Giroud obětuje vše ve prospěch Chelsea, stále se nevzdává ME

22.02.2020, 12:47
Aktuality
Olivier Giroud bude ještě několik měsíců bojovat o místo v sestavě Chelsea. Manažer Frank Lampard služeb francouzského útočníka příliš nevyužívá a jméno někdejšího hráče Arsenalu je dlouhodobě terčem spekulací. K přestupu nedošlo, přestože k němu v lednu nebylo daleko...

O Girouda hodně stály Lazio a Inter Milán a ze stěhování na Apeninský poloostrov nakonec sešlo, stejně jako neuspěla ani Aston Villa. Fotbalista tak musel zůstat a dodržet smlouvu platnou do konce sezony.

"Jsem hráčem Chelsea a dívám se jen dopředu. Obětuji vše ve prospěch týmu, mým individuálním cílem je hrát co nejvíce, abych se dostal do nominace na mistrovství Evropy. Stoprocentně se koncentruji na cíle Chelsea a budu bojovat, abych se dostal do sestavy a dával góly. Každý jednotlivý zápas je pro mě velkou šancí ukázat, jak velká je doopravdy moje touha," prohlásil Giroud.

Giroud letos naskočil jenom do osmi soutěžních zápasů a v pondělí se na trávníku objevil poprvé od konce listopadu. To zasáhl do souboje s Manchesterem United (0:2) a dokonce dal gól, který ovšem nebyl kvůli ofsajdu uznán.

"Po dvou měsících bez zápasové praxe jsem se na hřišti cítil velmi dobře, nechyběla mi energie ani odhodlání. Po krásném centru jsem dal pěkný gól a snažil jsem se zůstat za Maguirem, ale byl to ofsajd. Je to frustrující, mohl jsem se přičinit o obrat, ale pochopitelně jsme udělali dvě chyby, z nich dostali dva góly a to potřebujeme zlepšit," říká Giroud.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (22)

Přidat komentář
noustres

Vše? Tak určitě.

Reagovat
martin.b

Francie bez Girouda ? To se za Deschampse určitě nestane.

Reagovat
Slavia10

Giroud je rozhodně sympaťák, Lampard ze začátku působil zajímavě, měl jsem ho za fér chlapa a chováním k Giroudovi mě Lampard jako člověk hodně zklamal. 8 zápasů za půl roku a nemůže ho pustit ?? Ty jeho minuty by už mohl zvládnout i někdo z akademie, s tímhle ať jde Lampard fakt do háje, nevím jestli to dělá kvůli tomu, že hrál Oli za Arsenal, ale očividně si na něm něco léčí, trochu normální člověk by ho v zimě nechal odejít a nedělal mu očividně jenom naschvály.

Reagovat
Beči

Tohle taky úplně nechápu. Jako alternativu na hrot má Michyho, takže mohl Girouda v klidu pustit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Noustress

Príklad: Tammy sa dlhodobo zraní zostal by na 3 súťaže impotentný Bats+ nejaký mladas z akademie. Myslím si, že celkom pochopitelné riešenie nepustiť ho v zime bez náhrady akurát teda by som skôr staval jeho než Batsa a cez leto pustil oboch

Reagovat
Agent z Melmacu

vieš načo? aby dal takýto gól aký dal teraz

Reagovat
johan14

By ma zaujímalo, prečo niekedy dávajú záber kde je vidno spornú situáciu, a niekedy nie. To je minimálne divné.

Reagovat
Salfovic

Ses měl nejdřív podívat na dnešní sestavu.

Reagovat
dinss

Reagovat
Beči

Na ME bude pod Deschampsem hrát v základu, i kdyby ho tam museli dovézt na invalidním vozíku.

Reagovat
Smreky

Girouda mám veľmi rad, je to sampatak a navyše gólový hráč. V Chelsea je ho škoda... zbytočne tam “lesti lavičku” pripadne tribúnu...škoda že mu nevyšiel prestup do klubu kde by hraval... aj v dnešnom zápase ukazuje že stále je platným hracom

Reagovat
JeséRodriguez

Hlavně je pracovitej a skvělej do kombinace. Kdybych byl záložník, chtěl bych mít na hrotu právě Girouda.

Reagovat
Smreky

dnes to ukázal aký je platný...vyhral takmer každý súboj, sklepával množstvo lôpt :) skvelý hráč a hlavne nedocenený

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Protože se útočník hodnotí podle gólů/proměňování šancí a v tom byl vždycky zoufalej.

Reagovat
Smreky

Lebo Batshuay je úplný strelec.... neni platný ani v medzihre ani gólový... útočník nemusí byt len strelec a hlavne ide o jeho hru... vid Firmino v lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Celú trojicu hroťákov mám v obľube. Ale dovolím si tvrdiť, že by Olivier za ten čas, ktoré Michy strávil na ihrisku, mal na konte viac strelených gólov. Lamps to snáď nevidí, alebo vidí, ale ...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
icka

Oli musí být pred Michym. At se to libi nebo ne Michy na to proste nema.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
hematop

Dnes základ a hned gól. Snad se bude dařit pane Krásnej!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele