Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 3. kolo
21.10.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sven Kums (© AFP)

Gent zvítězil v Bělehradě a vyhoupnul se na čelo

Významný krok v boji o prvenství ve skupině B Konferenční ligy udělali fotbalisté Gentu. Ti uspěli v přímém souboji na hřišti Partizanu 0:1, o jediný gól se postaral po necelé hodině hry Kums.

První polovina utkání mnoho vzrušení nenabídla, o čemž svědčí i pohled do statistik. Ani jeden z týmů nedokázal vyslat střelu na bránu. Po pauze už to pro diváky vypadalo atraktivněji. Když byla ze druhé půle odehrána necelá čtvrthodina, zneškodnil Popović zajímavý pokus Ofoea.

Jen o pár desítek sekund později už ale kapituloval. Po Ngadeuově pasu centroval Samois na Svena Kumse, kterému se zakončení povedlo a skončilo mimo dosah bezmocného brankáře. Ten po chvíli znovu vychytal Ofoea, další atraktivní podívanou si fotbalisté schovali na závěrečné okamžiky.

V sedmaosmdesáté minutě byl blízko vyrovnání Vujačić, jenž z poměrně velké vzdálenosti vypálil a tento jeho projektil skončil až na břevně. Právě Vujačić se v nastavení dokázal dostat k Jojićově rohovému kopu, tentokráte pro změnu jeho pokus zastavil brankář Bolat.

Gent tak své vedení ve srbské metropoli udržel a s plným počtem bodů bez jediné inkasované branky vévodí tabulce skupiny B. Partizan je po první ztrátě bezpečně na druhém místě, outsideři skupiny Flroa a Anorthosis totiž ve vzájemném střetu remizovali a mají tak pouhý jeden bod.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele