Dovedu si představit návrat do Francie, přiznal Giroud

21.03.2019, 15:55
Aktuality
Olivier Giroud bude za několik týdnů znovu řešit svou další budoucnost. Francouzský útočník stále marně bojuje o místo v základní sestavě Chelsea a jednou z možností pro něho může být návrat do vlasti, zájem o jeho služby má Olympique Lyon a sám fotbalista stěhování do tohoto týmu nevyloučil...

Spekulace zahájil prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, ten se nedávno vyjádřil na téma letních posil a jako jeden z přestupových cílů označil právě Girouda.

"Dovedu si představit návrat do Francie. Nikdo z nás neví, co přinese budoucnost," připustil Giroud.

"To aktuálně není moje priorita, ale budeme otevřeni všem nabídkám, jelikož jsem šťastný, když hraji. Ze zájmu několika francouzských klubů mám radost. O Lyonu se ví, jelikož o tom mluvil jeho prezident. Je to klub s velmi dobrými mladými lidmi, velmi dobrými hráči a velmi dobrým vedením. Lyon je velmi dobrý klub a má vynikající tým, stejně jako jiní ve Francii," nechal se dále slyšet Giroud.

32letý Giroud dříve hrával za Montpellier nebo Arsenal a na Stamford Bridge mu běží smlouva jen do konce června. V rámci Premier League naskakuje k zápasům jen jako střídající hráč, daří se mu tak alespoň v Evropské lize, s devíti zásahy je jejím nejlepším střelcem.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (136)

Přidat komentář
Hector17

Do Tottenhamu. Ideální backup za Kanea

Reagovat
Free_player

Kane někam odchází ?

Reagovat
Free_player

oh jo backup .. hmm možná by to místo Llorenteho šlo

Reagovat
martin.b

Jenže on chce odejít, protože nechce dělat backup

Reagovat
Whitemedia

Je ochotný jít do menšího a tím pádem jít dolů s platem, aby hrál víc.. určitě nepůjde dolů s platem kvůli tomu, aby dělal dvojku v Tottenhamu..

Reagovat
kilobyte

Navíc by ho musela Chelsea dát Levymu zadarmo a možná za něj i zaplatit.

Reagovat
Kohout 1882

Reagovat
Kucka

OG by byl v Lyonu dobrej, ale asi jenom v případě, že by odešel Dembele. Mít oba je zbytečný luxus.

Reagovat
Felitel

Luxus

Reagovat
Pride

No to teda jo ty blbečku. Giroud je pořád skvělý hráč.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nechápem prečo sa hejtuju útočníci ako Giroud. Keď nie si svetova extratrieda tak si na smiech.... pre Lyon velmi dobrý útočník

Reagovat
Pride

Reagovat
fenixLFC

to nikto nespochybnuje ale je rozdiel velmi dobry a luxusny

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to o nom ale nikto nepísal

Reagovat
fenixLFC

mat velmi dobrho hraca na lavke nie je luxus, je to-alebo malo byt to byt bezne. luxus mat hraca na lavke je ako keby si tam nechala salaha alebo podobne, hracov ktori su jedni z najlepsich

Reagovat
BílíAndelDrcKo

záleží pre aky klub sakym rozpočtom... uplne zbytočna debata ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

furt to ale nie je utocnik u ktoreho by bolo luxus nechat ho na lavke

Reagovat
Pride

Pro Lyon? To teda určitě je

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj radeji Giniho, odborniku

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Dembele se ted uz fakt chyta a je tam nově, nejak nevidím že by pro Lyon byl Giroud, který chce hrát v základu dobrý kup. Spíš zbytečný a Dembele nebyl levný nakup aby ho mohli hodit bokem.

Před minulé a minulé léto se Giroud spojoval s Marseille, a vyjadřoval se o Marseille nakloněně jako ted o Lyonu akorát, že řekl že se na Francii ještě necití a chce být hlavním utočníkem v Chelsea. (hah logicky na tahouna v Chelsea nemel)

Kdyby se takhle probral o rok dřív tak už válí v Marseille na místě kde nás to pálilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne :-) Přál bych mu to. V Chelsea hraje málo a on má stále co nabídnout :-) možná by to byla další rána, která by majitele donutila konečně něco dělat. Četl jsem, že i diváci začínají bojkotovat zápasy, možná i těm se rozsvítilo a konečně začnou něco dělat než slepě podporovat jako oslové. Vše špatné je k něčemu dobré se říká :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sarriho mi líto je. Dostal naprosto ale naprosto průměrný tým, který potřeboval obměnu už před dvěma až třemi roky. Tři roky se dělalo prd, přišel a dostal sice Jorginha, ale to k překopání průměru prostě nestačí. Teď na to dojíždí jak on, tak Chelsea, která si to zaslouží plnými doušky.

Reagovat
Whitemedia

Sarri dostal svou vysněnou posilu do zálohy, v zimě vysněného útočníka a vsadím se, že pokud tu zůstane a v létě nebude ban, tak dostane vysněného Hysaje.. a tobě je ho líto...

Reagovat
Mimalu

To snad nemůžeš myslet vážně. Jako jasně, Sarri dělá chyby, nebude to fungovat, ale žádnou přehnanou podporu od vedení co se týče přestupů fakt nedostal. Jeden hráč do středu pole by nevytrhl žádného trenéra, "vysněného" útočníka dostal o půl roku později než měl, bez šance na adaptaci a pokud nějakým zázrakem přežije, tak možná dostane jednoho obránce?

Jako sorry, ale současná kvalita kádru je naprosto zoufalá a Jorginho a hostovačka Higuaina opravdu nejsou to, co by na tom všem bylo to nejhorší....

Reagovat
Whitemedia

Myslím to smrtelně vážně.. vysněný záložník, vysněný útočník, Kovacic byl taky hráč jeho gusta, k tomu brankář s dobrou rozehrávkou.. šlo se mu přestupy dost naproti..

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně. Dostal průměrný tým, ale totálně. To, že v zimě chtěl dva hráče a dostal pouze jednoho, značí podporu asi tak, jako že já jsem papež. Když si srovnám podporu Kloppa či Guardioly, tak podpora klubu Chelsea je naprostá zoufalost, ale naprostá. Takhle se velký klub nechová a rozhodně se v něm takhle podpora kouče neděje. Největším výsměchem byl odchod Fabregase bez náhrady, což je hrůzostrašná věc. Prodat a neprovést náhradu. A to Fabregas kvalitu měl a má.

Reagovat
Whitemedia

Jeho problém, že nechal hrát Jorginha úplně všechno a odstřihl tím Cesca, který pak chtěl pryč.. nebýt toho, tak by chtěl jen jednu posilu a tou je jeho oblíbený útočník.. a ještě jednou se mě někdo zeptá, jestli to myslím vážně, tak to třeba i vážně přestanu myslet, takže na to jdete dobře

Reagovat
Talker

Vidíš tam otazník? To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Whitemedia

Dobrý, tak už jsme na stejné vlně, Sarri dostal špatný kádr, za výsledky nemůže, výprasky mu odpouštím a LM po něm již nechci, na tu nedostal posily. #InSarriWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň to dávat na ten diskriminační web :-) Beztak to tam dáváš :-)

Reagovat
Whitemedia

:) nedávám, to bych si nedovolil :) :)

Reagovat
Talker

Ale já nejsem žádný fanda Sarriho, myslím si, že by měl ve výsledku jít, ať vyhraje EL nebo ne, ať skončí 4. nebo ne. Ale ne kvůli výsledkům, ten kádr je poskládaný tak na to 4.-6. místo, takže se není co divit, že na těch pozicích jsme.

Jenže já jsem proto aby šel spíš kvůli tomu, že nechci, aby řídil přestavbu kádru, pokud nebude ban nebo aby vedl kádr, pokud ban bude, protože bude potřeba příští rok integrovat několik mladíků.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tímhle už bych souhlasil, to je jedna ze Sarriho velkých slabin a vzhledem k tomu, co vás čeká, to pro vás není ideální trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že mu neseděl do stylu. Což mě mrzí, protože ten střed je pro Fabreho jako dělaný a jeho rozehrávka strašně, ale strašně chybí. Ano, Sarri si jede svoje, to se mi také nelíbí a to i když to nefunguje. Prodal ho, protože chtěl, aby hrál. Jasně však řekl, že chce dva hráče a dostal jednoho. To je prostě tragické a v podstatě na vyhazov lidí ve vedení. Za 3 roky dotáhlo vedení až sem.

Reagovat
Whitemedia

Vedení si zaslouží vyhazov, o tom já se nehádám.. za přivedení Sarriho by zasloužili na pár let do basy

Reagovat
smazaný uživatel

když se nějakému týmu nedaří, lze to shodit na to, že je to průměrný tým

Reagovat
Bandita_Harry

Sarri prebral určite kvalitnejší tím ako Klopp a po prvej sezóne keď s pár nadpriemernymi hráčmi a uhral fajn sezónu a dal tomu tvar dostal Maneho,Kariusa, Wijnalduma, Matipa, Grujica a Klavana. Čo nieje zrovna partia čo pôjde hneď na titul. Kľúč k úspechu bol skôr v tom ze dovtedy priemerni hráči sa zlepšili, veľké posily prišli až minulý rok ale keď vychcete úspech okamžite, tak to tak potom aj vyzerá...

Reagovat
Talker

Tak hlavně vedení si mělo ten kádr zanalyzovat a vykopnout Moratu (i když vzhledem k investici jsme tomu chtěli dát ještě šanci), Williana/(+)Pedra už v létě a přestavět ofenzivu. Ideálně i přivést produktivní AM/CM, ne levého Kovačiče.

Za posledních 9 let (včetně této sezony) jsme se dostali přes 80 golů jednou. To je naprosto tragická bilance - většinu toho času jsme neměli rozumného útočníka. K tomu už 6 let na křídle straší hráč, jež se většinou chválí jako špička jen kvůli pracovitosti a pár měsícům, kdy mu vycházely přímáky. Jinak ofenzivní přínos na úrovni Barkleyho/Kovačiče.

Kádr rozhodně nedostal ve skvělém stavu, ta ofenziva je na tom hrozivě a jediný funkční hráč je Hazard. Není divu, že to dopadlo jak to dopadlo, s tím by nikdo zázrak neudělal, ani kdyby dostal jakéhokoliv DLP.

Takže Sarrimu nevyčítám výsledky, spíš to, že neměl koule dát pořádnou šanci mladíkům.

Reagovat
Mimalu

vysněný záložník ok, útočník z jiné ligy který dojde v půlce sezóny do trápícího se týmu smrdí průserem snad pokaždé. Kovacic je jeho gusto tak možná proto, že mu vyloženě nepřekáží míč u nohy, ale typologicky to určitě není to, co by mělo být na pozici 3 záložníka. U Kepy jsem přesvědčen že se nějaká hra nohou fakt neřešila ale hledalo se narychlo řešení pro zalepení průseru. Navíc jako nový trenér fakt nepotřebuješ nového gólmana co není sehraný s obranou na úkor jiných pozic.

Jediné v čem nastal posun je to, že se mu nepřivedli vyloženě nepoužitelná hovna jako Contemu, ale ty hovna má pořád v týmu a konkurovat s nimi bude těžké pro každého

Reagovat
fenixLFC

keby dostal conte dvoch svojich vysnenych hraco namiesto roznych zappacostov a drinakwaterov tak hrate o titul

Reagovat
Counter

Nah, sto bodů by neatakoval ani s nimi.

Reagovat
Hachim Mastour

100 bodov nie je treba

Reagovat
Counter

Loni bylo.

Reagovat
Mimalu

předloni dostal vysněného Moratu a nestačilo to ani na LM, jeden vysněný hráč navíc by z toho udělal boj o titul? Problémy ve vytipovávání hráčů má Chelsea už několik přestupáků po sobě a častokrát to ani není o tom že by vedení nechtělo vyjít manažerům vstříc. Už poslední léto za Mourinha jsme se celý přestupák honili za Stonesem a Pogbou aby se ukázalo, že nebylo reálné je za normálních podmínek přivést. Za Conteho jsme se zase honili za Sandrem, Koulibalym a pokud se nepletu Nainggolanem, které mateřské kluby pustit nechtěly a my jsme tím zase ztratili celý přestupák. A pak ano, přicházeli Djilobodjové, Drinkwaterové, Alonsové, Luizové na poslední chvíli, možná to chtělo reálnější cíle jako měl Sarri a byli by spokojeni jak Mourinho, tak Conte ale to je jen spekulace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som myslel, ze Morata bol az druha volba po Lukakovi. Ale ten Djilobodji, Drinkwater a co prisiel zo Schalke to boli skvosty

Reagovat
Mimalu

Tak ne vždy se povede úplně ten první hráč, po Lukakovi se šlo sice taky souběžně. Jestli to byl cíl Conteho nebo ještě Emenala, který ho chtěl dovést zpět netuším, ale Morata byl 100 % volba kterou Conte schvaloval což i sám hráč několikrát potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nechoval ke svojí 2. největší hvězdě jako idiot, tak by ty nákupy ani napotřeboval.

Nemluvě o tom, že třeba Luiz, Willian říkali, že by další sezonu pod ním nedali. Nejspíše by odešel i Hazard

Reagovat
Whitemedia

Chudák Costa, slušný kluk, který za nás chtěl bojovat a Conte zrůda ho vyštípal svým chováním..

Willian a Luiz by odešli? To je ten největší důvod, proč litovat jeho vyhazovu.. Eden by nikam vloni nešel, vedení by ho nepustilo..

Reagovat
Rudnevs

Sympaťák

Reagovat
Talker

Tohle léto bude sranda. Pokud dostaneme ban, tak nemůžeme prodloužit Higuaina (což mi nevadí) ani koupit náhradu, takže jsou 3 možnosti, jak vyřešit hrot: Giroud, Bats, Abraham. Jako vlastně proč ne, ať jde. Ti dva horší asi nebudou.

V EL sice Giroud válí, ale tak to je jiná úroveň. V PL prostě nic moc.

Reagovat
Busby babes

vsak se na tu EL bude hodit i pristi sezonu.

Reagovat
Talker

Chtěli byste ho, jo?

Reagovat
Busby babes

no vam se bude hodit.

Reagovat
Talker

Jinak dělat backup nejdříve Moratovi a pak Higuainovi, z toho člověku asi nevyroste sebevědomí. Zvlášť když ještě na hrotu hraje občas i Hazard radši než Giroud.

Reagovat
vitasrp

Higuaina podle nejrůznějších zpráv ale prodloužit můžeme, u Kovačiče ta možnost není (samozřejmě vůbec nevím, proč tomu tak je, ale takhle to bylo reportováno minimálně u dvou různých žurnalistů)

Reagovat
Talker

Já četl právě oboje. Ať tak či tak bych byl spíš pro útok Bats+Abraham. Higuain je zbytečně drahý na to co předvádí

Reagovat
vitasrp

To já bych si Higuaina nechal, sice je drahej a zatím není efektivní, jak bych si představoval, nicméně když odejde Eden, tak na tom budeme se střílením branek přímo obludně a aspoň jednoho zkušenýho dědka by to chtělo.

Reagovat
Talker

Nevim, no. Osobně mi přijde reálnější, že se hranicí 20 gólů přiblíží spíš Abraham/Bats nez Higuain. Navíc je tam potenciál, že budeme mít vyřešeny hrot i nadále a nebudeme muset nutně hledat zase za rok.

Reagovat
vitasrp

Tak Abraham oukej, ale 20 gólů za sezónu u Batse, to si dost dobře neumím představit. Sice branky dávat umí, ale že by jich dal 20 v týmu, co chce hrát o nejvyšší příčky, tomu nevěřím, navíc v kombinaci krom toho býval obvykle úplně k hovnu.

Reagovat
Talker

Přijde mi to (jen lehce) pravděpodobnější než u Higuaina. Hlavně těch hvězd, které upadaly a snažili jsme se je znova rozjet tu bylo dost. Higuain je jen další v řadě - Torrese jsme se snažili nastartovat X let, Drogba po double sezoně pod Ancelottim také nepřinášel goly, Etoo slušný v mezihře, ale golů jako šafránu, Falcao a Pato se také nezvedli...

Nějak bych byl radši dát prostě šanci Batsovi (i když to není zdaleka ideální volba) než dalšímu v dlouhé řadě vyhaslých hvězd, která není schopná doběhnout míč. Respektive nejradši bych byl za Abrahama v základu, ale to by udělal jen kompletní blázen.

Reagovat
blade115

Po odchodu Hazarda to bude jedno, který z nich nebude mít žádné šance k proměňování.

Reagovat
Whitemedia

Willian se o to postará

Reagovat
blade115

Právě.

Reagovat
Beči

Pořád je dobrej a gólovej. Rychlostně už to nedává, ale v klubu jako Lyon by mohl hrát ještě v klidu v základu.

Reagovat
Pride

Uteč z Chelsea co nejdřív. Dokud tam bude ten dement na lavici tak pořádnou šanci nedostaneš.

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Lyonu bych ho nechtěl. Nikdy jsem mu nepřišel na chut. Pokud někoho zkušeného tak raději Benzemu. Za předpokladu že by přišel ten Blanc tak klidně někoho jako je Marega, Plea, Haller, Wesley, A.Silva, Morelos, Mitrovic, Rodrigo a nebo zpátky Lacu či Mariana

Reagovat
Rudnevs

Mne práve Giroud prišiel ako celkom sympaťák a v L1 by mu to mohlo opäť pekne strielať.

Reagovat
Seydou Doumbia

At se vrátí do Montpellieru, kde vyhrál titul a rozšíří tím kvalitu v menším týmu.

Reagovat
Rudnevs

Jj, oni vtedy vlastne celkom prekvapivo vyhrali titul. Tuším 2011/12. Okrem Girouda tam bol ešte trebárs Belhanda alebo Stambouli - oboch poznám zo Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacu zpatky

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v Arsenalu stejně nikdy nic nevyhraje. Až ho to přestane bavit tak se vrátí.

Reagovat
John Obi Mikel

Zůstaň Olli

Reagovat
Whitemedia

#Southgate says he won't hesitate to start #Sancho or #HudsonOdoi for #Eng. „They're both ready.“ #cfc

co blbne, takhle se to přeci nemá dělat..

Reagovat
Logan

Tak zrovna Sancho proč ne, ten pravidelně nastupuje v BVB, ale Odoi?

Reagovat
Whitemedia

Sancho neměl ale ještě pravidelně hrát za BVB.. ničíte ho...

Reagovat
Csaplárova past

My si to dokážeme představit taky ...

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud > Chelsea

Reagovat
Golasso

Reagovat
gunner123

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Talker

Já si pomalu říkám, že bychom mohli štípnout Southgatea od reprezentace. Takticky je to sice maximálně průměr, ale prostě zapracovávat hráče dokáže, to už ukázal, nebojí se dát šanci mladším hráčům (RLC měl před MS tak 2000 minut v PL dohromady). Na ten rok, než bychom ho vykopli, aby nám zapracoval pár hráčů.... To zní jako skvělý plán.

Příští sezona bude stejně v hajzlu pokud bude ban a k tomu ještě odejde Hazard, tak ji alespon smysluplně využít.

Reagovat
PP

a z těch vašich x-desítek hostovaček hráčů neposkládáte slušný kádr? Jasně, Hazarda nenahradíte, ale takovou základnu nemá snad nikdo..

Reagovat
Svatej

Z hostovacek za to stojí Abraham, Reece, Mount a to je tak nějak všechno. Zbytek je k ničemu, včetně Zoumy.

Reagovat
Zaschrona

Myslíš, že už ho chtít nebudete? Jako nevím, jestli je náš nejlepší stoper, ale kdybyste se ho chtěli zbavit, tak bych za vykoupení byl. Tak 20 milionů by mi asi přišlo fér, nevím jak vám. Do rotace s Keanem a Minou mi přijde fajn, pokud se ještě trochu rozehraje, mohl by podle mě mít i na vás.

Reagovat
Svatej

Já doufám, že na to vedení kyvne, ale bojím se, že budou chtít něco ke 30ti, což pro vás furt není tak hrozný, ale stejně tuším, že se budete cukat... Přál bych vám ho, je to Mega sympaťák a hrat si zaslouží, jen je pro nás prostě výhledově nedostatečné sexy co se týká typologie

Reagovat
Whitemedia

ale hovno, typologie se změní

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma by stopera pod Sarrim asi nedal, jinak je to nejspíše nejlepší stoper co by chelsea mohla mít další sezonu

Reagovat
Talker

Tak ono sice máme 40 hráčů na hostovačkách, ale 3/4 hrají nižší ligy (nižší anglické, holandsko, belgie atd). A velká část z nich bude přinejlepším hrát v nějakých menších klubech v PL, pokud nezůstanou v Champu či v jiných nižších soutěžích.

Ti zmínění svatým jsou stále v Champu taky, takže stále by spíš začínali z pozice lavičky přinejlepším.

Reálně nejhotovější hráči jsou Aina (na hostování s opcí v Turíně a ti ho nepustí zpět), Zouma, který hraje slušně v Evertonu, Bakayoko (u kterého je otázka, nakolik se zlepšil a nakolik to dělá jiná liga), Bats (nestřílí mu to jako dřív) a Morata (snad se nevrátí). A reálně by v základu mohl hrát Bakayoko (pokud by odešel Kovačič), Bats (pokud by se nedal prodloužit Higuain) a Zouma (pokud by odmítl prodloužit Luiz a odešel i Cahill). A pak ti 3 mladíci.

Reagovat
Zaschrona

Jak moc reálný vidíš, že pustíte Zoumu a cca za kolik? On teda říkal, že se plánuje vrátit, na začátku působení, navíc zas tak skvěle taky nehraje, takže by mě to zas tolik neštvalo, kdyby se nekoupil... Cahill asi půjde, Luiz zůstane a čtvrtý stoper Ampadu, ne? To místo tam pro něj nevidím. Navíc jestli budete moci, tak asi raději koupíte zpět Akeho, ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tam je hodně proměnných - kdo bude kouč, bude ban, podepíše Luiz novou smlouvu, co Cahill, Ampadu zůstane nebo půjde hostovat.. Vůbec nedokážu říct, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké by byl i pro CFC strašně drahý, především když se musí kupovat před stoperem koupit křídla, útočníci, kovačič nebo někdo jiný kdo bude backup jorginha/kantého

Reagovat
Zaschrona

Tak na Akeho máte 40 milionů liber buy back clause, to je asi až moc, jsem myslel, že to je menší částka. No, jsem na ten vývoj zvědavý.

Reagovat
Svatej

my vlastně jen potřebujeme, aby někdo pricetnej ty mladý kluky postavil a ukázal světu, že jsou schopni to táhnout. Potom už jen dovést libovolného dinosaura a nechat ho pracovat s, teď už správným, výběrem 13 hracu

Reagovat
Talker

Tak spíš jde o to ukázat cestu a ukázat, že není problém nasadit mladé hráče. Mourinho se mohl vymlouvat, že to nikdo nedělal a málem odpálil ohnostroj, když dal pár minut mladíkům v LC, Conte zapracoval Christensena, který měl ale 2 roky zkušenosti z BL a CL, ale na neozkoušené mladíky kompletně sral a Sarri jede stejnou linku, jen tam nemá tak dominantního mladíka jako byli Zouma a Christensen dříve, protože ti se mu už nepočítají.

Kdyby někdo nějaké zapracoval, tak by se nemohli vymlouvat na to, že jde o tlak, že si mají počkat a podobně, protože už by byl precedens.

Reagovat
Svatej

Hlavně ten poslední odstavec je v podstatě to, o co mi taky jde

Reagovat
blade115

Nemusíš odpovídat tak rychle na ty nabídky trejdu, vůbec ne...

Reagovat
Svatej

tyhle chaty mě ve srovnání s klasickým messengerem úplně lezou na nervy, to odpisování je tam otravné zdlouhavý.

Ráno ve vlaku na to mrknu

Reagovat
blade115

Však mám na mysli tady na EF, už tě bombarduju všude...

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Ryanair prý začne lítat z Prahy do Manchesteru... vyvstává otázka - jak nejjednodušeji sehnat lístek na United? Musí být člověk členem nějaké sekty (fanklubu) nebo postačí např. nějak jednoduše přes stránky?

Reagovat
vitasrp

Členem sekty (fanklubu) být nemusíš, budeš si ale muset pořídit oficiální klubový membership, bez něj se lístky dají sehnat jen velmi těžce.

Reagovat
Busby babes

oficialni membership, stoji 33-35 liber tusim, dostanes za to i nejakej balicek, kde je sala nebo tak neco. Loni tam byla cepice, otvirak, tusim podtacek nebo tak neco. A pak mas i slevy do shopu. Listky pak muzes koupit normalne pres klub, na velky zapasy s top 6 se losujou. A na domaci poharovy zapasy jde casto koupit vic listku, takze na ty pak muzes snadno vzit kamose.

Reagovat
Dawon

Pockej, takze na normalni ligovy zapas (s nekym mimo top 6) muzu koupit jen jeden listek, pokud si zaplatim ten membership nebo to chapu spatne?

Reagovat
Busby babes

presne tak. Jedno clenstvi = jeden listek. Pokud bys chtel jet s nekym, tak musi mit taky clenstvi.

Reagovat
Dawon

To je teda pekne na hovno ti povim

Reagovat
vitasrp

Má to tak úplně každej, v Anglii je to běžný. Jednak je to pro klub samozřejmě zdroj příjmů, jednak mají díky tomu přehled, kdo na ty zápasy chodí (i když v praxi to samozřejmě takhle úplně nefunguje, protože spousta lidí si ty membershipy půjčuje).

Reagovat
Dawon

Jako chapu to samozrejme z tohodle pohledu, jen je skoda, ze na jedno clenstvi nejdou koupit treba aspon 2 listky, protoze pro nejakeho takoveho jednorazoveho turistu se to pak docela prodrazi no

Reagovat
Dawon

Jinymi slovy mi osobne to treba az tak nevadi, protoze tam pravdepodobne za zivot pojedu vickrat, ale planoval jsem nekdy v pristi sezone zajet na zapas s kamosem, ktery je fanda Chelsea, takze snazit se takoveho cloveka presvedcit, at krome listku dava jeste dalsi +- litr jenom za clenstvi, ktere pravdepodobne vyuzije jedinkrat v zivote, je trosku komplikace

Reagovat
Busby babes

jasne no, je to jakoby vydaj navic. ale porad je to clenstvi cca za litr (a je to jen na danou sezonu, takze musis kazdej rok obnovovat), takze na United te pak vyjde listek i clenstvim cca na 2-3 litry. A cestovky a tak si za listek na united rikaj minimalne dvojnasobek.

Reagovat
Dawon

To je jen na jednu sezonu? achjo ziju v naivnim svete teda

Reagovat
Kowe

to ty vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zkušenost s cestovkama hroznou.. Jel jsem na derby Benfica . Sporting.. za lístek chtěla cestovka 28 tisíc.. Počkal jsem si týden do zápasu a sehnal super místo za cca. litr.

Ale v tý anglii to jinak nejde, jak říkáš bud to členství nebo přes cestovku..

Reagovat
Busby babes

na Benfice jsem byl taky. Super stadion a v pohode sel koupit listek. Na derby to asi bude horsi, ja sel na normalni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na benfice je skvělá atmosféra..

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, to fakt? Já byl v Lisabonu na Erasmu a sehnat lístky na fočus tam nebyl problém, tohle je teda pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

S derby je to vždycky o fous, ale dají se sehnat. Kromě Porta a Sportingu na Benfiku není problém sehnat lístek..

Reagovat
Zaschrona

Na Everton třeba jdou sehnat i bez členství, to dává jen výhodu do předprodeje. Ale i tak je fakt hodně obtížný následně najít pořádný lístky, pokud teda chceš najít dva lupeny vedle sebe, pak už jen jsou k dispozici většinou akorát ty s omezeným výhledem, což není úplně ideál, pokud nevidíš kus brány, velkého vápna nebo celý roh hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

O Evertonu to vím.. tam jdou sehnat lístky i proti Liverpoolu.

Reagovat
Zaschrona

Jdou, ale na hrozný místa, odkud toho moc neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky důvod proč jsem v anglii ještě nebyl.. nedají se sehnat vstupebky přes web (normálně)

Reagovat
Busby babes

jinak jak pise Vita, bez membership to jde tezce, u United listky prakticky nikdy nejdou do general sale, protoze clenove je vykoupi.

Reagovat
niflheim

Díky všem

Reagovat
Busby babes

Zacinaj drby, ze se Ander dohodl v PSG. Udajne dostane 150K tydne zatimco my nabizeli jen 120K. Tak uvidime jak to dopadne.

Ale jako ty vole, na pozici, kde mame malo hracu si nechame utect Andera zadarmo ale hlavne ze nasim 15 stoperum prodluzujem smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

mi pride divne, ze ander taky srdciar by odisiel z ManU kvoli vyssiemu platu asi len drby

Reagovat
kissak

asi takovej srdcař není

Reagovat
Busby babes

tohle leto bude zajimavy no. V kubu je ale porad hroznej bordel, na coz se asi trochu zapomnelo, protoze se zlepsily vysledky.

Pokud by odesel, tak potrebujeme v lete top CB, top RB, dva stredni zalozniky, RW... a to je naproste minimum. pri dnesnich cenach to se bavime o nejakych 350 mega.

Reagovat
kissak

tyhle všechny posty umí Neymar zahrát

Reagovat
wild

ak sa to naozaj stane, tak sme totalni kokoti

Reagovat
Swarley

Stejně sranda, loni bych ho okamžitě prodal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele