Další články

Vydra po Bohemians: Góly si dáváme sami. Máme na sobě nějakou deku

Plzeňskému Matěji Vydrovi sice spadl kámen ze srdce, že se dočkal premiérového soutěžního gólu za Viktorii, ale po překvapivé domácí porážce 1:2 s Bohemians 1905 ve 24. ligovém kole byl hodně zklamaný. Podle třicetiletého reprezentačního útočníka na obhájcích titulu, kteří v jarní části sezony už počtvrté prohráli, leží deka.

Plzeň oznámila dvě nové akvizice, úřadujícího mistra posílí Vydra a Květ

Reprezentační útočník Matěj Vydra posílil lídra nejvyšší soutěže Plzeň. Třicetiletému hráči v létě skončila smlouva v anglickém Burnley a na podzim byl bez angažmá. Na západě Čech podepsal kontrakt na dva a půl roku. Do týmu obhájců titulu přichází rovněž záložník Roman Květ z Bohemians 1905, který by měl v Doosan Areně nastupovat následující tři roky. Viktoria o tom informovala na klubovém webu...

Do Arisu Soluň má podle médií namířeno i reprezentační útočník Vydra

Reprezentační útočník Matěj Vydra má podle médií namířeno do Arisu Soluň. Třicetiletý fotbalista, který je po letním konci v anglickém Burnley bez angažmá, by v týmu doplnil spoluhráče z národního týmu Jakuba Brabce.

Vydra se chce v lednu vrátit do hry, přál by si pokračovat v Anglii

Matěj Vydra je skoro čtyři měsíce po operaci přetrženého vazu v koleni a pochvaluje si, že rekonvalescence probíhá podle plánu. Třicetiletý útočník věří, že dobře dopadne i říjnová a listopadová kontrola a že se v lednu bude moci vrátit na trávníky k zápasům. Po konci smlouvy v Burnley zatím konkrétní nabídky nemá, preferoval by návrat do Anglie, ale nevylučuje ani angažmá v Česku.

Vydra se po sestupu rozloučil s Burnley, nabídku nové smlouvy nepřijal

Reprezentant Matěj Vydra se na svém instagramu rozloučil s Burnley, kde mu po minulé sezoně a sestupu do druhé anglické ligy vypršela smlouva. Třicetiletý útočník podle svých slov dostal od klubu jedinou nabídku na prodloužení kontraktu, kterou nemohl přijmout.

Vydra si přetrhl zkřížený vaz v koleni a čeká ho několikaměsíční pauza

Útočník anglického Burnley Matěj Vydra si na konci dubna v ligovém utkání na hřišti Watfordu přetrhl zkřížený vaz v koleni a čeká ho několikaměsíční pauza. Tento týden by měl podstoupit operaci. Informoval o tom web The Athletic. Vydrovi po sezoně vyprší stávající smlouva a zatím není jasné, kde bude pokračovat.

Zřejmě jsme našli sami sebe, liboval si Vydra po vítězném gólu za Burnley

Český reprezentant Matěj Vydra netajil po rozhodujícím gólu v ligovém utkání do sítě Wolverhamptonu nadšení a věří, že se jeho Burnley přiblížilo díky výhře 1:0 k záchraně v nejvyšší anglické soutěži. Tým trenéra Mikea Jacksona bodoval díky Vydrově druhé trefě v sezoně potřetí za sebou a vyhoupl se v neúplné tabulce na nesestupové 17. místo...

Vydra sklidil za návrat i přihrávku na vítězný gól pochvalu

Pochvalu za povedený návrat po zranění si vysloužil český fotbalista Matěj Vydra, který ve středu pomohl Burnley přihrávkou na vítězný gól k důležité ligové výhře 3:2 nad Evertonem. Tým trenéra Simona Dycheho nadále živí šanci na záchranu v Premier League a přiblížil se ke svému soupeři na rozdíl jednoho bodu.

Vydra asistoval na vítězný gól

Český útočník Matěj Vydra se po více než dvou měsících vrátil do sestavy Burnley a pět minut před koncem záchranářského souboje s Evertonem nahrál na vítězný gól na 3:2. Burnley v dohrávce 19. kola anglické ligy vyhrálo po sérii čtyř porážek a posunulo se na osmnácté místo pouhý bod za dnešního soupeře, jenž je na první nesestupové pozici.

Vydra si po návratu do tréninku vykloubil loket a asi přijde o baráž

Matěj Vydra si při návratu do plného tréninku Burnley po operaci tříselné kýly vykloubil loket. Devětadvacetiletý útočník tak pravděpodobně nezasáhne do play off o postup na mistrovství světa, které pro český tým začne za dva týdny semifinálovým zápasem ve Švédsku.

Vydra je po operaci tříselné kýly, play off o mistrovství světa chce stihnout

Útočník Burnley Matěj Vydra je po operaci tříselné kýly a bude čtyři až šest týdnů bez fotbalu. V rozhovoru pro deník Sport reprezentační útočník uvedl, že doufá, že stihne březnové play off o účast na mistrovství světa v Kataru.

Asi se vystřílíme na rozcvičce a pak to tam nepadá, vtipkoval střelec Vydra

Útočník Matěj Vydra už nevěřil, že se čeští fotbalisté v přípravném zápase s Ukrajinou dočkají gólu. Nakonec ho ve třetí minutě nastavení vstřelil sám a zařídil remízu 1:1. Ve třech zářijových utkáních vsítili svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého jen dvě branky. Vydra vtipkoval, že se hráči vystřílí už během předzápasové rozcvičky.

Vydru čeká první Euro, věří, že si góly schoval na šampionát

Matěj Vydra má za sebou v Burnley povedenou jarní část sezony, která mu vynesla premiérovou nominaci na mistrovství Evropy. Devětadvacetiletý útočník měl v poslední době smůlu v koncovce a věří, že si nějaké góly schoval na šampionát. Do národního týmu chce přinést rozdíl, který bude během zápasů potřeba.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele