Olivier Giroud doufá v zisk FA Cupu

Arsenal má velkou šanci ukončit své dlouhé čekání na zisk trofeje. Ve čtvrtfinále FA Cupu se mu podařilo přejít přes Everton především díky dvěma zásahům Oliviera Girouda, který doufá, že se jeho tým nakonec bude radovat z celkového vítězství v poháru.

Bude to lepší, ujišťuje fanoušky Giroud

Hodně pozvolný rozjezd v Arsenalu má Olivier Giroud. Letní posila z Montpellieru zatím stále čeká na svou první trefu a nedočkala se ani v úterním utkání Ligy mistrů na půdě svého někdejšího zaměstnavatele. Francouzský útočník si ovšem nepřipouští nějaký velký tlak...

Giroud dal přednost Arsenalu před Chelsea i kvůli Wengerovi

Nová posila Arsenalu Olivier Giroud řešil dilema, zda má přestoupit z týmu francouzského mistra Montpellier ke "Kanonýrům", nebo do tábora jejich velkého rivala Chelsea. Nakonec ho přesvědčil zájem jeho krajana a kouče Arsenalu Arséna Wengera, díky kterému mají Francouzi v klubu dlouhodobě silnou pozici.

Arsenal dokončil příchod kanonýra Girouda

Nejlepší střelec francouzské ligy Olivier Giroud přestoupil z Montpellieru do Arsenalu. Anglický klub za pětadvacetiletého útočníka podle médií zaplatil 15 milionů eur (asi 388 milionů korun) a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

Nejlepším hráčem francouzské ligy je Hazard z Lille

Nejlepším hráčem francouzské ligy v novinářské anketě deníku L'Équipe byl zvolen belgický ofenzivní hráč Eden Hazard z Lille. Spoluhráč českého obránce Davida Rozehnala zvítězil před Olivierem Giroudem z Montpellier a Brazilcem Neném z Paris Saint-Germain.

Giroud uvažuje o angažmá v Bayernu, který už kontaktoval agenta

Olivier Giroud má v Montpellieru smlouvu ještě na dvě sezony, kterou podle všeho určitě nedodrží. Francouzský útočník letos svůj klub táhne k zisku titulu, sleduje ho několik předních evropských klubů a jedním z nich je i Bayern Mnichov, který už kontaktoval hráčova agenta...

Nominace na nejlepšího hráče a trenéra Ligue 1

Ve Francii byla oznámena jména kandidátů na ocenění pro nejlepšího trenéra a hráče tamní Ligue 1 v probíhající sezoně. Ve čtyřčlenných nominacích nechybějí loňští vítězové - hvězda Lille Eden Hazard a jeho trenér Rudi García...

Nicollin věří v setrvání kanonýra Girouda

Olivier Giroud je důležitým článkem Montpellieru při jeho letošním tažení Ligue 1 a jeho výkony přitahují pozornost řady klubů. Montpellier bojuje o titul a má velkou šanci se podívat do Ligy mistrů, což by podle předsedy Louise Nicollina mohl být klíčový faktor, který 25letého kanonýra přiměje zůstat...

Prezident Montpellieru pustí opory nejdříve v létě

Prezident Montpellieru Laurent Nicollin si uvědomuje, že své opory nejspíš dlouho neudrží, Olivier Giroud, Younes Belhanda a Mapou Yanga-Mbiwa vzbuzují velký zájem nejen ve Francii. Podle Nicollina ale odejdou nejdříve v létě.

Prezident Montpellieru chce za Girouda padesát milionů

Olivier Giroud vládne s třinácti brankami střelcům francouzské ligy a přitahuje velkou pozornost. O útočníka Montpellieru se dlouhodobě zajímá Newcastle, klubový prezident Louis Nicollin ale nechce svou hvězdu pustit. Výjimku udělá jen v případě mimořádné nabídky.

Giroud věří, že Montpellier vybojuje Ligu mistrů

Montpellieru zatím vychází sezona skvěle, včerejší výhrou nad Lorientem potvrdil vedení ve francouzské lize. Kanonýr Olivier Giroud věří, že si jeho tým udrží dobrou formu a na konci soutěže bude slavit postup do Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele