Další články

Ztratili jsme dva body, litoval Giroud po remíze v Neapoli

Další zklamání včera zavládlo v kabině milánského AC. Rossoneri rozehráli špatně základní skupinu Ligy mistrů a náladu si nespravili ani v Neapoli, přestože ukončili čekání na vstřelenou branku.

Giroud po záskoku v brance, AC Milán prodává jeho brankářský dres

Útočník Oliver Giroud z AC Milán se dočkal ocenění za brankářský záskok při sobotní ligové výhře 1:0 nad FC Janov. Klub ho na soupisce zařadil mezi gólmany a do prodeje dal repliky Giroudova zeleného brankářského dresu s číslem devět, které byly v oficiálním obchodě AC Milán během dneška hned vyprodány.

Giroud po záskoku v brance: Brankářský dres si nechám zarámovat

Útočník AC Milán Olivier Giroud uvedl, že si nechá zarámovat brankářský dres, v němž dochytal sobotní zápas 8. kola italské ligy v Janově. I když jediný gól duelu vstřelil jeho spoluhráč Christian Pulisic, hrdinou zápasu se díky záskoku mezi třemi tyčemi stal právě francouzský veterán. Milán navíc díky vítězství 1:0 vystřídal v čele tabulky městského rivala Inter.

Giroud zůstane hráčem AC Milán, prodloužil smlouvu do roku 2024

AC Milán se bude i nadále spoléhat na Oliviera Girouda, jenž včera zařídil postup do semifinále Ligy mistrů. Šestatřicetiletý veterán se Rossoneri upsal i pro příští sezonu...

Giroud: Tenhle tým si zaslouží jít stejně daleko jako v roce 2018

Útočník Olivier Giroud si myslí, že francouzští fotbalisté si zaslouží na mistrovství světa v Kataru dojít stejně jako před čtyřmi lety v Rusku až na vrchol. Současný kádr se podle něj vyznačuje tou samou mentalitou a obětavostí jako tým v roce 2018.

Už ten rekord můžu hodit za hlavu a soustředit se na tým, říkal Giroud

Pouhé dva góly chyběly útočníkovi Olivierovi Giroudovi před startem světového šampionátu k dohnání rekordu Thierryho Henryho v počtu nastřílených branek za francouzský nároďák. A po osmifinálovém vítězství nad Polskem, ke kterému přispěl jedním přesným zásahem, se mu povedlo legendu Les Bleus překonat. Aktuálně má na svém kontě 52 reprezentačních tref.

Neexistuje způsob, jak zastavit Mbappého, zní z polského tábora

Odpoledne plné rekordů zažila francouzská reprezentace během dnešního osmifinálového duelu na mistrovství světa proti Polsku. Při výhře 3:1 se stal Olivier Giroud nejlepším střelcem historie "Les Bleus". Jeho kolega z útoku Kylian Mbappé se trefil dvakrát, s pěti góly se osamostatnil v čele tabulky střelců turnaje v Kataru a jako nejmladší hráč historie dal osmou a devátou branku na MS. Z obou táborů se po utkání snesla chvála hlavně na třiadvacetiletého Mbappého.

Giroud: Není všechno ideální, musíme se poučit z chyb

Olivier Giroud dvěma góly pomohl Francii k vítězství nad Austrálií, zároveň také dorovnal legendárního Thierryho Henryho v počtu vstřelených branek. Oba jich ve své kariéře zapsali za nároďák padesát jedna, jediná trefa tak zbývá Giroudovi k osamostatnění se na čele pořadí. Za svůj počin byl rád, více ho ovšem trápilo například zranění spoluhráče Lucase Hernándeze.

Giroud si hodlá šampionát užívat jako zelenáč, rád by překonal Henryho

Francouzský útočník Olivier Giroud se představí na světovém šampionátu již potřetí ve své kariéře. Má přitom příležitost v Kataru překonat rekord v počtu nastřílených branek. Za Les Bleus dosud nejvíce přesných zásahů vykázal Thierry Henry, jenž skóroval jednapadesátkrát, a Giroudovi k této metě chybějí jen dva góly. I tak si vlastně chce turnaj užívat jako nováček.

Skvělý hráč i osobnost v kabině, ocenil kouč Pioli dvougólového Girouda

Trenér AC Milán Stefano Pioli po výhře 4:0 nad Salcburkem a postupu do vyřazovací fáze Ligy mistrů ocenil výkon hrdiny utkání Oliviera Girouda, který je pro něj i v šestatřiceti letech klíčovým hráčem. Sám francouzský útočník byl rád, že dvěma trefami a stejným počtem asistencí prolomil období, ve kterém nebyl příliš produktivní.

Giroud o těžkém životě v Chelsea i Milánu. Chci dát 15 gólů, řekl

Francouzský útočník Olivier Giroud v létě vyměnil londýnskou Chelsea za italský AC Milán. O tom, jak si v novém působišti zvyká, se rozpovídal v rozhovoru pro Telefoot. Mluvil o tom, proč musel opustit Londýn i o novém spoluhráči Zlatanu Ibrahimovičovi.

AC Milán má další novou akvizici, představil Girouda

Olivier Giroud podle očekávání vyměnil Chelsea za AC Milán. Londýnský celek může s bonusy vyinkasovat dva miliony eur a zkušený útočník podepsal dvouletou smlouvu s opcí...

Giroud přestoupí z Chelsea do AC Milán, čeká ho zdravotní prohlídka

Olivier Giroud byl v uplynulých letech opakovaně spojován s odchodem z Chelsea a k tomu dojde v nejbližších dnech. Francouzský útočník přestoupí do AC Milán, kluby jsou domluveny, společnou řeč s Rossoneri našel i fotbalista a v pondělí ho čeká zdravotní prohlídka...

Silva a Giroud zůstávají v Chelsea, prodloužili do roku 2022

Chelsea se bude i nadále spoléhat na Thiaga Silvu a Oliviera Girouda. Londýnský celek u zkušených hráčů aktivoval opce a prodloužil s nimi smlouvy i pro nadcházející sezónu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele