2. kolo
02.08.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - 1. FK Příbram 0:2

Příbram se po úvodní prohře zahojila v Kladně, ze kterého si díky brankám z úplných závěrů obou poločasů odváží všechny body. Kladenská snaha na promáčeném trávníku trvala dlouho, ovoce však nepřinesla.

Hned ve druhé minutě mohl zmrazit domácí fanoušky Dort, ale v dobré pozici v hloubi vápna branku přestřelil. Zápas jinak potvrzoval nelichotivou předpověď a diváci si moc pohledných akcí neužívali. V poločase tak vynikla 22. minuta, kdy Krbeček podběhl přímý kop a Tatanašvili mohl hlavičkou lehce poslat svůj tým do vedení, jenže jeho střela nakonec skončila nad břevnem.

Dlouho pak čekali přihlížející na další fotbalovost, která přeci jen přišla minutu před koncem poločasu. Na Dortův centr si ve vápně naběhl na jaře již zatracovaný Huňa a přesnou hlavičkou pod břevno rozvlnil síť Pavlíkovy branky. Do šaten tak šli s lepší náladou hosté.

Fotbalové nudě v Kladně pak rozhodně nepřidal ani půlhodinový hustý déšť, po kterém rozhodčí s přimhouřenýma očima uznal hřiště za způsobilé pro hru.

Ani ti nejzapurtilejší optimisté nemohli doufat ve zlepšení hry na nehostinném trávníku. Skoro půlhodiny se tak čekalo na gólovou akci, při které však Zoubele hlavičkou rozezvučel pouze spojnici břevna s tyčí. Kladenská snaha o vyrovnání nadále pokračovala ofenzivní nadvládou a Beneš mohl po odraženém balonu z vápna konečně skórovat, ale nedůraznou střelu vytěsnil Krbeček na roh.

A tak přišel trest na druhé straně. Po výborné zpětné přihrávce se ke střele dostal Dos Santos a obdobně jako v minulém utkání se prosadil v naprostém závěru. Střelou z vápna propálil nejistého Pavlíka. Příbram se tak vyhnula dramatickému závěru a připsala si důležité body.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram venku proti Baníku hrála celkem dobře dalo gol v 89:minutě ale v 90.minutě dostala Kladno překvapilo Liberec 0:0, 1:1 nebo 1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno si jde pro 3 body. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si to Kladno pohlídá...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak můj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

příbram skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se toto jsem nečekal ale pěknej záípas příbram výborně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele