základní část, 2. kolo
06.08.2022 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sigma moravské derby nezvládla, raduje se Zbrojovka

Překvapivého vítěze měl střet dvou největších moravských měst. Sigma po skvělém prvním kole na Baníku hostila Zbrojovku, duel však vůbec nezvládla a prohrála 0:2. Brankami se o to postarali Řezníček a Ševčík.

Úvodní desetiminutovka se přitom nesla jasně ve znamení Hanáků. Chvátalův centr srazil Berkovec těsně vedle své svatyně, zanedlouho to z hranice vápna zkoušel z první Breite, jemuž nechybělo mnoho. Po dalším Chvátalově centru se dostal k balónu Zmrzlý, tomu zblokovala ránu defenziva.

Ve dvacáté minutě se namísto toho překvapivě ujalo vedení Brno. Míč se dostal k Jakubu Řezníčkovi, jenž si jej šikovně posunul a zakončil k tyči mimo dosah Macíka. Olomoucký gólman se zanedlouho musel předvést, protáhla jej totiž Přichystalova hlavička.

Sigma znovu zahrozila v úvodu druhé půle. Nejprve Berkovec nadvakrát zneškodnil zajímavý Breiteho centr, vzápětí po Vodhánělově posunutí napálil Zorvan bránící hráče. Zajímavá pasáž přišla po hodině hry, kdy Berkovec podržel tým po Růskově hlavičce, následný protiútok hosté nevyřešili zrovna nejlépe. Růskovi v další příležitosti zabránil Texl, Řezníčkovi zase Jemelka.

A tak se další trefy dočkala Zbrojovka. Alli počkal na Michala Ševčíka, jehož tvrdá rána skončila za brankovou čarou. Brněnští následně hru kontrolovali a další šance měli právě Ševčík s Allim, ovšem neuspěli. To ale nic nezměnilo na tom, ze se díky svému úspěchu vyšvihli na třetí místo tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bych se styděl být jedničkou a nemít vypsané kurzy . Jak moc se bude lišit od naší dvojky??? 1,8-3,4-4,2. Olomouc vyhrála v 1. kole vypsaná jako outsider. Ted je favorit . Mohla by prohrát-FORTUNA LIGA.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to šéfujou .

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud vzal EF kurz, když ho tipáček nemá vyhodnocený , hcs taky výhry o přesný počet golu. Něco zde velmi silně smrdí .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele