16. kolo
13.11.2010 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:2

Pražská Sparta si připsala další vítězství a nadále stíhá vedoucí Plzeň. Bony Wilfried a Leonard Kweuke znovu řádili a díky jejich zásahům si Sparta odváží z Uherského Hradiště výhru 2:0.

Start sparťanů do zápasu byl raketový. Už v 5. minutě rozvlnil síť domácí branky Bony Wilfried, útočník z Pobřeží slonoviny proměnil pokutový kop, který byl sudím Hrubešem odpískán za faul Valenty na záložníka Vacka. Sparta tedy vedla 1:0. Stejnou mincí mohlo Slovácko oplatit, jelikož se kopala penalta i na druhé straně. Jiří Valenta však narozdíl od sparťanského útočníka nedal. Jeho slabou střelu zachytil brankář Blažek.

Po půlhodině hry bylo vedení Sparty zdvojnásobeno. Vackův centr našel Kladrubského, který ale vrátil míč na druhou tyč, kde hlavou úspěšně zasáhl Kamerunec Kweuke - 2:0 pro Spartu. Slovácko mohlo se Spartou držet krok, jenže doplácelo na spalování šancí. Další selhání v koncovce měl na svědomí Fujerík. V první poločase tedy platilo pravidlo, že Sparta trestala a Slovácko zahazovalo.

A spalování šancí v podání Slovácka pokračovalo i ve druhém dějství. Na Volešákův centr si naběhl Valenta a Blažek svůj tým opět podržel. Také v 67. minutě bylo před brankou Pražanů pořádně horko, Fujerík nepropálil zeď bránících hráčů a Volešák následně poslal míč jen do Blažkovy náruče.

Snažení Slovácka bylo marné. Obrana Letenských jim toho dovolovala čím dál méně a samotná Sparta se už moc do útoku nehrnula. Deset minut před koncem si Fujerík, jako poněkolikáté v zápase, vylámal zuby na Blažkovi a hostující brankář znemožnil i Petra Švancaru. Sparťané drama nepřipustili a připisují si výhru 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 goly Sparty Kweuke a Kucka lets go Sparta!!!!

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Bony a Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2Bony,Leo

ACS4EVER!!!!LETS GO SPARTA LETS GO!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Výhra o gól, vítezný gól Adiaba

Reagovat
AjaxFans

Bude vyprodáno? Jinak 1:1. Jirka Valenta se doma rozloučí gólem

Reagovat
smazaný uživatel

nadhernej typ zpusobena a i nepromenena penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá Chovanec Zítku

Reagovat
Flamex

Dotaz,je to někdo v TV?

Reagovat
AjaxFans

Jen na tipování.cz asi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele