Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina H, 1. kolo
16.09.2021 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bezbranková premiéra: Kajrat si v Konferenční lize s Omonií rozdělil bod

Premiérový zápas dvou celků, které se v hlavní fázi evropských pohárů objevují vůbec poprvé ve své historii, dopadl nerozhodně a bez branek. A nutno podotknout, ve srovnání například se statistickými údaji, že takový rezultát byl vlastně logickým vyústěním dění na hřišti. Ačkoli Omonia vykazovala lepší čísla v držení míče, Kajrat třeba naopak aktivněji střílel na bránu.

První větší šanci utkání si vytvořili domácí, a to zásluhou Kantého, jeho hlavička ale skončila pouze na brankové konstrukci. Ve 13. minutě zkusil Kanté své schopnosti při zakončení ještě jednou, tentokráte ovšem bránu minul. Hosté se poprvé zásadně osmělili ve 21. minutě, když Psaltis vyslal zajímavý pokus mezi tři tyče, vychytal ho ovšem připravený brankář Pokatilov.

Ne že by se oba týmy po přestávce nesnažily o změnu skóre, vytvořily si nějaké šance, jenže ani jedna z nich v branku jednoduše nevyústila. V 61. minutě se mínil prosadit Vágner Love, jedno z nejzajímavějších jmen Kajratu, avšak gólman Fabiano se překonat nenechal. Na druhé straně mohl skórovat Loizou v 67. minutě, Pokatilov však byl v bráně neoblomný a zakročil.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, livesport.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Akinfeev

2:1 (1x Vagner Love)

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Elmas

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele