To jsem ve fotbale nezažil, divil se Vydra obratu z 0:2 na 7:2

Nevídaný zápas v sobotu odehrál český útočník Matěj Vydra. Watford v druhé anglické lize prohrával s Blackpoolem po poločase 0:2, ale ve druhé části poslední tým tabulky smetl sedmi góly a nakonec zvítězil 7:2. Dvaadvacetiletý reprezentant, který se po pauze také jednou zapsal mezi střelce, ještě podobný zápas ve velkém fotbale nezažil.

Vydra: Setkání s Eltonem Johnem bylo nezapomenutelné

Za nezapomenutelný zážitek označil osobní setkání s Eltonem Johnem reprezentační útočník Watfordu Matěj Vydra. Slavný hudebník a bývalý majitel druholigového anglického klubu před sobotním zápasem s Wiganem (2:1) slavnostně otevřel novou část stadionu a také se v šatně pozdravil s fotbalisty Watfordu.

Vydra věří, že Češi proti Nizozemsku zlomí střelecké trápení

Českou reprezentaci trápilo v přípravě před startem kvalifikace mistrovství Evropy zahazování šancí. Útočník Matěj Vydra ale věří, že národní tým trápení v koncovce zlomí v úterním zápase s Nizozemskem. Je přesvědčen, že pokud Češi předvedou životní výkon, mohou třeba i vyhrát.

Vydra chce vystřílet Watfordu postup, tlaku se nebojí

Reprezentační útočník Matěj Vydra má před sezonou v druholigovém anglickém Watfordu jasný cíl: střílet góly a pomoci k postupu do Premier League. Dvaadvacetiletý fotbalista, který bude u "Sršňů" podruhé v kariéře hostovat z italského Udine, se tlaku nebojí, naopak se na něj těší.

Vydra se vrací do Watfordu, kde bude rok hostovat z Udine

Reprezentační útočník Matěj Vydra se po roční pauze vrací do druholigového anglického Watfordu, kde bude v následující sezoně hostovat z Udine. Klub oznámil příchod dvaadvacetiletého fotbalisty na svých internetových stránkách.

Vydra litoval, že radost z gólu mu znovu zkazila remíza

Matěj Vydra se trefil ve druhém reprezentačním utkání za sebou. Jeho gól ve Finsku však stejně jako v březnové přípravě s Norskem stačil jen na remízu 2:2. Dvaadvacetiletý útočník doufá, že český tým čekání na vítězství pod novým trenérem Pavlem Vrbou zlomí v červnu proti Rakousku.

Vydru už hostování nebaví, rád by přestoupil do Premier League

Reprezentační útočník Matěj Vydra ve své premiérové sezoně v anglické lize dostal ve West Bromwichi méně prostoru, než sám čekal. Dvaadvacetiletého kmenového fotbalistu Udine už nebaví každoroční hostování a od léta by chtěl někde zakotvit na delší čas, ideálně v klubu z Premier League.

Vydra se radoval z gólu, který muselo potvrdit až Jestřábí oko

Až technologie hlídající brankovou čáru potvrdila gól útočníka West Bromwiche Matěje Vydry, kterým v sobotním zápase anglické ligy pomohl k domácí remíze 1:1 s Fulhamem. Jednadvacetiletý reprezentant prý viděl, že vstřelil regulérní zásah, ale ulevilo se mu, když rozhodčímu "poradilo" Jestřábí oko.

Vydra si ve WBA zvyká na nového trenéra a dál bojuje o místo

Útočník Matěj Vydra si ve West Bromwichi zvyká na nového španělského trenéra Pepeho Mela, který vzal sedmnáctý tým anglické ligy uprostřed sezony na soustředění do své vlasti. Jednadvacetiletý fotbalista dál bojuje o místo v základní sestavě "Baggies" a dělá pokroky v angličtině.

Vydra se radoval ze základní sestavy, mrzela ho zahozená šance

Český reprezentant Matěj Vydra ve čtvrtek poprvé nastoupil v základní sestavě West Bromwiche Albion v utkání anglické ligy. Radost mu však trochu kazila zahozená šance, přesto byl rád, že svým výkonem pomohl birminghamskému celku k cenné remíze 1:1 na hřišti Tottenhamu.

Vydra věnoval první gól v anglické lize do nebe svým dědům

Matěj Vydra se v sobotním utkání proti Hullu dočkal premiérového gólu v anglické lize po letním příchodu do West Bromwiche. Branku věnoval do nebe svým dvěma dědům. Věří, že mu trefa pomůže k tomu, aby dostával více prostoru než dosud.

Vydra si chce proti Kanadě vybojovat návrat do sestavy WBA

Útočník Matěj Vydra se po třech měsících vrátil do reprezentace a v pátečním přípravném zápase s Kanadou v Olomouci si chce vybojovat další návrat. Jednadvacetiletý fotbalista totiž doufá, že mu dobrý výkon pomůže do základní sestavy West Bromwiche, kde po pauze zaviněné zraněním vysedává jen mezi náhradníky.

Vydra plně doléčil zranění a těší se na návrat do anglické ligy

Reprezentant Matěj Vydra už stoprocentně doléčil zranění stehenního svalu z konce srpna a těší se návrat do anglické ligy. Chce se poprat o místo v útoku West Bromwiche, i když tuší, že ho při velké konkurenci v birminghamském týmu čeká těžká práce.

Vydra kvůli zranění nemůže hrát kvalifikaci MS s Arménií a Itálií

Česká reprezentace přišla o útočníka Matěje Vydru, kterého z kvalifikačních zápasů o postup na mistrovství světa s Arménií (6. září) a Itálií (10. září) vyřadilo svalové zranění. Trenér národního týmu Michal Bílek dnes uvedl, že za letní posilu West Bromwiche zatím žádného náhradníka povolávat nebude.

Vydra nejde do Anglie vysedávat, chce navázat na minulou sezonu

Matěj Vydra si hostováním ve West Bromwichi splnil sen o Premier League. Že přichází do nového působiště těsně před víkendovým startem anglické ligy, nepovažuje za problém a věří, že nebude vysedávat na lavičce. Přál by si navázat na minulou sezonu, v níž nastřílel v druholigovém Watfordu 22 branek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele