28. kolo
21.04.2021 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Liberec konečně zvítězil. Tři body veze z Opavy

Dlouhé bylo čekání liberecký fotbalistů na vítězství, nyní se jim konečně poštěstilo. Na hřišti poslední Opavy zvítězili 0:2, když o úspěchu trefami během první půle rozhodli Rondić a Sadílek.

Hned v úvodu to zajímavým obstřelem zkoušel Pešek, nebezpečnější byla ale situace ze dvacáté minuty. To totiž Karafiátova levačka zpoza šestnáctky rozezvonila tyč. Brzy se ale Severočeši vedoucí branky dočkali. Sadílek z levé strany poslal balón před bránu na Imada Rondiće, jenž vyskočil nejvýše a do odkryté klece snadno zakončil.

O deset minut později Marův pas z levé strany našel Koscelníka, jehož zakončení z malého vápna ovšem nebylo přesné. Radost hostů přišla až v momentě, kdy se prohodila spolupráce před první trefou. Tentokráte se nalevo uvolnil Rondić, jehož přízemní pas našel na zadní tyči Michala Sadílka. Ani pro něj nebylo skórování zrovna nejtěžším oříškem.

Krátce po přestávce byl zase v centru pozornosti Rondić. Nejprve málem skóroval chytrým obloučkem z poloviny hřiště, poté si našel Koscelníkův centr a napálil břevno. Domácí po necelé hodině zahrozili Dedičem, Knobloch však balón zneškodnil. V závěru pak mohl dát gól naděje Hnaníček, jeho volej ovšem skončil vysoko nad.

Slovan tak vedení udržel a stejně tak i své pohárové naděje, byť jej v posledních kolech čeká náročná šichta. Podobně jako Opavu se záchranou, na níž stále ztrácí devět bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele