25. kolo
04.04.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brno úspěšné i napodruhé! Se Slavií opět remizovalo

Brzká červená karta, pro Slavii druhá v řadě, napomohla o záchranu bojujícímu Brnu k mimořádnému počinu. Díky bezbrankové remíze totiž s vršovickým celkem jako jediné v této sezoně ani jednou nepadlo.

Úvodní čtvrthodina pár zajímavých situací na straně hostí, mezi nimi třeba Provodovu standardku, Kuchtovu hlavičku či Holešovu tvrdou střelu. Její konec ovšem pro červenobílé už tak veselý nebyl. Po zaváhání obrany totiž upaloval sám na Vágnera Hladík, mladý Vágner navíc neodhadl výběh a daleko před vápnem soupeře trefil. Nejprve uviděl žlutou kartu, která se po intervenci videoasistenta přeměnila na červenou.

Po pětadvaceti minutách to mohli potrestat Pachlopník s Hladíkem, první se však vytlačil mimo střeleckou pozici, druhý tuto akci zakončil ranou do Zimy. Na opačném konci hřiště se Berkovec zaskvěl proti Provodově přímáku. Pak se zlobili hráči Zbrojovky, a to kvůli souboji Holeše s Pachlopníkem, po němž jim podle jejich názoru sudí odepřel pokutový kop.

Po pauze se hra nesla ve vyrovnaném duchu, vzrušení vyvolal například Kačarabův zákrok na Hladíka, který smrděl faulem a možná i penaltou. Na straně druhé se dvacet minut před koncem zkoumal Čermákův loket do Zimova obličeje, nicméně rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů dospěl k názoru, že to na penaltu rovněž nebylo.

Branky ani jeden tým ve zbytku utkání nedosáhl. Náskok Slavie se tak na úhlavního rivala snížil na čtrnáct bodů, pozitivem však je vytvoření nové rekordní ligové série bez porážky. Zbrojovka ztrácí na záchranu nadále čtyři body.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele