Lukaku nikam nespěchá, z Anderlechtu nicméně odejde

Není to tak dávno, co různé servery informovaly o téměř jistém přestupu belgického teenagera Romela Lukakua z Anderlechtu do Chelsea. Sám hráč však tyto zprávy označil za mylné. Uvedl přitom, že do letní přípravy naskočí ještě coby zaměstnanec belgického celku a momentálně se soustředí leda tak na závěr školního roku.

Lukaku v létě přestoupí zřejmě do Anglie

Romelu Lukaku je v pouhých sedmnácti letech tahounem Anderlechtu a v létě svůj stávající celek zřejmě opustí. O urostlého útočníka se zajímá nejeden evropský velkoklub a toho jsou si vědomi i v bruselském klubu, jehož manažer předpovídá Lukakovi budoucnost v anglické Premier League...

Lukaku vyloučil lednový odchod z Anderlechtu

O gólovou produkci Anderlechtu se ještě minimálně v jarní části sezóny bude starat Romelu Lukaku. O odchodu sedmnáctiletého kanonýra z bruselského celku se mluví posledních pár měsíců, sám hráč ovšem jasně deklaroval, že působiště změní nejdříve v létě...

Anderlecht bude za Lukaka chtít přes dvacet milionů eur

Velký klenot má ve svém středu Anderlecht, teprve 17letý útočník Romelu Lukaku se v takto raném věku prosazuje už i na mezinárodní seniorské úrovni a je jenom otázkou času, kdy z Belgie odejde. Zájem o něho je, úspěšný nápadník ale bude muset sáhnout hodně hluboko do kapsy...

Chelsea má zájem o Lukakua. Přemlouvá ho Drogba

Londýnská Chelsea by ráda získala belgický talent Romela Lukakua. Nadějného útočníka, který se v sedmnácti letech stal nejlepším střelcem belgické ligy, se snaží k přestupu do anglického celku přemluvit i jeho vzor Didier Drogba.

Talent Lukaku odmítá velkokluby. Zatím zůstane v Belgii

Teprve šestnáctiletý Romelu Lukaku se stal senzací belgické ligy, když s patnácti brankami získal titul nejlepšího střelce její základní části. Útočník Anderlechtu okamžitě vzbudil zájem špičkových klubů, podle svých slov si ale na přestup počká minimálně do osmnácti let.

Světové talenty: Romelu Lukaku

Romelu Lukaku je na hřišti nepřehlédnutelný především díky svým fyzickým parametrům. V poslední době však o sobě dává vědět i svými výbornými výkony.

11.11.2009 Aktuality 114 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele