Cagliari nebude pykat za údajnou diskriminaci Lukakua

Italský klub Cagliari nebyl potrestán za údajné rasistické pokřiky fanoušků na belgického fotbalistu Romelua Lukakua z Interu Milán. Disciplinární komise Serie A neuznala důkazy za dostatečné k prokázání toho, že se diváci dopustili diskriminace.

Lukaku se nenechal rasismem v Cagliari rozhodit

Nová posila Interu Milán Romelu Lukaku se po přestupu z Anglie do Itálie stal terčem rasistických pokřiků fanoušků. Než belgický fotbalista v nedělním ligovém zápase v Cagliari rozhodl v závěru z penalty o výhře hostů 2:1, z ochozů k němu dolehly opičí skřeky a bučení.

Inter Milán dotáhl přestup kanonýra Lukakua

Romelu Lukaku se rozloučil s Manchesterem United. Další kroky belgického útočníka vedou na Apeninský poloostrov, kde se dohodl na pětileté spolupráci s milánským Interem...

Lukaku míří z Manchesteru United do Interu Milán

Belgický útočník Romelu Lukaku míří z Manchesteru United do Interu Milán. Italský klub se podle médií dohodl s anglickým protějškem na tom, že za šestadvacetiletého rodáka z Antverp zaplatí 65 milionů eur (1,67 miliardy korun). Případné bonusy mohou částku navýšit o dalších deset milionů eur.

Dybala touží zůstat v Juventusu. Součástí nabídky na Lukakua být nechce

Paulo Dybala chce zůstat v Juventusu a zabojovat o místo v sestavě nového kouče Maurizia Sarriho. Argentinský záložník reagoval na spekulace, podle kterých by se mohl stát součásti přestupu Romelua Lukukua z Manchesteru United.

Lukaku naznačil stěhování z Manchesteru. Bude to Inter?

Belgický útočník Romelu Lukaku je podle všeho skutečně jednou nohou pryč z Old Trafford a Manchesteru United. Po vítězství Belgie nad Skotskem v kvalifikaci o EURO 2020 to naznačoval belgické televizi. Zda jde ale skutečně o Inter Milán, o kterém se v posledních týdnech horlivě spekuluje, neprozradil.

Lukaku netuší, zda bude rovněž za několik měsíců hráčem Manchesteru United

Manchester United je aktuálně v herní i výsledkové krizi a za několik týdnů se dá očekávat obměna stávajícího kádru. Její součástí by mohl být rovněž Romelu Lukaku, belgický útočník přestal střílet branky, spekuluje se o jeho možném odchodu a jasno v tomto ohledu nemá ani sám fotbalista...

Můžeme hrát ještě lépe, řekl Lukaku po historické výhře

Přestože Belgičané poprvé v historii vstřelili na mistrovství světa v jednom utkání pět branek a po výhře 5:2 nad Tuniskem jsou krůček od postupu, autor dvou gólů Romelu Lukaku stejně jako trenér Roberto Martínez našli ve výkonu značné rezervy. Věří, že už v závěrečném duelu skupiny proti Anglii budou hrát "Rudí ďáblové" ještě lépe.

Manchester United naráz přišel o Lukakua s Ibrahimovićem

Útočník Zlatan Ibrahimovic si opět poranil koleno a fotbalistům Manchesteru United bude celý leden chybět. Trenér United José Mourinho to řekl novinářům po sobotním ligovém utkání proti Southamptonu, které pro střet se soupeřem nedohrál ani nejlepší střelec týmu Romelu Lukaku.

Potřebuje nové kopačky, žertoval Mourinho o trápícím se Lukakuovi

Útočník Romelu Lukaku po letním příchodu do Manchesteru United zářil a dával jeden gól za druhým, ale v posledních zápasech se trápí a neprosadil se ani při úterní ligové výhře 4:2 nad Watfordem. Podle trenéra "Rudých ďáblů" Josého Mourinha belgický fotbalista ke znovunalezení střelecké formy potřebuje nové kopačky.

Manchester United potvrdil zisk střelce Lukakua z Evertonu

Manchester United dotáhl veleočekávaný přestup tohoto léta: pětiletý kontrakt s opcí na další rok s ním podepsal belgický kanonýr Romelu Lukaku. Čtyřiadvacetiletá opora Evertonu se stává druhou nejdražší posilou Red Devils v historii, vyjít je má na 75 milionů liber plus dalších případných patnáct na bonusech...

Lukaku může do Manchesteru United, ten se prý dohodl s Evertonem

K do této chvíle nejdražšímu přestupu letošního léta se údajně schyluje v anglické Premier League. Nové angažmá si dost možná vystřílel Romelu Lukaku, belgický útočník má volnou cestu z Evertonu do Manchesteru United, kluby jsou podle posledních zpráv domluveny na transferu za 75 milionů liber...

Útočník Lukaku se už rozhodl, kde bude hrát v příští sezoně

O jednu ze svých klíčových postav po letošní sezoně pravděpodobně přijde Everton. Na odchodu z Goodison Parku je belgický útočník Romelu Lukaku, liverpoolský celek se ho všemi silami snažil udržet, robustní fotbalista ovšem dá přednost angažmá v jiném, aktuálně nejmenovaném klubu...

Budeme bojovat, abychom Lukakua udrželi, prohlásil Koeman

Romelu Lukaku podle nedávných zpráv odmítl nejlukrativnější nabídku Evertonu na prodloužení kontraktu, přesto to nutně nemusí znamenat jeho odchod. Manažer Ronald Koeman snahu o udržení kanonýra nevzdává...

Lukaku odmítl nejlukrativnější nabídku Evertonu

Everton neuspěl s nejlukrativnější nabídkou v klubové historii u svého kanonýra Romela Lukaka. Třiadvacetiletý belgický fotbalista, jenž má v Evertonu smlouvu ještě na dva roky, ji odmítl prodloužit, byť mu nový pětiletý kontrakt sliboval týdenní plat 140.000 liber (asi 4,35 milionu korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele