20. kolo
13.03.2011 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko 2:0

Ústí nad Labem ještě nevzdává boj o záchranu. Dnes Severočeši porazili na Stínadlech Slovácko 2:0 a v tabulce ztrácejí na nesestupovou pozici čtyři body. Do sítě Slovácka se trefili Valenta a Martykán.

O osudu utkání rozhodla první čtvrthodina, ve které Ústečtí vstřelili dvě branky. V 10. minutě zahrával Volka rohový kop, ten se dostal až k Valentovi, a od něj skončil míč v síti - 1:0 pro Ústí nad Labem. Za dalších pět minut zmrazili domácí hosty podruhé. Krásnou akci Stožického, Lamešiče a Martykána zakončil posledně jemnovaný a zvýšil už na 2:0.

Ústí bylo při chutí a na branku Slovácka se valil další útok. Volek nadvakrát nepřekonal Filipka, ten se musel v brance Slovácka překonávat. Zhruba po dvaceti minutách se hra uklidnila a ve 41. minutě si vypracovalo první velkou šanci Slovácko. Nestorovskiho tvrdá rána vyprášila Vorlovi rukavice. První poločas tedy skončil zaslouženým vedením domácích v poměru 2:0.

Na začátku druhého poločase se ale zápas zdramatizoval. Kapitán domácích Dvořák totiž fauloval a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Utkání pak ztratilo na atraktivitě, domácí kontrolovali a Slovácko do ničeho nepouštěli, byť hráli v oslabení. Zajímavé věci se děli až v úplném závěru, v pětiminutovém nastaveném čase. To hračička Švancara nastřelil břevno a Volek sám na Filipka nevyzrál. Ústí porazilo Slovácko 2:0 a ještě se bude o záchranu pořádně bít.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1x

Reagovat
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
Tomtaf

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Usti uz proste musi Jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

no tim ze Usti nehraje na svym hristi a jsou totalne marni..z toho nevychazi nic jineho nez neprohra hostu..tip 02

Reagovat
smazaný uživatel

no mysliím si ze moc pohledny to utkani nebude a tak doufam v UNDER :)

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele