4. kolo
15.08.2009 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta Praha - SK Kladno 2:0

Sparta naplno využila své přesilové hry, kromě dvou branek také završila hattrick tyček soupeřovy branky. Kladno si za celý zápas nevybojovalo ani jednu gólovou příležitost a po zásluze odjíždí bez bodu.

Prvních pětadvacet minut nepřineslo zhola nic, a to především kvůli kladenskému betonu a sparťanské neschopnosti něco vymyslet. Poté se ale začalo vše měnit. Nejprve si za faul na Zemana odnesl druhou žlutou Holub a musel opustit hřiště. Prakticky okamžitě poté rozezvučel břevno Žofčák, což už předznamenalo brzký vedoucí gól domácích.

Zpoza vápna napřáhl Kamil Vacek a přízemní střelou otevřel skóre. Brzy poté mohl zvýšit vedení Zeman, ale jeho pokus z úhlu vychytal Pavlík. Šest minut před koncem napřáhl na vápně k oku lahodící technické střele Kušnír, míč branku minul jen o centimetry.

Devět minut po začátku druhého poločasu byla slyšet znovu branková konstrukce. To na Huškovu ránu z osmadvaceti metrů nedosáhl Pavlík a zachránilo ho až břevno. Sparta sice jasně dominovala, i přesto si v útoku nevěděla rady, a tak druhá šance poločasu přišla až dvacet minut před jeho koncem, kdy Jirouš připravil gólovou pozici pro Vacka, který tentokrát branku minul.

Poslední čtvrthodinka už opět byla o něco atraktivnější. Nejprve si Kušnírův dlouhý pas efektně zpracoval Wilfried a z úhlu v hloubi vápna prověřil dobrého Pavlíka. Poté kladenskému brankáři opět pomohla tyč, tentokráte ji trefil po Střeštíkově přímém kopu Hubník. Brzy poté se díky Wilfriedovi dostal do dobré pozice Jirouš, Pavlíka ale nepropálil. V další šanci pálil sám Wilfried, z otočky branku minul.

Pražané si za závěrečný výkon druhou branku zasloužili, a také že přišla. Minutu před koncem si na Žofčákův rohový kop naběhl Wilfried a hlavičkou pojistil vítězství. Zápas tak už předběžně skončil a Sparta si připsala letošní první vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli ani ted Sparta nevyhraje,tak už to bude hodne spatny...ale verim ji...tip:3:0

Reagovat
vanGomm

Tak opět známý kurz 1,20.Je ale pravda,že Sparta 4 remízu snad už neudělá takže co jiného než jednička.Je sice ještě brzo,ale právě Kladno a Bohemians (Střížkov) budou pro tuto sezónu nejpravděpodobnější sestupující.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je tam taky dvojka a co by ne sousedi v tabulce balon je kulaty

Reagovat
smazaný uživatel

Sparte nefandim..ale jak jiz bylo receno...Sparta tri zapasy tri remizy...4.zapas doma s marnym Kladnem neprohraje a pochybuji ze uhraje i 4.plichtu...tudiz tip 1..at uz suverenne nebo s odrenyma usima...Sparta uz musi vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to jasný 2:0

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 ... vydřený vítězství, Kladno stejnej výkon jako Bohemka v 11 ve vápně ... přeju si rychlý gól ze zařátku a uklidnění, ale to se asi nestane ...

Reagovat
smazaný uživatel

bude to klasika 0:0 a sprarta bude padat niž a niž

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodši jim tak pomohl! ach ta korubce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele