Další články

Spartu před sezonou opustili útočník Kweuke a bek Pamič

Spartu těsně před vstupem do nové sezony opouští útočník Léonard Kweuke, který míří na přestup do tureckého Rizesporu. Obránce Manuel Pamič jde na roční hostování do italského Chieva. Pražský klub to dnes oznámil na tiskové konferenci před čtvrtečním úvodním duelem 2. předkola Evropské ligy se švédským Häckenem.

Kweuke míří ze Sparty do tureckého Rizesporu

Sparťan Léonard Kweuke s největší pravděpodobností posílí nováčka turecké ligy Rizespor. Oba kluby o jeho přestupu jednají, turecký celek už bere příchod kamerunského reprezentanta jako hotovou věc a informuje o tom na svém webu. Sparta zatím dohodu nepotvrdila. Přestupová částka má údajně být 1,2 milionu eur (asi 31 milionů korun).

Sparta vyrazí na soustředění bez Kweukeho, Pamiče a Vidličky

Útočník Léonard Kweuke a krajní obránci Manuel Pamič s Vlastimilem Vidličkou chybějí v nominaci pražské Sparty na herní soustředění v Rakousku, kam tým kouč Vítězslava Lavičky dnes odcestoval. Kweuke a Vidlička nejsou v kádru kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. Pamič čeká na výsledky jednání s Chievem...

Sparta se nebude odvolávat proti Kweukeho trestu na 12 zápasů

Sparta se nebude odvolávat proti výroku disciplinární komise, která minulý týden udělila útočníkovi Léonardu Kweukemu trest na 12 zápasů. Kamerunský hráč pyká za faul, jímž minulou středu přivodil mladoboleslavskému obránci Radku Dosoudilovi zlomeninu holenní kosti.

Lavičku překvapila výše Kweukeho trestu, klub se možná odvolá

Kouče Sparty Vítězslava Lavičku zaskočilo, že útočník Léonard Kweuke dostal od disciplinární komise trest na 12 zápasů za faul na mladoboleslavského Radka Dosoudila, kterému v odvetě pohárového semifinále zlomil holenní kost. Pražský klub se možná proti výši Kweukeho trestu u asociace odvolá.

Dosoudil v nemocnici rezervovaně přijal Kweukeho omluvu

Útočník Sparty Léonard Kweuke dnes v pražské motolské nemocnici navštívil mladoboleslavského obránce Radka Dosoudila, kterému ve středečním pohárovém utkání hrubým zákrokem zlomil holenní kost. Kweuke se Dosoudilovi znovu omluvil, ale zraněný stoper jeho gesto přijal spíš rezervovaně.

Kweuke dostal za faul na Dosoudila rekordní trest na 12 zápasů

Sparťanský útočník Léonard Kweuke dostal od disciplinární komise FAČR trest na dvanáct zápasů za to, že faulem přivodil zlomeninu nohy obránci Mladé Boleslavi Radku Dosoudilovi ve středečním odvetném utkání semifinále Poháru České pošty. Komise vyšší trest hráči za faul ještě nikdy neudělila.

Kweukeho těšilo, že dvěma góly utnul střelecké trápení v lize

Skoro tři měsíce tíživého čekání na vstřelený gól v ligové soutěži zažil útočník Sparty Léonard Kweuke, který nepříznivé období rázně utnul v dnešním duelu s Brnem. Jeho obranu pokořil po přestávce dvěma brankami a měl hlavní podíl na výhře letenského klubu 2:0. Kweuke po zápase netajil, jakou úlevu při svém střeleckém probuzení pocítil.

Kweuke: Loňské dvě branky v Plzni? Je to motivace pro sobotu

Útočník Sparty Léonard Kweuke se před sobotní cestou k ligovému šlágru do Plzně povzbuzuje vzpomínkami na loňský vzájemný zápas, který rozhodl dvěma gólovými trefami. Kamerunský obr a největší ofenzivní zbraň pražského mužstva by rád i teď podobným kouskem pomohl svému týmu.

Remízu bychom před zápasem vůbec nebrali, říká Hašek

Sparta dnes doma s Teplicemi hodně dlouho prohrávala a nakonec díky Kweukemu vybojovala alespoň remízu za výsledek 2:2, její trenér Martin Hašek ale s jednobodovým ziskem spokojen rozhodně nebyl. Zklamání ovšem bylo k vidění i ve tváři jeho protějšku Petra Rady.

Disciplinárka sparťana Kweukeho za faul na Fleišmana nepotrestá

Disciplinární komise (DK) FAČR dodatečně nepotrestá útočníka Sparty Léonarda Kweukeho za jeho střet s libereckým obráncem Jiřím Fleišmanem, kterému loktem vyrazil zuby. Slovan sice pro Kweukeho žádal postih, ale komise to dnes zamítla s tím, že Kweuke měl "pouze" dostat žlutou kartu.

Liberec podává k disciplinárce podnět na Kweukeho

Vedení Liberce podalo podnět k disciplinární komisi na sparťana Leonarda Kweukeho. Severočeši poukazují na to, že kamerunský forvard v utkání zranil Jiřího Fleišmana, kterému loktem vyrazil zuby, a předtím prý beztrestně fauloval i Josefa Šurala.

Kweuke se omluvil za reakci po střídání

Útočník Sparty Léonard Kweuke se omluvil za to, jak reagoval po vystřídání v 67. minutě sobotního derby se Slavií (1:1). Čtyřiadvacetiletý Kamerunec označil za chybu, že hřiště opustil velmi pomalu a pak místo na lavičku zklamaně zamířil rovnou do šatny. Kweuke tvrdí, že nic podobného už neudělá.

Pergl rasisticky urážel Kweukeho, Sparta přípravný duel nedohrála

Přípravný zápas mezi Spartou a Bellinzonou ve španělském Jerezu byl dnes v závěru prvního poločasu předčasně ukončen kvůli tomu, že český bek v barvách druholigového švýcarského klubu Pavel Pergl podle Pražanů rasisticky urážel kamerunského útočníka Leónarda Kweukeho. Pergl připustil, že se s Kweukem hádal, ale odmítá jakýkoliv rasistický podtext.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele