Lukaku odmítá hostování, chce se rvát o místo v Chelsea

15.07.2013, 21:47
Aktuality
Loňská sezona znamenala pro belgický talent Romelua Lukaku obrovský progres. Po nepovedeném prvním roce v Chelsea strávil ten další na hostování ve West Bromwich Albion, kde se se 17 vstřelenými góly stal nejlepším střelcem týmu a šestým v celé Premier League. Letos chce totéž dokázat na Stamford Bridge, hostování považuje až za krajní variantu.

"Ve fotbale nikdy nevíte, já ovšem nyní myslím jen a pouze na Chelsea. Minulou sezonu se mi vedlo skvěle ve West Bromwichi a věřím, že mám kvality na to prosadit se i zde," vyjádřil svoji touhu dvacetiletý forvard. "Měl jsem hodnotný rozhovor s manažerem a teď už záleží jen na mně," uvedl Lukaku.

Fotbalista, který se už v šestnácti letech stal nejlepším střelcem belgické ligy, má sice s hostováním výborné zkušenosti, o místo se však chce porvat v Chelsea. "Pokud se mi bude v předsezónní přípravě dařit, myslím, že si místo v týmu zajistím. Doufejme, že i v základní sestavě. Jestli to nezvládnu, pak je zde možnost hostování," dodal belgický reprezentant.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (440)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele