Nechte mě si užít skvělý večer, řekl Giroud po čtyřech gólech

Útočník Olivier Giroud vstřelil všechny čtyři góly Chelsea při drtivé výhře 4:0 v Seville v pátém kole Ligy mistrů a důrazně si řekl o místo v základní sestavě "Blues". Francouzský fotbalista si ale chtěl jenom užít mimořádně vydařený večer a odmítl s novináři řešit svou situaci v londýnském týmu, kde nenastupuje pravidelně.

V lednu se budu muset nějak rozhodnout, uvědomuje si Giroud

Rychlým kvapem se blíží další přestupní termín a starou známou písničku začínají představovat spekulace ohledně odchodu Oliviera Girouda z Chelsea. Francouzský útočník opětovně tráví většinu času na lavičce náhradníků, což představuje nepříjemnost vzhledem k jeho místu v národním týmu, změnu dresu nevylučuje ani sám fotbalista...

Giroud ve 100. zápase v reprezentaci překonal Platiniho

Útočník Olivier Giroud přispěl ve středečním přípravném zápase s Ukrajinou dvěma góly k výhře francouzských fotbalistů 7:1 a má na kontě už 42 zásahů za národní tým. Čtyřiatřicetiletý útočník Chelsea, který odehrál za Francii jubilejní stý zápas, se díky tomu dostal v historické tabulce francouzských střelců na druhé místo před Michela Platiniho. Na rekordmana Thierryho Henryho ztrácí devět branek.

Chelsea aktivovala opci a prodloužila s Giroudem

Olivier Giroud bude i v nadcházejícím ročníku nastupovat za Chelsea. Londýnský celek podle očekávání aktivoval opci a prodloužil končící smlouvu o další sezónu...

Giroud obětuje vše ve prospěch Chelsea, stále se nevzdává ME

Olivier Giroud bude ještě několik měsíců bojovat o místo v sestavě Chelsea. Manažer Frank Lampard služeb francouzského útočníka příliš nevyužívá a jméno někdejšího hráče Arsenalu je dlouhodobě terčem spekulací. K přestupu nedošlo, přestože k němu v lednu nebylo daleko...

Giroudův přestup do Interu prý zdržuje odchod Politana

Inter Milán se podle italského deníku Gazzetta dello Sport už dohodl na přestupu francouzského útočníka Oliviera Girouda z Chelsea. Ten ale nicméně nepřijde do chvíle, než klub opustí Matteo Politano.

Pro Girouda by bylo lepší, kdyby odešel z Chelsea, míní Deschamps

Olivier Giroud je jedním z nejlepších střelců francouzské reprezentační historie a měl velký podíl na postupu na evropský šampionát 2020, na samotném turnaji by si ovšem zahrát nemusel. Útočník je náhradníkem v Chelsea a k nominaci bude potřebovat pravidelnou zápasovou zátěž, připomíná to trenér Didier Deschamps...

Arsenal a Chelsea mi změnily život, prohlásil fotbalista Giroud

Emotivní zápas prožil ve finále Evropské ligy fotbalový útočník Chelsea Olivier Giroud. V Baku totiž nastoupil proti svému bývalému zaměstnavateli Arsenalu. S respektem k němu proto svůj finálový gól, kterým přispěl k výhře "Blues" 4:1, neoslavil. Dvaatřicetiletý francouzský reprezentant se stal s 11 brankami nejlepším střelcem soutěže.

Giroud podepsal smlouvu s Chelsea na další rok

Francouzský útočník Olivier Giroud podepsal novou smlouvu v Chelsea a bude z a ni hrát i v příští sezoně. Kontrakt platí do léta 2020.

Slavia se jen tak nevzdá, varuje před odvetou Giroud

Hráče Chelsea překvapilo, jak vyrovnaný zápas s nimi před týdnem v Edenu sehrála v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy pražská Slavia. "Blues" jsou proto před čtvrteční domácí odvetou navzdory úvodnímu vítězství 1:0 velmi opatrní a je jim jasné, že k postupu budou muset podat stoprocentní výkon. Trenéři londýnského velkoklubu plánují pár změn v sestavě.

Asi nejtěžší soupeř v této sezoně EL, ocenil Slavii Giroud

Podle útočníka Oliviera Girouda byla pražská Slavia ve čtvrtečním úvodním čtvrtfinále Evropské ligy pro Chelsea zatím nejtěžším soupeřem v této sezoně pohárů. "Blues" po výhře 1:0 gólem z 86. minuty zůstávají před odvetou obezřetní, trenér Maurizio Sarri varuje před venkovními výkony Pražanů, kteří v únoru dokázali zvítězit v Genku 4:1.

Dovedu si představit návrat do Francie, přiznal Giroud

Olivier Giroud bude za několik týdnů znovu řešit svou další budoucnost. Francouzský útočník stále marně bojuje o místo v základní sestavě Chelsea a jednou z možností pro něho může být návrat do vlasti, zájem o jeho služby má Olympique Lyon a sám fotbalista stěhování do tohoto týmu nevyloučil...

Giroud se z Chelsea nechystá, o své místo bude bojovat

Jenom dvě soutěžní branky dal v probíhající sezoně Olivier Giroud. Francouzský útočník nenastupuje pravidelně v základní sestavě Chelsea a tisk začíná znovu spekulovat o jeho dalším stěhování, sám fotbalista se ovšem k celé situaci staví jinak, na změnu dresu nemyslí a je připraven bojovat...

Giroud zkusil dát gól aspoň po závěrečném hvizdu, opět neuspěl

Novopečený mistr světa Olivier Giroud, který navzdory tomu, že hraje na hrotu francouzského útoku, nedal na turnaji v Rusku ani gól, si zkusil napravit reputaci alespoň po závěrečném hvizdu nedělního finále. Ve chvíli, kdy se francouzští hráči sbíhali po vítězství 4:2 nad Chorvatskem na trávníku moskevského stadionu Lužniki k oslavám, pokusila se francouzská devítka poslat míč alespoň do opuštěné chorvatské brány. Ale ani tentokrát Giroud neuspěl.

Bude divné vidět Henryho na soupeřově lavičce, řekl Giroud

Semifinále mistrovství světa mezi reprezentanty Francie a Belgie bude speciální pro Thierryho Henryho. Asistent trenéra Belgie se totiž poprvé postaví proti zemi, kterou sám dlouho reprezentoval. Porazit se bude snažit bývalé spoluhráče v čele s trenérem Didierem Deschampsem, s kterým slavil titul mistrů světa v roce 1998.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele