Chelsea má vytouženého útočníka, z Arsenalu přichází Giroud

Takřka celé zimní přestupové se londýnská Chelsea marně pokoušela posílit na postu hrotového útočníka, až se nakonec v poslední možný den přece jen dočkala. Na Stamford Bridge bude nyní doma francouzský reprezentant Olivier Giroud, jenž v novém působišti podepsal smlouvu na rok a půl. Jednatřicetiletý forvard přestupuje z Arsenalu za cenu okolo osmnácti milionů liber.

Wenger popřel, že by měl útočník Giroud v zimě opustit Arsenal

Manažer Arsenalu Arséne Wenger popřel spekulace, že by útočník Olivier Giroud mohl v zimě klub opustit. Francouzský reprezentant v této sezoně dosud ani jednou nefiguroval v základní sestavě "Kanonýrů" pro duel anglické ligy, kouč s ním ale nadále počítá a plánuje mu dát více prostoru.

Giroud prozradil, že zůstává v Arsenalu. Wenger mu je vděčný

V uplynulé ligové sezoně se Olivier Giroud prezentoval šesti góly z lavičky a v roli žolíka ideálně navázal ihned v prvním kole nového ročníku, když parádní hlavičkou rozhodl o dramatické výhře Arsenalu 4:3. Po utkání potom pro SFR Sport prozradil, že ve zbytku léta z Londýna neodejde a bude se rvát o místo v sestavě...

Moje budoucnost je v Arsenalu, vyhlásil Giroud

Olivier Giroud za sebou nemá úplně vydařenou sezónu, jméno francouzského útočníka se tak dostalo do spojení s možným odchodem. Sám 30letý kanonýr ale trvá na setrvání ve svém současném působišti...

Brankář Čech si v zápase amatérů vyzkoušel roli rozhodčího

Brankář Petr Čech a jeho spoluhráči z Arsenalu útočník Olivier Giroud a obránce Nacho Monreal si vyzkoušeli roli rozhodčího. Hráči londýnského celku v rámci akce na podporu respektu k sudím odřídili amatérský zápas a podle bývalého rozhodčího Marka Halseyho si nevedli vůbec špatně.

Arsenal si pojistil Koscielnyho, Coquelina a Girouda

Laurent Koscielny, Francis Coquelin a Olivier Giroud podepsali nové dlouholeté kontrakty s Arsenalem. Smluvní detaily a délku nových pracovních dokumentů londýnský klub neuvedl...

Premier League v kostce (20. kolo)

Tottenham to dokázal, zdánlivě nezastavitelná Chelsea našla přemožitele. Po třinácti zápasech jí vystavil stopku Dele Alli, který proměnil jediné dvě střely Spurs na branku. Mauricio Pochettino přechytračil Antonia Conteho, jehož systém se třemi obránci poprvé zkolaboval. Zpět ale k Allimu, jenž prožívá fenomenální střelecké období.

Premier League v kostce (19. kolo)

Chelsea vyrovnala rekord Arsenalu v počtu navazujících vítězství v jediné sezóně, silvestrovsko-novoroční kolo přesto patřilo jednomu z Kanonýrů. Dokonce i škorpion Henrik Mchitarjan je mírně zastíněn, protože Olivier Giroud předvedl parádu, která nemá obdoby. V utkání Crystal Palace vstřelil gól, na nějž budeme ještě dlouho vzpomínat.

Giroud: Měl jsem obrovské štěstí. Byla to jen náhoda

Arsenal v 19. kole anglické ligy porazil Crystal Palace 2:0 a v tabulce poskočil na třetí místo. Brankář Petr Čech k tomu přispěl druhým čistým kontem za sebou. Za výhrou Kanonýry nasměroval Olivier Giroud parádní trefou patičkou za hlavou zvanou škorpion.

Euro v kostce (Čtvrtfinále)

Čtyři zápasy a na jejich konci čtyři vítězné týmy. Francouzské Euro má za sebou čtvrtfinálová klání a míří do dalšího kola, kde si to "Final Four" rozdá o medaile. Největší pohádka šampionátu skončila, islandskou roli však plynule přezval další šok Wales. Bale, Ramsey a spol. jsou už v semifinále, kde vyzvou Portugalsko. Druhou dvojici - a zřejmě předčasné finále - tvoří Němci a domácí Francie.

Náš nejlepší výkon, radovali se Francouzi po výhře nad Islandem

Francouzi se radovali, že v nedělním čtvrtfinále mistrovství Evropy s nováčkem Islandem (5:2) podali nejlepší dosavadní výkon na domácím šampionátu. Nyní už se soustředí na semifinálového soupeře Německo, které je podle trenéra Didiera Deschampse nejlepším týmem světa.

Premier League v kostce (38. kolo)

Dobojováno! Poslední kolo sezóny 2015/16 bylo ovlivněno ‚hoax‘ incidentem s bombou na toaletách Old Trafford. S bombou, která se nakonec ukázala být tréninkovým předmětem pro čichací psy. V neděli se tak odehrálo pouze devět utkání a Manchester United s Bournemouthem uzavřeli ročník až v úterý.

Girouda v utkání se Srbskem vypískali vlastní fanoušci

Francouzský útočník Olivier Giroud nebude rád vzpomínat na pondělní přípravný zápas se Srbskem (2:1), ve kterém neproměnil několik šancí a od vlastních fanoušků si vysloužil pískot a bučení. Spoluhráč českých fotbalistů Petra Čecha a Tomáše Rosického z Arsenalu kritiku bere a věří, že brzy začne znovu dávat góly.

Útočník Arsenalu Giroud je po operaci zlomené nohy

V Arsenalu budou tři až čtyři měsíce postrádat francouzského útočníka Oliviera Girouda, který se ve středu podrobil operaci zlomené holeně. Oznámil to trenér Arséne Wenger po vítězství 1:0 nad Besiktasem Istanbul a postupu do Ligy mistrů.

Giroud: V Arsenalu jsem šťastný

Spekulace o svém letním odchodu z Arsenalu do rodné Francie vyvrací útočník Arsenalu Olivier Giroud. Sedmadvacetiletý hráč se nyní soustředí na boj o Ligu mistrů, ve kterém je londýnskému týmu vážným konkurentem Everton.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele