Giroud přestoupí z Chelsea do AC Milán, čeká ho zdravotní prohlídka

09.07.2021, 10:13
Aktuality
Olivier Giroud (© AFP)
Olivier Giroud byl v uplynulých letech opakovaně spojován s odchodem z Chelsea a k tomu dojde v nejbližších dnech. Francouzský útočník přestoupí do AC Milán, kluby jsou domluveny, společnou řeč s Rossoneri našel i fotbalista a v pondělí ho čeká zdravotní prohlídka...

Chelsea dostane jeden milion eur, další jeden milion pak může AC Milán doplatit na základě bonusů. 34letý mistr světa podepíše dvouletý kontrakt s ročním platem 3,5 milionu eur.

Giroud v minulosti střílel branky za Montpellier nebo Arsenal a na Stamford Bridge strávil tři a půl roku, po drtivou většinu angažmá u Blues přitom plnil roli náhradníka. I tak stihl 119 soutěžních startů a v nich 39 branek, s klubem vyhrál Evropskou ligu a rozloučil se s ním triumfem v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (257)

Přidat komentář
netopier

Tak to bude ďalší Mandžukič

Reagovat
hodjohn

Z lavičky na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

9 sezon v premier league.. klubum pridal min 10golu na sezonu + tu a tam nejaka asistence (55/81) .. loni mel nejmene hernich minut na gol 2 roky zpet byl nejlepsi strelec Evropske ligy kdy tahl Chelsea za trofeji a letos nasazel v LM 6 branek za pouhych 254 minut a opet ji byl platny pri ziskavani nejcenejsi trofeje stareho kontinentu .. pro AC posileni kadru kor za 2 mil. euro

Reagovat
Beči

Reagovat
Freedo

A to nějak vylučuje to, co napsal hodjohn? Z pohledu AC to skutečně dává smysl, ale Giroud by třeba preferoval někde hrát a určitě by se našel tým v top 5 lize, kde by byl jednička na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Newcastle.

Reagovat
salami

Tezko a myslim, ze by mel problem bejt v zakladu asi vsude v PL, mozna nekde, kde by hrali na 2 hroty.

Reagovat
smazaný uživatel

dal prednost LM pred celorocnim bojem o pozici mozna i v lepsi1/2 tabulky ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to byl joke. Ze tezko uprednostni byt jednickou v horsim klubu nez boj o zaklad v lepsim.

Reagovat
El-Pistolero-68

Počítám, že si zahraje dost. Ibra už celou sezonu fakt nedá.

Reagovat
PP

a navíc je to sympaťák a borec.

Reagovat
hodjohn

Toto přece nepopírám . Zbytečně sis dal práci se statistikama.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Vyhodené peniaze, zbytočný prestup.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
FORZAMILAN

Netrep pičoviny prosím tě

Reagovat
smazaný uživatel

vyborna analyza

Reagovat
Largo

Kdyby radši investovali do někoho mladšího ke Zlatanovi. Scamacca, Belotti...prachy na to teď mají. Ideální čas posílit. Nechápu Massaru s Maldinim.

Reagovat
hromdopolice

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zase tolik peněz nemají. Už přišel Tomori, gólman, potřebují ještě hráče do útoku na křídla a záložníka. Někde musí ustoupit a vzít levnou variantu, kterou Giroud je.

Reagovat
Largo

Tak jenom z LM maji 40 mega, plus samozrejme nejakej budget. Usetrili na dvou velkejch platech i na Tonalim. Chapu, ze se ty penize musi rozdelovat, ale ten utocnik mel byt priorita. Zlatan starne, odehraje max. pulku zapasu. Rebic hraje nevyrovnane a clovek nikdy nevim, jestlise chytne nebo bude neviditelnej. Leao dobry, ale nijak vyrazne me neoslnil a na to, aby tahl AC proti souperum v LM nema. A tim pekne prosim koncime. To mi prijde jako potreba udelat “instant team” na sezonu, dve, ale zadnej potencial do budoucna.

Reagovat
Stana95

kdo ale nakonec do útoku k nám? Jestli teda vůbec někdo tajně jsem trochu doufal v toho Girouda, pak se psalo o Weghorstovi, který se mi taky líbí, ale to by asi musel Edin pryč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Weghorst by seděl do systému Mourka dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno záleží na Džekovi, bohužel ten jeho 7M plat čistého je velký problém. V Itálii nikoho nevidím, v Anglii mu nikdo nedá víceletou smlouvu, aby tu jeho výplatu rozložili na delší období. Jedině, že by PSG prodalo Icardiho (o čemž pochybuju) a vzali na rok Edina.

Každopádně Edin stojí AS cca 10 mega na sezónu, takže by Weghorst nemusel být problém.

Reagovat
Largo

Ja bych videl jako moznost i Italii (Inter jako backup k Martinezovi s Lukakuem) nebo Juve, pokud by odesel Ronaldo.

Popripade MLS.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Porad doufam v Belottiho Jenze Cairo ho jen z principu neproda pod tricet. Vlahovic nerealnej. Zaujal me i ten Vinicius z Benfiky (Tottenhamu). Edin podle me zustane. Mayorala mame na sezonu, tak co.

Reagovat
Neutron

Inak s Belottim sa co stalo, ved par sezon dozadu za neho chceli 80 mega a teraz ti aj 30 pride vela

Reagovat
Houfi

Má rok do konce smlouvy..

Reagovat
Neutron

aha tak, diky

Reagovat
Largo

Ty jeho vykony nebyly posledni dobou idealni. Tahne Turin, ale v tom zmaru posledni sezony, dvou, je jasny, ze jeho cena klesa. A taky je na nem porad vic videt, ze by potreboval novou vyzvu, aby se zas nekam posunul.

Reagovat
Neutron

Dakujem

Reagovat
Stana95

tak o Belottim tu sníme už nějakou dobu a stejně to asi nikdy neklapne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak docela mě překvapila neúčast Pedra, ale i Kluiverta, co se týče přípravy. Kluivert by pořád mohl zůstat v Lipsku, Pedro zpět do Anglie nebo k Xavimu na prázdniny?

A pořád mě baví to 10M kombo Bianda - Čorič, jak je nikdo ani zadarmo nechce

Reagovat
Slavia10

AS nekoupí Mayorala??? Vždyť byl nejlepší střelec týmu, docela zapadl.

Reagovat
Largo

Ted to neni priorita. Tohle leto by stal 15 mega, ktery potrebujeme investovat jinam. Pristi rok bude stat 20 a pokud se mu povede ten rocnik tak jako tenhle, tak toneni moc vysoka cena.

Reagovat
Largo

A pritom byl Coric kdysi tak velkej talent…. nechapu, jak mohl takhle spadnout. Ja myslel, ze s Kluivertem pocita, prece jen se casto psalo, jak ho Mourek pri nekolika prilezitostech chvalil. Ale zatim za nej nejsou adekvatni nabidky.

Pedro je dobrej tah, chtelo by ho to prodat aspon za nejaky drobny, abysme z jeho nakupem byli v plusu. Zacatek mel dobrej, pak uz spatnej a horai.

Nalevo mas El Shaarawyho a Mchitarjana, napravo je Zaniolo a Perez (ja bych si radsi nechal Undera ale co uz). Bota nas ted tlaci jinde.

Reagovat
Lech

Ja ho jednu dobu sledoval na insta, a ten kluk mi vzdy pripadal dost vygumovane. Drahy auta, drahe hadry, hodinky, zradlo, same flexeni

Vpravo se bojim te dvojce Zaniolo/Perez, ani jeden nic moc se zdravim, ale Zaniolovi verim ze uz to letos zlomi a ukaze kdo by mohl prevzit 10ku. Perez velky spatny. Na dzeka uz nemam kapacitu, snad bude hrat Mayoral aspon z 80% oproti nemu. Na levyho beka by bxlo fajn dotahnout Emersona, jenze Chelsea ho na hostovacku neda a navic nehrajem LM

Reagovat
Largo

Na toho levyho beka to spis vidim na nejaky low cost reseni, mozna nekdo bez angazma (Van Aanholt?). Prece jen, je tam Calafiori, Spina se po zime vrati a kupovat hrace do zakladu mi z dlouhodobyho hlediska nedava smysl.

Pedro byl vzdycky profik a makal pro tym, ale tohle angazma u nas byl krok vedle. Chybet mi nebude. Me delaj trochu starosti obe strany, ta prava nejvic. Pereze bych v zakladu nerad videl a Zaniolo to nesmi prepalit, jinak to zas skonci spatne.

Reagovat
Stana95

no ale Calafiori je taky celkem skleněnej, ne?

Reagovat
Largo

Zatim to tak vypada. Posledni kvalitni levej bek byl u nas snad Lucas Digne v sezone 15-16. A doted me mrzi, ze ho nekoupili.

Reagovat
Stana95

on i Emerson nakonec nebyl úplně k zahození

Reagovat
Largo

Ted by se mi libil Mykolenko. Ale nebude levnej.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je tam Leao. Pokud ten odejde, tak někdo typu Scamaccy ještě přijde, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna s Leaom pocita na LW a aj to v rozhovore Pioli povedal, ze si snim sadol, prebrali nejake veci a ze od neho ocakava vela... Obetuju Haugeho aby sa mohlo posilnit inde

Reagovat
El-Pistolero-68

To bych si radši nechal Haugeho a Leaa prodal.

Reagovat
milanista9

Belotti. Jenom to ne. Nechápu jak může být útočník.

Reagovat
Arbiter

Hodně štěstí Oli a díky za všechny krásné a důležité góly Legenda Chelsea

Reagovat
M0rb1D4S

V Chelsea je momentálně snad jen jeden jediný hráč, kterému bych s přimhouřeným okem přisoudil status legendy

Reagovat
BennDyaz

Kepa?

Reagovat
johan14

Azpi

Reagovat
king23

Přisuzovat status legendy byť s přimhouřeným okem někomu, kdo nikdy nebyl stabilní článek základní sestavy je samo o sobě nesmysl.

Reagovat
M0rb1D4S

Já ale nemluvím o Giroudovi, ale Azpim, který u nás bude už pomalu dekádu, stabilní člen základu, poslední sezóny kapitán a vyhrál prakticky všechno.

Reagovat
king23

aha, pardon, z toho kontextu jsem to špatně vyčetl.

Reagovat
M0rb1D4S

Tím slovem se v poslední době strašně plýtvá. Já třeba nepovažuju za legendu ani Drogbu, protože sice taky vyhrál všechno možné a měl na tom obrovský podíl, ale nikdy mu nezapomenu jeho vyplakávání a vynucování si odchodu v sezoně 2007/2008, když se vyhodil Mourinho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
mesyas

bez diskuze Jorginho

Reagovat
Walter_Sobchak

Žorži ešte pár takých vykonov jak na ME a už to bude jednoznačné.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ja dokonce teda ani Azpimu ..

Reagovat
Gazdo

Ani ja. Pre mna su legendy chelse tak Terry, Drogba, Lampard, Cech. Azpi rozhodne nedosahuje ich uroven

Reagovat
Svatej

Vidim to dost podobně. To v žádným případě neznamená, že bych si ho nevážil, nebo že by nebyl dost dobrej, ale já těmahle termínama dost nerad plýtvám a popravdě i takovej Drogba je u v mých vlastních očích trochu na hraně.

Reagovat
Gazdo

Tak drogbu som tam napisal asi len kvoli tej LM v 2012.. Ale tiez to mam podobne u nas... Akoze nam zrovna dosluhuje jedna generacia naozajstnch legiend ako Xavi, Iniesta, Messi, Busquets atd ale napr ja by som aj takeho Abidala neoznacil za legendu alebo hracov jemu podobnych.

Reagovat
Talker

Já bych byl zvědavý, jak by lidi hodnotili Drogbu v tuhle dobu, když dal mimo 2 sezon maximálně 13 ligových golů...

On byl úžasný na finále a na velké zápasy, ale hromadu těch menších odflákl + ta šílená sezona po konci Mourinha, kdy si chtěl vytrjucovat odchod.

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Za mě taky ne.

Azpi je u mě na úrovni A.Colea v té druhé vlně, kousek nad Braňem, Cahillem nebo Joe Colem. Sice dělá kapitána, ale pro mě je spíš součástí toho kádru než vyloženě tahounem. Ti dva další krajní obránci (Brano a Cole) byli podle mého individuálně lepší, ale Azpi je přežívá a má k tomu kapitánskou pásku. Možná pokud vydrží ještě 2-3 roky, tak změním názor, ale v tuhle chvíli je to pro mě naprosto úžasný utility hráč, kdy si nemusíš lámat hlavu se systémem a on vždycky zapadne do sestavy.

On je spíš součástí toho týmu, ale neřadil bych ho úplně mezi tahouny.

Reagovat
Svatej

dokonale vystižený, nedokazal bych to lip popsat. Diky za rozvedení myslenky..

Reagovat
Mimalu

akorát bez toho přimhouřeného oka

Reagovat
Error

Azpi uz je 8. v historickych tabulkach odehranych zapasu za Chelsea, pristi sezonu se posune na sedme. Ja myslim, ze legenda jasna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto legenda neni, u legendy nemusis vahat, bud je nebo neni

Reagovat
Spasitel

A časom hádam aj Mount

Reagovat
Busby babes

je to hrozne naduzivane slovo u vsech fans.

Reagovat
Arbiter

Podle těch smajlů je snad jasné, jak to myslím :) a Azpi pro mě legendou je, přeci jen si to za ty roky zaslouží, navíc nás jako kapitán dotáhl k druhému úspěchu v CL.. další bude Mase

Reagovat
SpecialOne

Nakonec to nebylo vůbec špatné. Ač nikdy neměl pořádně důvěru jako útočník č. 1, má v posledních 3 sezónách dvojciferný počet gólů, což je uctihodné. K tomu FA Cup, EL, LM. Povedená spolupráce

Reagovat
johan14

Furt lepší ako Utrpenie mladého Wernera

Reagovat
sunakashi

Pěkně ty!

Reagovat
Kapřík

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Beči

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
j_mrazik

Sice vyhrál trofeje, ale fotbalově spíš v Chelsea trpěl. Mohl dostat víc prostoru. A že Chelsea dostene ještě zaplaceno? Arsenal se má od nich fakt co učit, co se týče přestupů směrem ven.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pomohl jim vyhrat EL a LM k tomu si zlepsil bilanci poctu min. na gol ale jak pises trpel a je k nepochopeni ze za nej nekdo plati co?? :D:D

Reagovat
j_mrazik

Když má tak super bilanci gol na minuty, tak mohl hrát víc, ne? Já neříkám, že nechápu, že za něj někdo zaplatil. Srovnávám to s mým Arsenalem, který hráče zásadně pouští na hostování a pak zadarmo pryč, i když ti hráči určitě nějakou hodnotu mají.

Nauč se číst, draku.

Reagovat
Svatej

z pozice, kdy je mu za mesic 35 a nemel dokonce zadnou smlouvu, z toho Chelsea skrze opci a jednani vybruslila se solidnim 1+1 melounem...

Reagovat
vitasrp

Netrpěl, měl asi dvě období, kdy jsem fakt žasl, jak dobře hraje. Toho herního času mohlo být třeba o něco víc, ale on z toho fakt vytěžil maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

takze prestarla AC politika pokracuje..

Reagovat
Wazza228

Vždyť mají jeden z průměrně nejmladších kádrů v Itálii. V sezoně 19/20 dokonce nejmladší. https://www.transfermarkt.com/serie-a/altersschnitt/wettbewerb/IT1/plus/?saison_id=2019

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

som zvedavy na tento prestupak .... lebo ked pozeram na Euro, tak nam uslo tolko skvelych talianskych hracov : Donnarumma, Locatelli, Pessina, Cristante, Acerbi ...

Reagovat
Stana95

ten Cristante je vtip, že?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Furia Ceca

Z toho výčtu se mi nelíbí ani Acerbi... Naopak se mi líbí třeba Di Lorenzo, toho bych do Juve bral, ale z Neapole to asi holt nepůjde

Reagovat
Lech

Jeste budes cumet, proc myslis ze se Mourek vzdal Matice?

Reagovat
Stana95

pokud z něj Jose udělá to stejný zvíře, co byl v Bergamu, tak se tu rád omluvím

Reagovat
Kaka14

Tak je odchovanec AC, ktorý mal potenciál a aby sme mali na platy zoldakom, byvaleho vedenia, tak musel ísť preč

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted vam asi ušel i Beloti když jste vzali raději dědka

Reagovat
Largo

Cristante???

To uz by bylo lepsi napsat tam Castrovilliho.

Reagovat
Kaka14

Myslel som ktorých sme mali v AC a odišli za bagatel a hrajú v repre

Reagovat
Largo

Aha, tak to sorry, spatne jsem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

No lepsi nez, kdyby sel zadarmo, diky, at se dari

Reagovat
smazaný uživatel

AC taky sebere každý smetí

Reagovat
milanista9

Kdyby každý tak tady nedáš ani slovo. Asi na tebe zapoměli.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Svatej

No pripadny kombo v utoku Giroud Zlatan by nejspis melo kombinovane vetsi vekocej soucet nez nejaka obrana soupere, ne?

Reagovat
10

3. října 75 let...

Reagovat
Svatej

brutální. Nepamatuju si ve vetsim klubu podobnou situaci..

Reagovat
10

tak ono zároveň nenajdeš moc hráčů, který by ve 40 hráli...navíc hráli jako Ibra napadá mě snad jen Giggs a Totti v posledních letech...

Reagovat
Busby babes

Buffon, ale to je golman no

Reagovat
PP

Juve ale může kontrovat stoperským duem ve věku 71 let, což je taky slušné..

Reagovat
milanista9

To rozhodně ale ten nadstandardní výkon je oproti kde komu na hodně vysoký úrovni. Na ně se dá stále koukat a vůbec mě nenapadne jiná stoperská dvojce až tito dva skončí.

Reagovat
fenixLFC

tvl suboje zlatan-giroud vs chiellini-bonucci...

Reagovat
Svatej

Jinak Oli, jsi frajer. Ne tak sexy jako Mount, ale tvuj prinos a obecny shrnuti tvýho pusobeni je jednoznačně pozitivní.

Prisel z pozice nechtenyho za peknou cenu, vyhral par trofejí, nikdy nerozvracel kabinu i pres maly vytížení a nakonec jeste odchazi za par drobaku navic. Vsichni jsou spokojeni.

At se daří.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
VTID94

Na Mounta nema nikdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
salaminoo

Klasika AC, nabouchat stare chcipaky do utoku a ono se to nejak udela

Reagovat
pantondavo

Tak zrovna Giroud je sázka na jistotu, ten může z pozice devítky nadtřílet ještě dost gólů.

Reagovat
ryzskej

Milion eur? To ho mohla Plzeň zkusit přetáhnout jako náhradu za Krmelce.

Reagovat
Milan.B

Ale 4 mega rocny plat, to uz je palka pre klub ako Plzen

Reagovat
stas87

Jj a tych sedem mega na plate zaplati kto?

Reagovat
Neutron

to sa zaplati na dresoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

https://twitter.com/GNev2/status/1413416062914269185?s=19

Is it really that bad and disrespectful?

Nee Gary je to úplně v pohodě jim na těch ostrovech všem už úplně jeblo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nic jednodussiho nez tyhle kokoty nesledovat, viz ferdinand a spol

Reagovat
raduinho

Já už jsem to pročistil na Twitteru i Instagramu, ty hemzy Ferdinanda, Linekera a spol. mi akorát tak zvedaj tlak

Reagovat
Nikikrew

jezis to je kkt teda

Reagovat
Golasso

No, vypadá to, že jim kompletně jeblo . Snad je Itálie smázne a bude klid

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byval relativne normalni ne

Reagovat
raduinho

Jako pundit býval fajn, ale hrál za United, takže je to debil.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, už i Gary Neville se nechal strhnout...

Reagovat
oli9

jim úplně jebe... Celá Evropa proti nim.. Všechny média soli jejich praktiky... Buceni do hymny, lasery, simulace, formát že hrajou vše doma... Všichni na to poukazují a fandi soupeřům.. Jen tihle šašci Neville, Ferdinand, Lineker, Owen se placaji po zádech a namlouvaji si jak jsou dobří

Reagovat
GjøvikFF

Oni jsou Angličani pořád stejní vidláci, jen je to teď po Brexitu ještě víc vidět. A tohle by chtělo diktovat morálku ostatním národům.

Reagovat
Busby babes

zas jak se z toho dela silena afera co se uz nekolik dni resi je taky ujety. Nevim, jestli je to soc sitema nebo cim...

Reagovat
Furia Ceca

Primárně to je debilním chováním Angličanů.

Reagovat
Busby babes

jasne. ale tohle se delo i driv a takove halo z toho imho nebylo. mozna je to jen pocit... Kazdopadne UEFA jim za to da trest, ne? jako anglii, ne tem konkretnim lidem.

Reagovat
Furia Ceca

Tak samozřejmě že média a sociální sítě s tím udělají své.

Reagovat
Swarley

Já ti nevím, vzhledem k tomu, jak se dlouhodobě a neustále řeší klekání a neklekání, kde Anglie a PL mají být tím největším a nejlepším vzorem, tak bučení do hymny soupeře je teda v tomhle ohledu brutální vlastňák...a vzhledem k tomu, jak tihle experti za to neustále bojují a pak tohle bučení jakože přehlíží, tak mi to trošku zavání hoooodne velkým pokrytectvim...

Reagovat
Busby babes

hele po tom, co se pustili fans na stadiony, tak se na klekani bucelo i v PL a v nizsich soutezich tuplem.

Reagovat
Swarley

To ano, burani jsou všude a v Anglii obzvlášť, ale spíš mi jde o tyhle experty a celkově novináře, kdy by na jedné straně pomalu popravovali a na straně druhé z toho dělají jen takovou klukovinu a o co vlastně jde

Reagovat
j_mrazik

Tihle slavní a sledovaní by měli být jakýmsi morálním kompasem. Často se do téhle role sami pasují, ale jakmile se láme chleba, tak bohužel selhávají.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Busby babes

klukovinu z toho dela jen Neville a je dost osamoceny. Naprosta vetsina novinaru nebo punditu to odsuzovala.

Reagovat
Swarley

Ok, jako zase až tak jsem ty reakce nesledoval

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

a podme všetci zborovo. italia, italia italia

Reagovat
10

je smutný, že tenhle vůl udává názorový směrování velký části fanoušků na ostrovech...což jsme mj. viděli u Superligy

Reagovat
DelPiero137

presne tak, je to velka moc ale aj zodpovednost.

Reagovat
CHONG

Nejhorší trenér v historii La ligy

Reagovat
Bakary3

Oni maji uz tak vyjebano, ze cekam, az kralovna ty ukazovace laserem povysi na siry a princ william se pred uvodnim vykopem vysere na hriste, aby pak vsem oznamili, jak jsou nevzdelany, ze je to v pořádku.. Neskutecne arogantni hovada ty britove.

Reagovat
DelPiero137

Neskutocny dementi ale stale to mnohi inteligentni ludia obhajuju

Reagovat
Seydou Doumbia

S ohledem na to že AC potřebuje posílit na více postů a někde musí ušetřit to chápu. Jinak by ale synek už nehrál základ ani v Montpellieru. Tak kam půjde Belotti?

Reagovat
O.Giroud

Katar

Reagovat
Seydou Doumbia

Tam si měl jít ty

Reagovat
Beči

Co tu všichni brečíte? Jako squad player je Giroud pořád výborným a platným hráčem. Je to skvělá alternativa na lavičku u které víte, že když nastoupí, vždycky odvede na hřišti maximum, bude dávat góly a nebude si stěžovat na herní vytížení.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Liveral

Snad nebudeme všem pro smích

Reagovat
Nikikrew

No

Reagovat
Mastný Chobot

takže zostup jak Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne :-D Ale Amazon si to umí líp pohlídat než Netflix.

Reagovat
Nikikrew

to by malo sledovanost

Reagovat
Mastný Chobot

buďme len radi, že Mourinho už má klub, lebo ten by si sa hocijako snažil dostať k nám teraz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Nádhera, tak uvidíme jak Edu operuje

Reagovat
smazaný uživatel

to nechces vidiet

Reagovat
Mastný Chobot

ako Dr. Exitus

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

vo co go?

Reagovat
Nikikrew

Dokument o tom, ako funguje klub celkovo. Taktika pred zápasmi, tréningový process. Niečo také ako Beyond scéne. Pozri City, Sunderland a na Amazone je aj Barca a Tottenham

Reagovat
Furia Ceca

Vyhoří. Za rok rozvázání smlouvy a přestup zdarma do Al Ahli.

Reagovat
vceradnesazitra

Hodně podcenovaný hráč, ale v čelzí dával vždy důležité goly a tím mě sral, takže jsem rád, že je pryč

Reagovat
juveforever

AC dopadlo teda

Reagovat
smazaný uživatel

povie fanusik Juve

Reagovat
oli9

Jako on si tam dá v pohodě 15 gólů. Cena je taky ok. Tu z něho děláte nazdarka ale on pořád umí a je platný... Za málo peněz hodně muziky..... Za mě dobrý přestup pro oba

Reagovat
Nikikrew

Za tu cenu je to pre AC Milan win situacia. Stale je platny, najma vo vzduchu a do kombinacie

Reagovat
Godwinson

Chelsea už si dělá prostor na té správné pozici

Reagovat
Remt

Nechapu jak muzou prodat takovyho fesaka. V Chelsea jsou kreténi.

Reagovat
O.Giroud

milion stoja iba jeho fuzy

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se nehraje na to jak fotbalista vypada, ale co umi na hristi

Reagovat
snuff24

Jo? A od kdy ty chytráku

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa ty hlupaku

Reagovat
Remt

"To se nelíbí Florentino Perez"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Co ten Lacroix? Jde po něm Tuchel nebo to je fake?

Reagovat
RKBoy

píše sa o tom už dlho a podla všetkého je Tuchel jeho fanúšik, ale je otázka či vobec privedieme stopéra.. najprv by musel niekto odíst, resp. jeden z dvojky Christensen a Rudiger nepredlžit zmluvu.

Reagovat
Largo

Mourinho by pry do AS rad privedl Zoumu…

Reagovat
smazaný uživatel

LFC jedna o príchode Saula

Reagovat
Maresma

Píše o tom alespoň jeden spolehlivej zdroj?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic spolehlivého jsem nečetl.

Reagovat
Mastný Chobot

toho, čo mu zhorel dom?

Reagovat
Maresma

Údajně ale v Atleticu bere 300k eur týdně, takže to jednání s náma pěkně rychle skončí

Reagovat
vodka

to je ten, co podepsal smlouvu na 10 let nebo kolik?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.eurofotbal.cz/clanky/saul-niguez-prodlouzil-s-atleticem-madrid-smlouvu-do-roku-2026-367679/

Jinak ale těsně, bylo to devět, nicméně jsem si říkal, jak to bylo nedávno a ono už 2017

Reagovat
vladis271

píše o tom niekto dôveryhodný? Inak určite som za.

Reagovat
RKBoy

nebol som z jeho príchodu nadšen.. nepáčilo sa mi ,že kupujeme Arsenal rejecta ktorý zrovna vtedy priviedli Aubu zatial čo my sme sa trápili na hrote s Moratom.

ale získal si ma s jeho profesionalizmom, pracovitostou a dokonca líderstvom.. za tie peniaze sme nakoniec dostali viac ako sme dúfali a na jeho posobenie budem spomínat len v dobrom.

díky a nech sa ti darí v dalšom posobení.

Reagovat
SunFells

Arsenal rejecta ...při všech těch chybách co Arsenal na trhu dělá jste se mohli hned těšit na dobrého hráče.

Reagovat
olymp

https://www.sport24.gr/football/olympiakos-o-vatslik-prosperase-ton-mpizot-stin-eytheia-ki-erchetai.9289552.html

VACLIK --> OLYMPIACOS. Vcera si po dlouhych tydnech vyjedavani rekli finalni OK a o weekend prileti sem k nam do Athens podepsat na 2+1!

KALOS ORISES STO THRYLO!

Reagovat
Busby babes

Na to, ze mel teda asi nabidky z lepsich klubu, respektive dost se divim, ze po nem lepsi kluby nesli. Ale treba to vsude bylo jako ze spis dvojka nebo boj o misto a tady bude jasna jednicka?

Reagovat
Furia Ceca

Jestli tam bude jednička, tak Olympiakos není vůbec špatná štace... V Řecku to je velkoklub, poslední roky jasná tamější jednička, pravidelně hraje LM. Neapol bych mu přál víc, ale tam by si přes zdravýho Mereta neškrtl, takže za mě

Reagovat
Busby babes

jasne. Resko, dobry pocasi, pokud bude chytat... urcite super destinace z pohledu rodiny a tak. Jen proste fotbalove jsem si rikal, ze to bude lepsi.

Reagovat
Furia Ceca

Vaclík je typická turnajová hvězda a kluby jsou ohledně angažování takových hráčů dost opatrní.

Reagovat
Busby babes

neni, i v Seville byl dobrej.

Reagovat
Elliasson

Pěkně!!! Jen se zeptám - Jose Sa odchází?

O to víc Vám budu přát TOP 16 v LM.

Reagovat
Largo

Jo, do Wolwerhamptonu jako nahrada za odchazejiciho Patricia (AS)

Reagovat
Pipo123

Sarriho dnes predstavili a docela sa rozkecal, Tare vyzeral prekvapene, asi nečakal také úprimné odpovede od Sarriho, hlavne Sarri povedal že Correa požiadal o prestup a nechce pokračovať v Laziu

Potom hodnotil Andersona že jeho problém je vyrovnanosť výkonov a na tom zapracuje

Lazzari bude hrať v obrane, plánuje ho tam využiť

Formáciu chce hrať 4-3-3

To okolo toho Correu ma prekvapilo, Tare dával diplomatické odpovede a Sarri povie na plnú hubu že Correa požiadal o prestup

Reagovat
SunFells
Reagovat
Furia Ceca

A co ten Luis Alberto?

Reagovat
Pipo123

Neviem, písalo sa o tom že chce dovolenku do 15.7. Ale klub mu dal ultimatum a zajtra by mal prísť

Reagovat
10

líbí se mi, jak vždycky v takových případech vytáhneš nějakou propagandistickou blbost z fanwebu Lazia, přitom všichni ostatní píšou, že požádal o odchod

Reagovat
Pipo123

Jojo Di Marzio a Pedulla, dvaja borci čo vedia všetko, ich úspešnosť prestupov je tak 5%, sú na úrovni českého Blesku, tiež ich sledujem, ale váha ich slov je nulová, podľa Di Marzia mal byť už Correa v PSG, Romagnoli v Laziu, Alberto v AC atd. Jo môže to byť bullshit ohľadom tej dovolenky, píše sa aj o tom že chce dorovnať len plat, pretože zaostáva za Immobilem a SMS, tých špekulácii je veľa, má zmlúvu do 2025, takže moc páku na vyjednávanie nemá

Reagovat
Largo

Za me je teda srovnani tehle dvou muzu s Bleskem nebo vlastne jakymkoli bulvarem absolutni blbost. Naopak, patri dlouhodobe mezi nejrespektovanejsi “insidery” na poli fotbalivych prestupu.

Reagovat
Pipo123

Jo patria, ale v poslednej dobe mi príde že majú strašne veľa prestupov ktoré nakoniec ani len neboli kúsok do pravdy. Možno tie kluby si ďaleko lepšie kontrolujú čo sa dostane von

Reagovat
Largo

Ano, to je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri už kolikrát ukázal, že diplomacie není cestou, kterou by šel. Svým způsobem je ten postoj skvělý, na druhou stranu to někdy může uškodit. Ale co se týče toho, jaký chce hrát fotbal, co chce od hráčů, v tom má jasno a pokud za ním hráči stojí, je úspěch zaručený.

Reagovat
Pipo123

Tak je to zmena oproti Inzaghimu, ten vždy hráčov chránil a nikdy takto otvorene nerozprával, Sarri na všetko odpovedal priamo, mne sa to docela páči, hneď je s toho jasné že príde Anderson a že Lazzarimu verí na pozíciu pravého obrancu. Na druhú stranu chápem že vedenie je možno sklamané, keďže Correa má svoju cena a Sarri povie že on sám chce odísť, to asi nie je úplne ideálne a nezlepší to pozíciu pre vyjednávanie v prípade prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluby zaujímajúce sa o Correu musia podľa mňa vedieť, že chce odísť

Reagovat
Pipo123

Jo určite, za mňa je to fajn, oproti tomu ako sa vyjadruje Tare

Ten vždy na nejakú otázku povie niečo ako

"Hodnotíme trh, uvidíme čo sa stane"

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně taková ta odpověď z manažerského módu ve Fifě

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo o Correu má zájem ?

Reagovat
Pipo123

Najviac PSG, vraj ponúkajú 10 mil e + Sarrabiu, písalo sa ešte o Spurs

Reagovat
Largo

Cetl jsem o PSG misto odchazejiciho Sarabii.

Reagovat
Largo

Tak on taky svy hrace chrani. Aspon ty, ktery za Lazio chteji hrat na sto procent.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Zark

jsem docela zvedav jak to pujde lazzarimu a acerbimu ve 4clenne obrane, snad dobre

Reagovat
Pipo123

Acerbimu to vadiť nebude, v repre tak hral a hral dobre, myslím že aj Šašoulu hral v 4 obrane ne ? Lazzarimu by sa mohlo dariť, na druhej strane bude defenzívnejší Hysaj, tak sa to nejak vyváži

Reagovat
Zark

je to mozne.. kdo z te stoperske dvojice acerbi-luiz felipe je vlastne lepsi rozehravac?

Reagovat
Pipo123

Určite Acerbi

Reagovat
smazaný uživatel

V Laziu se budou dít velké věci. Sarri zamíchá kartami.

Reagovat
Luc-Luc

nechapu, co AC Milan a obecne italsky mancafty vede k tomu tahat z EPL a odjinud tyhle hrace za zenitem

Reagovat
John Obi Mikel

Moc to tu nadšení nevyvolalo, přitom koupili nejlepšího střelce (v lize mistrů) vítěze ligy mistrů. (Nějak se mi to nepovedlo formulovat )

Díky za vše Oli, za ty roky ses stal jedním z mých nejoblíbenějších hráčů.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, je to Giroud, ne Mbappé nebo Szoboszlai...

Reagovat
O.Giroud

ved prave, ze je to Giroud

Reagovat
Furia Ceca

Tak v tom případě pochopíš, že si z něho na prdel nikdo nesedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FORZAMILAN

Ti juventini co tady zas předváděj, chytří jak rádio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Radio Jerevan

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kaka14

Mne sa zdá ten obchod pre AC super ….

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Alberto chybí na předsezónním soustředění Lazia. Trenér Maurizio Sarri se k tomuto kroku rozhodl, protože 28letý ofenzivní hráč požaduje navýšení platu, anebo chce změnit působiště, přestože má kontrakt do roku 2025.

Osobne som bol dosť prekvapený, že hráč jeho kvalít predĺžil zmluvu až do roku 2025. To isté sa týkalo aj SMS. Však si pamätáme aké kluby idú/išli po nich. Lenže tá cena, ktorú chce Lazio - 80 mil. eur za SMS, či 50-60 mil. eur za Alberta, ich samozrejme odrádza.

Reagovat
Recoba Inter

AC získalo kvalitní posilu na další 3-4 sezóny. A tady se tomu lidi smějí lol klidně muže hrát i základ pokud nemají v plánu někoho mladšího tohle léto udělat. Itálie je v tomhle specifická a jeho angažmá muže být úspěšné a plodné jak na góly, tak i úspěchy svého týmu v podobě trofejí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele