Další články

Lukaku se vrací do italské ligy, letos bude hostovat v AS Řím

Romelu Lukaku před sebou má další italské dobrodružství. S belgickým útočníkem se ani letos nepočítalo v Chelsea a řešením je hostování v AS Řím, kluby dnes vše oficiálně potvrdily.

Lukaku je opět na odchodu z Chelsea, bude hostovat v AS Řím

Belgický útočník Romelu Lukaku by měl v této sezoně hostovat v AS Řím. Podle BBC za jeho působení italský klub zaplatí Chelsea osm milionů liber (225 milionů korun).

Leverkusenu zbyli čtyři útočníci, Azmoun zamířil na hostování do AS Řím

AS Řím ohlásilo krátce před vypuknutím celého víkendového dění novou posilu do útoku. Po osmnácti měsících z Leverkusenu přestoupil do Serie A íránský reprezentant Sardar Azmoun. Kluby se dohodly na ročním hostování, italská strana pak na konci sezóny bude mít možnost hráče trvale vykoupit na základě opce. Ta má podle kuloárních zpráv činit 12,5 milionů eur.

Hráli jsme inteligentně, musí se nám dařit i v Serii A, říkal Lukaku po výhře nad Benfikou

Ač Inter rozhodně nebyl pasovaný do role favorita pro první čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Benfiky, podařilo se mu v Lisabonu zvítězit, a má tak postupu do další fáze daleko blíže. A jednou trefou se na skalpu portugalského protivníka podílel i Romelu Lukaku, který skóroval z penalty. Moc dobře přitom chápal důvody, proč se nakonec neobjevil v úvodní jedenáctce.

Agent po vyloučení: Lukaku se bránil rasismu a zaslouží si omluvu

Agent Romela Lukaka se ohradil proti vyloučení útočníka Interu Milán v úterním úvodním semifinále Italského poháru s Juventusem. Belgický fotbalista totiž dostal druhou žlutou kartu za reakci na rasistické pokřiky fanoušků domácího celku. Informovala o tom agentura AP.

Belgii bude v úvodních dvou zápasech MS chybět zraněný Lukaku

Belgii bude v úvodních dvou zápasech mistrovství světa nejspíš chybět útočník Romelu Lukaku. Vedení reprezentace dnes uvedlo, že devětadvacetiletý fotbalista stále nedoléčil zranění stehna.

Lukaku se vrací do Interu, v příští sezoně tam bude hostovat

Hostování Romela Lukakua v Interu se stalo definitivní záležitostí. Belgický útočník se do Milána vrací po pouhé jedné sezoně v Chelsea, kde se příliš neprosadil a formou hostování se tak vrací do Itálie.

Lukaku po roce v Chelsea zřejmě zamíří zpět do Interu Milán

Belgický útočník Romelu Lukaku by se měl podle italských a britských médií po roce vrátit z Chelsea do Interu Milán. Loni po zisku titulu s Interem přestoupil do Londýna za 115 milionů eur a stal se nejdražší posilou v historii Chelsea, s kterou podepsal smlouvu na pět let. Na Stamford Bridge se mu ale nedařilo.

City flirtují s titulem, Arsenal s Ligou mistrů: 36. kolo Premier League v kostce

Je už rozhodnuto o titulu, potažmo o kvartetu pro příští ročník Champions League? Šlágr na Anfieldu dodal minimálně nápovědu. Liverpool remizoval s Tottenhamem 1:1, což bleskově potrestali obhájci z Manchesteru City i aspiranti na návrat do milionářské soutěže z Arsenalu. Citizens jsou navzdory úternímu vítězství Reds ve Villa Parku v komfortní pozici, Gunners před čtvrtečním severolondýnským derby na stadionu Spurs také.

Lukaku se omluvil a je zpět v týmu Chelsea

Útočník Romelu Lukaku je zpátky v týmu Chelsea. Belgický fotbalista se podle kouče Thomase Tuchela omluvil za televizní rozhovor, v němž minulý týden promluvil o své nespokojenosti v londýnském klubu. Nejdražší hráč v historii Chelsea proto chyběl v nominaci na nedělní zápas anglické ligy proti Liverpoolu.

Tuchel chtěl před šlágrem uklidnit situaci, s Lukakuem bude mluvit dnes

Chelsea v neděli remizovala ve šlágru anglické ligy 2:2 s Liverpoolem a udržela druhé místo, chyběl u toho ale kanonýr Romelu Lukaku. Belgický útočník si během týdne v rozhovoru pro Sky Italia postěžoval, že není v londýnském klubu spokojený, a manažer Thomas Tuchel ho nezařadil ani do nominace na zápas. Německý stratég po utkání trval na tom, že nechce dělat unáhlené závěry...

Lukaku uvedl, že v Chelsea není štastný. Tuchel s ním chce mluvit

Belgický útočník Romelu Lukaku uvedl, že není v Chelsea šťastný, i kvůli hernímu stylu trenéra Thomase Tuchela. Německý kouč reagoval, že chce se svou ofenzivní hvězdou o těchto výrocích mluvit.

Ronaldova ďábelská show v Divadle snů: 4. kolo Premier League v kostce

Obnovená premiéra Cristiana Ronalda v dresu Manchesteru United se stala jednoznačným highlightem 4. kola anglické nejvyšší soutěže. Světový rekordman v počtu reprezentačních branek navíc beznadějně vyprodaný Old Trafford dostal hned dvakrát do varu a výraznou měrou přispěl k vítězství 4:1 nad Newcastlem, jež Red Devils katapultovalo do čela.

To je důvod, proč tu je, velebil Tuchel po Petrohradu střelce Lukakua

Spokojený s úspěšným vstupem do nového ročníku Ligy mistrů byl po výhře 1:0 nad Petrohradem manažer úřadujících šampionů z Chelsea Thomas Tuchel. O triumfu "Blues" rozhodl v bojovném utkání 21 minut před koncem Romelu Lukaku, který do londýnského klubu přestoupil před sezonou z Interu Milán. Jeho vliv pak Tuchel velebil speciálně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele