve 49. minutě neuspěl během střelby ani Lotrič a mimo následně hlavičkoval Maruško, a tak se další změna skóre nekonala.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Rennes Tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele