Lukaku chce dostat v Chelsea šanci

02.06.2014, 09:37
Aktuality
Romelu Lukaku zatím netuší, kde bude v nové sezoně hrát, protože se nyní soustředí pouze na blížící se mistrovství světa. Belgický reprezentant má za sebou úspěšné hostování v Evertonu. Velkou motivací mladého útočníka je prosazení se v Chelsea, jíž patří.

Lukaku je objektem mnoha přestupových spekulací. Údajně by mohl zamířit na hostování do Atlétika Madrid, zájem o něj má také Wolfsburg. "Bylo by hezké mít jasno, ale to se v nejbližší době nestane, protože jsem plně koncentrován na mistrovství světa," prohlásil Lukaku.

Jednadvacetiletý útočník po svém příchodu z Anderlechtu v roce 2011 odehrál na Stamford Bridge jedinou kompletní sezonu, ve které se příliš neprosadil, nyní by mohl dostat další šanci. "Mám ještě na dva roky smlouvu s největším anglickým klubem, což je Chelsea. Pořád doufám, že budu hrát za ní. Má výborného manažera," doplnil.

V uplynulé sezoně Lukaku odehrál za Everton jednatřicet ligových zápasů a vstřelil patnáct branek.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (471)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele