17. kolo
30.01.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice díky vlastenci přehrály Příbram

Po dvou porážkách se fotbalisté Pardubic znovu vrátili na vítěznou vlnu. Dokázali totiž porazit o záchranu bojující Příbram, a to poměrem 1:0 po vlastním gólu Kvídy.

Východočeši měli od začátku utkání více ze hry, Černého pokusy ani Čelůstkova zajímavá rána se ale neujala. Podstatně slibnější situace přišla v pětadvacáté minutě, kdy Soldát fauloval unikajícího Kostku a sudí nařídil penaltu. Té se ujal Michal Hlavatý, jenže z puntíku zamířil pouze do tyče.

Konečně se osmělili i hosté, za něž pálil o kousek nad Zorvan, pak přišel další kus smůly pro Hlavatého. Ten tentokráte napřáhl zpoza vápna, jeho přízemní střela opět skončila na brankové konstrukci, dokonce ve velmi podobném místě.

Až dvacet minut před koncem se Pardubičtí dočkali trefy. A ani ji nemuseli sami vstřelit. Po Čelůstkově centru z levé strany se totiž nedohodl Kvída s Kočím. První jmenovaný míč odhlavičkoval tak, že se po něm příbramský gólman už jen marně natahoval.

Pardubice si tak tímto vítězstvím upevnily postavení v první desítce, muži od Litavky jsou až sedmnáctí.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten samý případ jako Bohemians.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlena byla dohrávka.

Reagovat
tlaci

to bude podobná holomajzna jako Bohemka - Opava, tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele