12. kolo
17.10.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Slavia Praha 1:1

Slavia nevyhrává ani v Teplicích proti nováčkovi z Ústí, přestože déle jak půlhodiny hráli domácí bez vyloučeného Janů. Pražané měli ve druhé půli jasnou převahu v držení míče, Buček však mnoho práce neměl. Oba týmy se tak nadále trápí na chvostu ligové tabulky.

Ačkoliv Slavia nastoupila s chutí útočit, postupem času hráči Ústí vyrovnali hru a nakonec právě oni měli blíže k otevření skóre. Ani domácí však solidní míče do vápna nedokázali proměnit v gólem zavánějící střelu. Po změně stran měla Slavia spoustu času, aby rozhodla proti oslabenému soupeři, nicméně vedení udržela pouhé dvě minuty.

Když v úvodu mířil Kisel nepřesně a Janda hlavičkoval nedůrazně jen do brankáře Bučka, chyběly jen centimetry Krbečkovi, aby ve 21. minutě poslal do vedení domácí. Po ledabyle odvráceném stříleném centru z přímého kopu Doležala, vrátil stejný hráč balón do vápna a volný plzeňský odchovanec se na hranici penalty k míči těsně nedotáhl.

Okolo třicáté minuty se hned dvakrát dostal do zakončení Kraut. Nejprve se po šťastném odrazu dostal ke střele z patnácti metrů a nebezpečný pokus Koubský nechtěně tečoval mimo. Po chvíli se domácí útočník dostal ke střele z malého vápna, ale tísněn a v pádu nenadělal Zlámalovi svou střelou mnoho potíží.

Ze šaten přišli více nabuzení hosté a po pěti minutách měl na kopačce gól Černý. Ten se dostal přes spící obranu a lobem dokázal překonat Bučka, jenže pomalý pokus odvrátil před brankovou čarou Džuban.

Větší trable tak přišly v 55. minutě. Již jednou trestaný Janů musel zastavit rozbíhajícího se Horu, který hnal své spoluhráče do přečíslení, a sudí se rozhodl ukázat domácímu hráči rovnou červenou kartu.

Slávisté využili přesily v 66. minutě, když Valenta nešťastně zastavil hlavičku Milana Černého rukou. K penaltě se postavil Kisel a zamířil k pravé tyči, u které Bučkovi scházely centimetry.

Mohlo se zdát, že zbytek zápasu už bude pouhou povinností, opak byl však pravdou. Neuběhly ani dvě minuty, Doležal z levé strany nacentroval k malému vápnu na přední tyč, Trapp nechal za sebou volného Krbečka a ten hlavičkou nedal Zlámalovi šanci reagovat.

Čtvrthodinky před koncem se po brejku dostal díky zpětné přihrávce ke značce pokutového kopu ke střele Vyhnal, ale jeho pohotový pokus vyrazil Džuban nad břevno. V samotném závěru se pak zvýšila tepová frekvence v táborech obou týmů.

Nejprve se v malém vápně snažil Bučka ukličkovat Trapp, za brankovou čáru míč nedopravil. Na druhé straně pálil po odvráceném rohu Veverka, ale jeho přízemní pokus k tyči Zlámal bravurně vytáhl. Když se z kopačky Milana Černého odrazil po skluzu Džubana mimo, rozešla se mužstva smírně.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
Losinho

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajeme 2:0 a rozjedeme sérii výher po které vyhrajeme ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajeme 0-5 protoze se nam vratil Hlousek

Reagovat
smazaný uživatel

Když ústí neposer*, něco by mohli i uhrát. 10

Reagovat
smazaný uživatel

slavia se bude trepit ale pak ji zpasi hlousek a slavia pak zvisi vedeni na 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 - první ligovou branku vstřelí Vyhnal

Reagovat
smazaný uživatel

jste nějací posraní z toho Hlouška...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia konečně míři tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele