Vydra zase získal sebevědomí, pohárové góly chce potvrdit v lize

Útočník Readingu Matěj Vydra si pochvaluje, že v lednu získal zpět střelecké sebevědomí. Třiadvacetiletý fotbalista ve třech pohárových zápasech dal šest gólů a výbornou formu by si rád přenesl i do druhé anglické ligy.

Vydra poslal hattrickem Reading do dalšího kola Anglického poháru

Matěj Vydra se dočkal prvního hattricku mezi dospělými. Třiadvacetiletý útočník a člen širšího kádru české reprezentace pomohl druholigovému Readingu třemi góly v druhém poločase k obratu v úterním utkání 3. kola Anglického poháru proti Huddersfieldu a k výhře 5:2.

Vydra věří, že si v Readingu ještě může vystřílet účast na Euru

Útočník Matěj Vydra kvůli zraněnému kolenu musel vynechat poslední letošní reprezentační zápasy se Srbskem a Polskem, v nichž měl šanci přesvědčit trenéra Pavla Vrbu. Třiadvacetiletý fotbalista však věří, že pokud bude mít v druholigovém anglickém Readingu dobrou střeleckou formu, může si nominaci na mistrovství Evropy v příštím roce ještě vybojovat.

Vrba kvůli marodům poprvé povolal Zahustela a Bartošáka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změny v nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a v Polsku. Kvůli otřesu mozku na dnešní sraz nedorazil pravý obránce Theodor Gebre Selassie, zdravotní problémy do hry nepustí ani Davida Limberského a Matěje Vydru. Místo nich povolal Tomáše Kalase a poprvé pozvánku dostali také Ondřej Zahustel z Mladé Boleslavi a Lukáš Bartošák z Liberce.

Takový Lafatův gól, popsal Vydra svou první trefu za Reading

Reprezentační útočník Matěj Vydra dal v sobotu premiérový gól za Reading ve druhé anglické lize a doufá, že jím odstartoval nějakou delší střeleckou sérii. Trefu do sítě Brightonu třiadvacetiletý kanonýr popsal jako typický počin kapitána Sparty a historicky nejlepšího střelce české ligy Davida Lafaty.

Vydra neví, proč nedostal ve Watfordu šanci, těší se do Readingu

Matěj Vydra stále nerozumí tomu, proč ve Watfordu nedostal v nové sezoně šanci, když v létě natrvalo přestoupil z Udine a podepsal pětiletou smlouvu. Pro třiadvacetiletého útočníka je však hostování v Readingu novou výzvou, přestože se mu zpočátku do druhé anglické ligy nechtělo.

Vydra zamířil z Watfordu na hostování do druholigového Readingu

Reprezentační útočník Matěj Vydra zamířil z Watfordu na hostování do druholigového Readingu. Informaci britské televize Sky Sports potvrdil klub na svém webu. Vydra, o něhož měl velký zájem trenér Steve Clarke, se dohodl na ročním hostování s opcí.

Vydrovi může přibýt konkurent, Watford prý zvažuje Balotelliho

Český útočník Matěj Vydra ve dvou zápasech nové sezony neodehrál za Watford ani minutu, v týmu nováčka anglické Premier League by navíc mohl dostat dalšího velkého konkurenta. Vedení Watfordu totiž podle italských médií zvažuje angažování kontroverzního fotbalisty Maria Balotelliho, s nímž už nepočítají v Liverpoolu.

Útočník Vydra opustil Udine a definitivně zamířil do Watfordu

Český útočník Matěj Vydra definitivně přestoupil z Udine do Watfordu, kde už dvakrát hostoval. Třiadvacetiletý reprezentant podepsal s nováčkem anglické ligy pětiletou smlouvu. Watford, který stejně jako italský celek vlastní Giampaolo Pozzo, o tom informoval na oficiálním webu.

Vydra neodletěl na soustředění a nejspíš přijde o domácí Euro

Čeští fotbalisté do 21 let dnes odletěli na soustředění do Rakouska bez Matěje Vydry. Klíčového útočníka odmítá Watford pustit a jeho start na mistrovství Evropy, které v České republice odstartuje zhruba za dva týdny, je nepravděpodobný. Definitivně se má rozhodnout v úterý.

Největší úspěch kariéry, radoval se Vydra po postupu Watfordu

Splněný sen a největší úspěch dosavadní kariéry. Tak hodnotil postup do Premier League český útočník Watfordu Matěj Vydra. Dvaadvacetiletý fotbalista v sobotu pomohl gólem k výhře 2:0 nad Brightonem a díky zaváhání soupeřů mohl s krajanem Danielem Pudilem a dalšími spoluhráči slavit už v předposledním kole druhé anglické ligy.

Vydra dal jeden z nejhezčích gólů kariéry a myslí na přímý postup

Reprezentační útočník Matěj Vydra pomohl Watfordu ve druhé anglické lize k výhře 2:0 nad Millwallem a svůj umístěný volej zařadil k nejhezčím gólům dosavadní kariéry. Dvaadvacetiletý fotbalista věří, že jeho tým zvládne závěrečná čtyři kola soutěže a vybojuje si přímý postup do Premier League.

Vydra po zápase s Anglií litoval neproměněných šancí

Návrat do jednadvacítky po čtyřech letech si útočník Matěj Vydra si představoval trochu jinak. V přípravném utkání proti Anglii v Praze na Letné neproměnil dvě šance a český tým, který se stejně jako soupeř chystá na letní mistrovství Evropy, nakonec prohrál 0:1.

Navrátilec do jednadvacítky Vydra se role lídra nezříká

Za reprezentaci do 21 let odehrál pouhé dva zápasy a v její nominaci se objevil po čtyřech letech, přesto by měl Matěj Vydra patřit na domácím mistrovství Evropy ke klíčovým hráčům. A útočník Watfordu se zkušenostmi z anglické ligy i seniorského národního týmu se velké role nezříká.

Vydra věří, že dva sobotní góly mu vrátí střelecké sebevědomí

Reprezentační útočník Watfordu Matěj Vydra ukončil více než měsíční střelecké trápení v druhé anglické lize. V sobotním utkání v Leedsu se prosadil hned dvakrát, přidal asistenci a rozhodl o vítězství 3:2. Dvaadvacetiletý fotbalista věří, že mu góly vrátí sebevědomí a pomohou mu usadit se v základní sestavě "Sršňů".

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele