28. kolo
16.05.2011 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - České Budějovice 1:1

Fotbalisté Českých Budějovic si v dohrávce kola zajistili jistotu záchrany, když v Brně remizovali 1:1. Naopak Brněnští nevyužili porážku Příbrami a mezi těmito dvěma týmy se ve zbývajících dvou kolech rozhodne. Blíže záchraně má Příbram.

Hosté začali aktivněji a bylo vidět, že chtějí patřičný bod získat za každou cenu. Už po dvou minutách hry musel zasahovat brankář Bureš, když vyrazil zakončení Ondráška. Budějovičtí se usadili na polovině Zbrojovky, a ta si víceméně koledovala. Ve 12. minutě měla pořádnou porci štěstí, když Čirkin nastřelil tyč a z dorážky neuspěl Stráský. Brněnští se dočkali vážnější šance ve 22. minutě, ale Valentově střele scházela patřičná přesnost. Za pár minut bylo veseleji, Simič ve snaze odehrát míč do bezpečí trefil svojí branku a Budějovice díky tomu prohrávali 1:0. Branka Zbrojovce pomohla a za dalších deset minut měl dobrou šanci Rabušic, do cesty se mu postavilo břevno.

Diváci mohli být s průběhem prvního poločasu spokojeni, pět minut před koncem stanul tváří v tvář Burešovi Ondrášek, ovšem jeho zakončení bylo vzhledem k šanci mizerné. V nastaveném čase se hosté dočkali vyrovnání, Pejič zbytečně fauloval Hudsona a rozhodčí nařídil pokutový kop. Velezkušený Rudolf Otepka si s ním poradil a srovnal do šaten na 1:1.

I ve druhém poločase se hrál poměrně dobrý fotbal, avšak vyložených šancí na čas ubylo. Až čtvrthodiny před koncem přestřelil trestuhodně branku Kalabiška a odmítl brněnské vedení. Brno se pak muselo obávat o výsledek, čtyři minuty před závěrečným hvizdem netrefil míč Stráský a utkání dospělo do remízového konce. Pro hosty má nesmírnou cenu, Brněnští mohou konečného výsledku litovat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1-Pecka

Reagovat
patrikhm

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
niflheim

Zbrojovka

Reagovat
vanGomm

Brno potřebuje vyhrát.Tip tedy za 1

Reagovat
pavel.fotbal

Ať brno vyhraje a pošle konečně Příbram do 2. ligy !!!!

Reagovat
Veselac

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele